Veel slechte reviews gelezen (Daarom werden wij bang). Maar bij ons is alles perfect gelopen. Spa zelfs 2 dagen eerder bezorgd dan gepland, tijdvak wordt goed doorgegeven voor bezorging. Aardige chauffeur. Straks de jacuzzi uitpakken en morgen bubbelen! Helemaal blij ook met het bezoek aan de winkel en de verkoper, duidelijke uitleg, groot assortiment etc.
Ik kan geen nul sterren geven, anders had ik dat gedaan! Ik heb bij Fonteyn een Spa Bliss gekocht en met vertraging van een maand ook geleverd gekregen. In de tussentijd wel zowat een hartaanval gekregen van de ergernis over het totale gebrek aan communicatie en/of transparantie rond het hele koop- en leveringsproces. Zelfs het kopen van de spa vroeg al om veel doorzettingsvermogen vanwege de totale onbereikbaarheid van medewerkers. Maar als je handtekening eenmaal staat wordt je volstrekt genegeerd, op het onbeschofte af. Zo vaak gebeld en gemaild en altijd heengestuurd met de belofte dat er contact opgenomen zou worden. Dat is zonder uitzondering nooit gebeurt. Ik zou me helemaal kapot schamen als ik daar werkte. Never nooit meer Fonteyn
Christian heeft ons geholpen ondanks dat wij binnen kwamen zonder afspraak. Hij wist waar hij over had en probeerde ons ook niet zomaar iets aan te smeren. De Jacuzzi die wij voor ogen hadden , ook qua budget, heeft hij ons niet afgeraden maar wel een gedegen advies gegeven waardoor we toch wat verder gingen kijken. hij stelde daarbij de vraag of we goedkoper of duurder wilde gaan. wij gaven aan doe maar beide en heeft dus ook van beide alle voor en nadelen uitgelegd. dus uiteindelijk een goede deal gesloten en binnenkort mogen wij de jacuzzi gaan inwijden. Wij zouden zeker deze zaak aanraden qua assortiment maar ook qua advies.
Ik heb het als erg fijn ervaren om mijn spa hier bij deze winkel aan te schaffen. Er werd netjes een afspraak gemaakt en de adviseur was binnen 10 minuten op de plek waar wij aan het zoeken waren naar een mooie spa. Onze adviseur was erg vriendelijk en was ook erg duidelijk in het geven van informatie over de spas waar ik tussen twijfelden. Met begrip voor mijn keuze werd het papierwerk in orde gemaakt met een mooie korting en een leuk cadeau vanwege mijn aankoop. Ik kom ook zeker terug voor de sauna die ik op het oog heb. Al met al een goed en vriendelijk bedrijf waar je als klant gezien en gehoord wordt. Vriendelijke groet, Priscilla Santos
Netjes geholpen op alle vragen een antwoord zeer tevreden over verkoper Christian, geen poespas gewoon zoals t is top.
Wij zijn ontzettend tevreden over de afhandeling en service van onze Spa Pleasure, super goed geholpen door Dali Dhifalli,... door zijn inzet hadden we binnen 1.5 maand onze Spa!. Super blij!.
Very professional and fast reaction from Arno Nieland, we work with the company since 2015 and we are very satisfied. Many thanks for the support! Vanya Ivanova Bulgaria
Zeer tevreden over de aanpak mbt het oplossen van ons probleem met de aangekochte spa. Met name Floor doet haar best om eea in goede banen te leiden. Met een gepaste portie geduld en begrip voor de uitdagingen die Corona met zich meebrengt, kom je er samen altijd uit. Bedankt!
Heel jammer fonteyn, heel jammer dat er in de winkel alle aandacht is om jullie product te kopen. De nazorg is ronduit slecht, telefoneren met hen is een grote uitdaging om vervolgens gefrustreerd te moeten concluderen dat je n�g niet bent geholpen met je vraag. Helaas las ik pas de recenties achteraf, had dan toch maar naar de concurrent gegaan. Ik heb vragen, het onderhoud levert problemen op... maar heb grote twijfels is ze met weten dan alleen verkopen.
Plezierige uitleg met alle ruimte om vragen te stellen en te beantwoorden
Eigenlijk is een ster nog te veel voor dit bedrijf als je het hebt over service en nazorg. (maar je kan helaas geen 0 sterren geven!) Mensen maak goede afspraken met ze en zet die op papier om niet achteraf net als wij te maken te krijgen met de meest belabberde service ooit! Bellen is al een uitdaging. minimaal 15 minuten in de wacht om vervolgens IEDERE KEER (geen uitzondering) te horen te krijgen dat er niemand op de afdeling beschikbaar is maar dat ze je zsm terug bellen. Zsm is in Uddel denk ik pas na een dag of 5-6!!!! Ook mailen heeft geen enkele zin want reageren staat denk ik niet in het woordenboek van Fonteyn. Als je dan eindelijk contact hebt geven ze aan dat er iemand volgende week zaterdag (is dus 5 dagen later) iemand belt om een afspraak te maken voor een reparatie voor over minimaal 5 weken!!!!! Dat wil dus in ons geval zeggen dat ik minimaal 7 weken met een spa zit die niet fatsoenlijk werkt en je er dus niet optimaal gebruik van kunt maken. Je zou toch zeggen dat een investering van 25k wel iets kan hebben qua kwaliteit. We hebben deze spa nu bijna 3 jaar en dit is al de 4e pomp die kapot gaat zonder aantoonbare reden en vervangen moet worden. (en steeds hetzelfde verhaal qua service, contact en opvolging). We zitten overigens nog steeds te wachten op het telefoontje om die afspraak te maken want (en dat had ik natuurlijk al aan zien komen). ze hebben nog steeds niet gebeld voor het maken van die afspraak (over 5 weken dus!) Dus beste mensen. Alhoewel de ontvangst de vriendelijkheid en de verkooptechnieken prima voor elkaar zijn in Uddel. Hebben ze nog ontzettend veel te leren over nazorg, service en klantenbinding. Ik zal in ieder geval nooit , maar dan ook nooit meer iets kopen bij Fonteyn SPA. Wat een regelrechte aanfluiting is dit 0 sterren van een zeer teleurgestelde klant
Bij Fonteyn geweest Nadat mijn vrouw en ik ons orienterend het binnenverblijf verkennen. naar de perfecte jacuzzi. en zoeken naar de witte kas met een lekker kopje koffie in onze handen. Uiteindelijk te woord gestaan door een vriendelijke man. Christian Endendijk Door ons goede vragen te stellen heeft hij onze behoeftes naar voren kunnen halen. Hij denkt goed met ons mee en is deskundig in elke vraag die we hadden dit vond ik zeer fijn. Niet verwacht ! Toch met mijn partner de keuze gemaakt om tot een akkoord te gaan. All was de duur van levertijd redelijk lang denk toch dat dit het wachten waard is. Super we hebben er zin in !!
817 maart een dure infrarood sauna afgeleverd gekregen op een kapotte pallet, de glazen deur bleek gebroken.Een week later een verkeerde gebruikte deur gekregen. Daarna zou een nieuwe goede deur geleverd worden,maar na tientallen emails en een toezegging dat de deur geleverd zou worden niets meer gehoord,tot een mailtje van Tristan van de saunaafdeling dat hij daar niet meer werkt. Daarna rechtstreeks naar Fonteyn gemailt,maar je krijgt niet eens een reaktie. Telefonisch heb ik nu meer dan 250 minuten in de wacht gestaan. Ik ga na een ultimatum de kantonrechter verzoeken om ontbinding van de koopovereenkomst wegens wanprestatie,want zonder deur is de sauna van 2000.00 niet te gebruiken tevens met vergoeding van de schade van de plaatsingskosten en kosten van het geding en terugbetaling met rentevergoeding vanaf 17 maart 2021. Een ongelooflijk slechte service van dit bedrijf en absoluut niet aan te bevelen. Na dit review ben ik gebeld door Christian welke mijn klachten aan de saunaafdeling zou doorgeven .Per abuis had ik de naam Christian genoemd,maar het heeft wel tot een reaktie geleid van Fonteyn. Nu tot woensdag afwachten of er iets mee gedaan wordt. Nu woensdagmiddag15.15 uur nog steeds niet gebeld Christian. Het blijft een niet telefonisch te bereiken gedoe. En geen reaktie van de saunaafdeling of op mijn emails. Ook jouw toezegging is nog niet waargemaakt. Donderdagavond gebeld door Rico welke na diverse telefoontjes van hem naar mij probeert de klacht op te lossen. Van een ander een telefoontje gekregen op hoge poten vanwege mijn klachten.Het was mooi geweest als hij zo snel op mijn tientallen onbeantwoorde emails had gereageerd.Ik wacht de aktie van Rico nog even af.Hij doet volgens mij z,n best om de zaak op te lossen.Wordt vervolgt.
Wij zijn wezen kijken voor een zwemspa, mooie en indrukwekkende winkel. Wij zijn geholpen door Christian, die heeft ons zeer goed advies gegeven. Een adviseur die je serieus neemt, en de tijd voor je neemt. Wij zijn dan ook geslaagd bij Fonteyn mede door de deskundigheid van Christian.
Super goed geholpen door Christian Endedijk. Dacht heel fijn mee met hoe we de spa kunnen plaatsen ect.
Aangekomen bij Fontein spas was ik verrast over het mooie gebouw en de diversiteit van luxe en bijzondere artikelen. Bij de ronde Spa / jacuzzi hebben we een superruim aanbod kunnen bekijken. Na een keuze te hebben gemaakt, spraken wij Christian. Hij heeft ons goed geinformeerd en uiteindelijk is de keuze op een andere gevallen. Ik was blij met de goede informatie. Bedankt, ik kijk uit naar de levering
Op tweede Pinksterdag naar Fonteyn geweest. Voelt voor ons altijd als een uitje! Het was er wel gezellig druk. We hebben een mooie Spa uitgezocht, en na twee dagen thuis erover nadenken de knoop doorgehakt. We hebben telefonisch contact gezocht met Fonteyn en daar werden we vriendelijk te woord gestaan door Floor. Zij heeft ons een mooie offerte aangeboden. Afgelopen Zondag toch nog een keertje maar Fonteyn gegaan om onze Spa nog een keertje te bewonderen. Helaas was Floor een dagje vrij en zijn we geholpen door Christian. Een super vriendelijke en kundige jongeman. Hij heeft ons goed geinformeerd en een mooie korting gegeven. Hij weet waar hij over praat. Eenmaal thuis toch nog een paar vragen vergeten te stellen , dus toch nog maar even een mailtje gestuurd. We kregen direct een mail terug en al onze vragen waren beantwoord. Nu nog drie weken wachten en dan heerlijk genieten van onze Spa!!!
Zeer tevreden met de aankoop van onze Spa Corsica Diamond. Maandag 31 mei geleverd. Vertoonde echter bij opstarten wat mankementen door wat slordigheden vanuit de fabriek. Deze zijn vandaag tot volle tevredenheid opgelost door monteur Kroes. Een servicegerichte monteur die ervoor gezorgd heeft dat we vanaf vandaag volop kunnen genieten!
Super geholpen door zeer aardige attente jongeman. Christian Endendijk !! Nou alleen nog even afwachten of ie snel geleverd word ??. Zal vast wel goed komen.
Wir haben im Marz eine Sauna gekauft. Diese sollte jetzt im Mai geliefert werden. Termine wer den nicht eingehalten . Ruckrufe und Informationen, erfolgen nicht. NIE wieder werde ich dort etwas kaufen, vollig unserios. Absolut nicht zu empfehlen.
Perfect geholpen door Christiaan - goed advies, grote keus en mooie spa gekocht!
Goede ontvangst, nette verkopers geen opdringers. Mooie swimSpa gekocht goed advies leuke korting ontvangen Bedankt Christian Endendijk.
Mooi bedrijf met een groot assortiment aan spas Christian heeft ons uitstekend geholpen en al onze vragen beantwoordt.
Slechtste bedrijf wat je kunt bedenken. Wij hebben inmiddels in onze 3e jacuzzi staan en deze is weer kapot. Ik moest alleen via Kevin communiceren. Hij gaf aan alleen per mail te kunnen reageren, want hij was druk met klanten. Toevallig dacht hij dat ik in de wacht stond en kon alles horen. Ze zaten op zaterdagmiddag lekker F1 te kijken en daarna kwam zijn collega heb je dat chagrijnige mens nog gesproken? Nee ze staat in de wacht. Ik laat haar lekker lang wachten. Ze hangt vanzelf wel een keer op. Applaus voor Fonteyn goed gedaan! Jullie kunnen je tijd nuttiger besteden dan een beetje F1 kijken. Het regent klachten over spas en helpen ho maar! Ik heb nog geen half jaar kunnen genieten van een spa van jullie. Het enige wat jullie leveren is prut! Slechte kwaliteit en service komt in jullie woordenboek niet voor.
Al binnen 4 weken doet het display van mijn Spa Hope het niet meer. Ik ben al 4 dagen bellen en zeker 15 x mailen verder en het lukt mij niet om een afspraak voor een monteur te maken. Ik heb zeker 5 klantenservice medewerkers gesproken en zij zeggen mij het is druk. Er is niemand voor service aanwezig of U wordt teruggebeld. En ja van de week werd ik plotseling gebeld en er zou een monteur in de buurt zijn....vervolgens is er niemand geweest en heb 5 uur zitten wachten! Ik ben ook niet afgebeld. Ik vind het een schande dat dit bedrijf Fonteyn Spa zo met hun klanten omgaat. Net zo een dure aanschaf met zo een slechte service, zit ik nu met een niet werkende Spa! Ook ik had slechte reviews gelezen, deze worden nu bevestigd.