Danke Stefan!!!...

Danke Stefan!!!Es war ein fantastischer Aufenthalt. Wir haben selten so eine kompetente und freundliche Beratung erlebt! Wenn wir konnten wurden wir mehr als 5 Sterne geben. Wir werden ganz sicher wieder kommen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend!

Patrice heeft ons uitstekend geholpen toen wij een spa uitkwamen zoeken. Door zijn duidelijke voorlichting hebben wij een goede keuze kunnen maken. Erg fijn geholpen, bedankt !

Mooie Spa gekocht bij fonteyn

Mooie Spa gekocht bij fonteyn, heel goed advies gekregen van Patrice, we zijn er heel blij mee!

Wat een fantastische winkel!

Met open mond liepen we door de waanzinnige Fonteyn-winkel in Uddel. Dat was al een ervaring op zichzelf :-) Ons doel: een spa! En die missie hebben we volbracht, mede dankzij de hulp en het zeer kundige (en eerlijke!) advies van Stefan. In alle rust werd ons alles uitgelegd. Vragen werden beantwoord en hindernissen werden getackeld. Een warm welkom bij binnenkomst en met een bos bloemen en een fles cava weer richting huis. Laat die spa maar komen! Dank Stefan en collegas voor jullie prettige dienstverlening!

Droom werd werkelijkheid

Wow, we gingen naar binnen met een droom en liepen naar buiten met een waanzinnige Spa. Dank je wel Stefan van der Werf voor jouw professionele advies en super service!

SPA CATASTROPHIQUE ... NE PAS ACHETER

DEPUIS LACHAT DE NOTRE SPA .... des problemes en permanence ... livraison retardee... livre avec un mauvais modele de couverture trop grande ... ensuite la carte du spa tombe en panne ... le pisciniste nous la change ... sauf que pas de carte BALBOA comme indique dans le descriptif du modele, mais une carte chinoise bas de gamme ... rechangee .. retombee en panne... Pas de spa pour la saison estivale pour mes clients (jai un g�te) remboursement de deux semaines car les clients venaient pour le spa, une catastrophe totale ... alors satisfait ? Ah non ... Abuses, manque de serieux, de reactivite, Voleurs, Menteurs .... aucun professionnalisme, jengage tous ceux qui ont rencontres ces m�mes mesaventures a me contacter afin que nous constituions un groupe qui saura faire valoir ses droits afin de remonter aux instances voulues.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Op een zaterdag naar Fonteyn gereden om...

Op een zaterdag naar Fonteyn gereden om rond te kijken. Door de drukte duurde het even voordat er een verkoper beschikbaar was (koffie en koekjes waren top!). Floor heeft ons super geholpen en nam alle tijd voor de uitleg! Resultaat is dat wij nu thuis een heerlijke spa Praise classic hebben staan!

Top advies en service!

Al jarenlang speelden wij met de gedachten om in onze achtertuin een spa te laten plaatsen. Na veel speuren op internet kwamen we uit bij Fonteyn in Uddel en zijn wij op een zaterdag naar hen toe gegaan. Daar aan gekomen werden we keurig ontvangen en wegwijs gemaakt hoe e.e.a. daar binnen werkt. Wat een geweldige zaak! Op de spa-afdeling heb je gigantisch veel keuze en hebben we direct om advies gevraagd. Binnen vijf minuten was er een adviseur beschikbaar en wat zijn we fijn geholpen door Stefan! Geweldig hoe hij de tijd voor ons nam, luisterde naar onze wensen en ons uitstekend advies gaf. Op zijn advies hebben wij uiteindelijk gekozen voor de Spa Believe met alle bijbehorende accessoires. Nadat we onze wensen kenbaar maakten hebben we een erg prettig gesprek met Stefan en alles rond gemaakt. Ook na de aankoop was het contact met Stefan erg prettig en hebben we enkele keren contact gehad om wat praktische zaken af te stemmen m.b.t. de (snelle) levering. Al met al een top-ervaring met Fonteyn en een aanrader daar een spa te kopen wanneer je dit overweegt.

Heel goed geholpen en voorgelicht door...

Heel goed geholpen en voorgelicht door Patrice over de diverse spas , waardoor wij een goede keus hebben kunnen maken. Top!

tres bonne experience avec mr Vaca...

tres bonne experience avec mr Vaca Patrice, tres bon vendeur, je recommande !

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Geen service, geen goeie klacht afhandeling

Goeie verkopers maar bij het leveren ging het mis, geen goeie communicatie, de spa werd geleverd zonder dat we daarvan op de hoogte waren gebracht. Er bleek bij het plaatsen van onze spa van ruim 10.000 euro van alles los te zitten, krom, verroeste schroeven. Inmiddels meer dan 2 maanden verder maar alleen een reactie: wij zijn 15 x drukker dan normaal doordat de verkoop alleen maar blijft toenemen, personeelstekort, probeer te bellen tussen 9-10, dan kom je er misschien doorheen

Jacuzzi stuk en moeten 6 week wachten op monteur...

Hebben anderhalf jaar geleden hier een mooie nieuwe jacuzzi gekocht. 4 week geleden is de jacuzzi stuk gegaan en doet helemaal niets meer. Telefonisch contact lukt niet. (Hebben wel 4 keer gebeld maar kunne steeds niet doorverbonden worden met juiste afdeling en terugbel verzoek wordt gewoon niet gedaan) Mail contact gaat ook erg moeizaam en afspraken worden steeds niet nagekomen. Jacuzzi kunnen we nu al 4 week niet gebruiken en over twee week komt er pas een monteur langs omdat ze het zo druk hebben... Het is dat we nog garantie op de jacuzzi hebben Andres zouden we al lang een ander bedrijf hebben ingeschakeld. Dus ons advies is koop hier nooit een jacuzzi want hebben nog nooit een bedrijf met zulke slechte aftersale service mee gemaakt.

Wat een fantastische service!

Wat een fantastische service!! Dali onze verkoper had ons uitgebreid informatie verschaft over de diverse spas. Wij hadden onze keus gemaakt. In no time stond ie bij ons thuis. Maar toch beviel onze keus ons niet. Door eigen fout namelijk het kiezen van te weinig vermogen, maar een pomp, had onze keuze de Key Largo te weinig vermogen. Wij werden uitgenodigd om een dagje te komen spa-en. Bij beide bezoeken verzorgd ontvangen en in de watten gelegd. Dali had alle tijd voor ons, was heel duidelijk terwijl hij pas 8 maanden Nederlands spreekt. Ook alle medewerkers die we daar tegen kwamen van onderhoudmonteur tot administratief medemedewerker waren ontzettend klantvriendelijk. Mensen die over dit bedrijf iets te klagen hebben, moeten waarschijnlijk iets vaker in de spiegel kijken. Of eens kijken of hun eigen gedrag misschien aan wat verbetering toe is. Wij zijn ontzettend onder de indruk van hun service. Dat dit soort bedrijven nog bestaan!!

Slechte bereikbaarheid en aftersales

Een prachtige spa gekocht en in het buitenland laten bezorgen, waar ze veel ervaring mee zouden hebben. De verkoop verliep goed, alleen bellen met Fonteyn is een drama: eindeloos in de wacht en terugbel beloftes worden niet nagekomen. Per mail reageerde de verkoopafdeling wel redelijk snel, althans voordat ik de aankoop had gedaan. Toen de 7500 euro bij Fonteyn binnen was, begonnen de problemen. De Spa werd niet op de afgesproken dag geleverd, toen de vrachtwagen aan de grens stond diverse paniektelefoontjes dat ik per direct invoerrechten moest overmaken. Uiteindelijk mist de coverlift, zijn er kleine dingen stuk en zit er een verkeerde handleiding bij. Ik ben nu 6 weken verder en heb nog steeds geen reactie hoe deze problemen opgelost gaan worden. Geen reacties op mijn mails. Fonteyn verkoopt mooie spullen, maar levering verloopt stroef, is incompleet en de service en aftersales is echt dramatisch slecht. Zeer ontevreden!

Bloss nicht hier kaufen

Bloss nicht hier kaufen. Unser Whirlpool ist standig defekt und es kommt monatelang kein Techniker, um ihn zu reparieren. Sehr unserioses Unternehmen, mehr arger als Spass. Wir bereuen unsere Entscheidung, dort gekauft zu haben, sehr! Dont buy here!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Dramatische klantenservice, planning en transport prima!

De (bereikbaarheid van de) klantenservice is met een woord te omschrijven: DRAMATISCH. 2 maanden bezig geweest contact te leggen, hebben minimaal 8 keer beloofd terug te bellen en deden dat niet. Uiteindelijk in contact gekomen met Shannon van de Klok van de afdeling planning. Wat een verademing ten opzichte van de klantenservice. Uiteindelijk heeft Shannon het hele traject begeleid en is onze spa conform afspraak geleverd.

Verkoop oke, maar service dramatisch

Verkoop zijn ze goed in, maar verder laat alles te wensen over. Contact en antwoorden van klantenservice gaat tergend langzaam, zou terug gebeld worden, maar dat is nooit gebeurd. Zelf erachter moeten bellen. Beugel voor cover van de spa ontbrak bij levering (werd verkocht als goed voor bescherming en makkelijk alleen te openen) en werd niet een van te voren of tijdens de levering vermeld. Inmiddels 2 maanden verder en nog steeds geen definitieve leverdatum voor de beugel, die binnen enkele weken geleverd moet worden. Ook is het binnenwerk van de spa niet netjes afgewerkt, maar dat wordt afgedaan als helaas pindakaas, daar doen we niks mee. In overleg met mijn juridisch adviseur gaan we een ingebrekestelling opstellen omdat Fonteyn niets eraan doet en een klant die duizenden euros betaald wel goede kwaliteit mag verwachten. Kortom verkopen gaat goed, maar de afterservice en afhandeling is dramatisch.

Een tevreden klant!

Een tevreden klant! Aflevering en plaatsing van de zwemspa op tijd en vakkundig idem voor de Covana Cover. Goede uitleg en nazorg (hoofdsteun en het trapje) binnen 1 dag!! Bedankt Stefan/Judith/Bert/Hille voor jullie aandacht en service en klantvriendelijkheid!

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Lijkt we oplichting! We hadden een sauna gekocht, dachten we. Op verzoek het gehele bedrag aanbetaald. Levering zou binnen 6 weken gebeuren. Nee dus.. Zelf herhaaldelijk moeten nabellen (slecht bereikbaar) waar de sauna blijft. Na 3 maanden werd, zonder uitleg, de levertijd nogeens een half jaar later. Zeer slechte service.

Top service!

Vandaag een heerlijke spa gekocht bij Fonteyn. Wat een beleving en wat een service! Een mega assortiment voor alle budgetten in outdoor living. Wij zijn geholpen door Christiaan die ons super geadviseerd heeft. Hij had antwoord op al onze vragen, was eerlijk, duidelijk en daardoor hebben we de koop direct officieel kunnen maken. Wij zijn fan!??

Rico is prettige adviseur

We zijn uitstekend voorgelicht door Rico over saunas

Zeer klantvriendelijk geholpen bij...

Zeer klantvriendelijk geholpen bij Fonteunspas

Aanrader !

Snel en correct antwoord. Mooie prijsaanbieding en correcte levering. Aanrader

Uiteindelijk goed opgelost

Bij de aanschaf van de Spa ben ik goed geholpen. Daarna begint de ellende en laat dit bedrijf zijn ware aard en gezicht zien. Tijdens het plaatsen krijgt een van de monteurs een ongeluk. Ik ben met hem naar de huisarts en het ziekenhuis geweest. Ben daar minimaal 2 uur mee bezig geweest. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. Dat heb ik naderhand vernomen door zelf contact op te nemen met desbetreffende monteur. Vanuit het bedrijf is er geen enkele reactie richting mij ondernomen. Nu, 9 maanden na de plaatsing door Fonteijn laat de ombouw los. Bellen, mailen leveren bij mij alleen maar frustraties op. Lang wachten op antwoord. Als er dan na weken antwoord komt, wordt dit afgedaan met 1 zinnetje dat er geen garantie zit op de ombouw. Onbeschoft en zeer klantonvriendelijk. Ik zal nu een ingebrekestellingsprocedure in werking stellen. Het bedrijf is puur gericht op de verkoop. After sales, klantvriendelijke communicatie en positieve mond op mond reclame zijn marketinginstrumenten waar dit bedrijf nog fors op moet investeren. Fonteyn geeft als reactie op bovenstaande review aan meer informatie van mij te willen om hier goed op te kunnen reageren. Ik zou zeggen: bel me of kom langs om het probleem te bespreken en op te lossen. Ik zal jullie in ieder geval netjes te woord staan en adequaat reageren! Nadat ik gebeld ben door Fonteyn en in dat gesprek vriendelijk en begripvol te woord werd gestaan, is het probleem uiteindelijk snel en goed verholpen. Ook na de reparatie werd er telefonisch contact opgenomen of het probleem tot tevredenheid opgelost was. Jammer van alle energie die beide partijen in dit voorval hebben moeten steken, maar blij met de uiteindelijke uitkomst.

Ein Unternehmen ist nur so gut wie auch...

Ein Unternehmen ist nur so gut wie auch seine Mitarbeiter. Wenn ihr euch ein pool von Fonteyn zulegen wollt , dann redet mit Patrick, er kummert sich gut um euch .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Meervelderweg 52