Ruime keuze, maar vooral deskundig en plezierig personeel

Gigantische toonzaal met ongelooflijk veel keuze. Maar belangrijker nog: een verkoopmedewerker (Christian Endendijk) die goed luistert naar de wensen van de klant, alles in het werk stelt om vragen te (laten) beantwoorden en ruim de tijd neemt om alles goed door te spreken. Dat maakte wel het verschil om een grote aankoop te gunnen. Als de levering, plaatsing en werking net zo loopt ben ik dik tevreden.

Wir haben mittlerweile unseren Pool...

Wir haben mittlerweile unseren Pool Oxford bei uns im Garten unter ein Pavillon aufgestellt, sodass wir auch im Winter geniessen konnen. Sebastiaan hat uns diesen empfohlen da er uber 2 Pumpen verfugt und somit eine wirksame Entspannung bietet fur meine Lendenwirbel. Mittlerweile haben wir noch einen Coverlift dazu bestellt um das ganze noch bequemer zu machen, Deckel auf, einsteigen und entspannen. Wir haben Fonteyn als Tipp von unseren Nachbarn bekommen und es hat sich gelohnt die Strecke bis nach Uddel zu fahren! Echt super die Auswahl dort, nur zu empfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Merci a Stefan Van Der Werff pour son...

Merci a Stefan Van Der Werff pour son devouement a chercher et trouver des solutions aux problemes que lon peut rencontrer. Toujours un accueil chaleureux et des bons conseils Merci a lequipe Passion Spas.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Mario

Mario, geeft heel goed advies en gaat leuk met zijn klanten om. Fantastische uitstraling, je krijgt door hem een vakantie gevoel. TOPPER Wij hebben daardoor een Spa gekocht

Verschrikkelijke service!

Verschrikkelijke service! Na installatie van de Spa blijkt deze defect te zijn. Meermaals de klantenservice gebeld om een monteur afspraak te maken. Helaas kunnen zij mij (allemaal) niet doorverbinden met de service afdeling en kan er alleen een terugbel afspraak gemaakt worden. Helaas wordt op deze terug bel afspraak helemaal niet terug gebeld. Inmiddels drie terug bel afspraken en twee mailtjes verder. Helaas nog steeds geen contact kunnen krijgen. Schandalige gang van zaken voor dit bedrag. Ook een telefonische klacht indienen of iemand aan de lijn krijgen die iets te zeggen heeft blijkt onmogelijk.

Very good feedback.

Very good feedback. Questions asked to Arno were answered promptly and precisely.

• Would you recommend us? Yes

Ik een spa gekocht en ben zeer tevreden...

Ik een spa gekocht en ben zeer tevreden In het begin had ik wat problemen uit onwetendheid maar die zijn allemaal opgelost Ik ben ook zeer tevreden over de begeleiding al mijn vragen werden en worden allemaal met succes beantwoord Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen

We genieten elke dag van onze heerlijke...

We genieten elke dag van onze heerlijke passion spa!! Met dank aan Arno

Whirlpool Ecstatic Wave

Whirlpool Ecstatic Wave Mochte mich erstmal recht herzlich bedanken beim Patrick und dem Team was dahintersteht. Man hat uns wirklich bei allen Fragen und Problemen sehr hilfreich zur Seite gestanden. Das hatten wir ohne diese Hilfe die wir erlebt haben nicht geschafft. Unser Whirlpool ist jetzt in Betrieb und wird taglich von uns genutzt, was uns sehr viel Freude bereitet. Den Whirlpool bei Fonteyn zu kaufen war definitiv die richtige Entscheidung von uns. Einen habe ich noch vergessen zu erwahnen und der auch ganz wichtig war. Ohne den LKW Fahrer ware der Whirlpool hier nicht angekommen. Da unsere Siedlung sehr eng ist von den Strassen, musste der arme Mann den Whirlpool mit dem mitgebrachten Gabelstapler sehr weit bis nach uns wortwortlich jonglieren uber Hecken und Autos an den Seiten. Er sagte selbst das er das nur mit Muhe uberhaupt bis zu unseren Haus geschafft hat. Danke an Alle Beteiligten

Jannik Lieser:

Jannik Lieser: Ich habe vor kurzem den Spa Kenai bestellt bei Sebastiaan. Uns wurde alles sorgfaltig erklart und die Bestellung vor Ort bearbeitet. Mittlerweile steht er bei uns im Garten aufgestellt und sitzen 3-4 mal pro Woche drin. Tolles Gerat, schneller Service und super Beratung, vielen lieben Dank nochmal!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mein Mann und ich wollten nach dem...

Mein Mann und ich wollten nach dem Corona lockdown und den nicht moglichen Urlaub uns was gutes tun und wollten einen spa kaufen! Nach sehr guter Beratung eines deutsch sprachigen Mitarbeiters, sein Name war Sebastian , haben wir uns fur den Spa soulmate entschieden! Lieferung hat reibungslos geklappt, wir sind sehr zufrieden! Absolut empfehlenswert! Freundlich Grusse Iris Keil

Top aankoop

Ik doe dit vrijwel nooit maar omdat ik toch wel heel bijzonder ben geholpen door Stefan neem ik toch even de tijd om hem hierbij te bedanken voor de service tijdens en vooral ook na de verkoop. Wij hebben een zeer leuk en goed advies gekregen met de aankoop van onze Jacuzzi. Nadat deze geplaatst was heeft hij ons meerdere malen dmv telefoontjes en mailtjes geholpen met het juiste advies ivm schoon maken, onderhoud, mogelijkheden etc. etc. ook het snel beantwoorden van deze vragen vonden wij zeer prettig en onze vragen werden altijd opgelost. Stefan nogmaals dank voor de service en je bent altijd welkom in het mooie Nootdorp om te kijken hoe het is geworden . Gr. Michel en Nanda

Zeer tevreden over advies van Stefan van der Werff.

2 maanden geleden hebben we een spa en buitensauna besteld bij Fonteijn en zijn perfect geholpen door Stefan van der Werff. Hij heeft veel kennis van de producten, nam de tijd voor advies en dacht goed mee. Ook toen we later iets vergeten waren te bestellen werd dit alsnog bij de order bijgeboekt en een nieuwe offerte ontvangen. Goed advies en we kijken uit naar de installatie straks in ons nieuwe huis.

8 maanden later, nog steeds super service van Fonteyn

8 maanden geleden heb ik de Passion spa aangekocht o.a. op advies en hulp Van Stefan van der Werff. Met de aankoop van destijds ben ik nog steeds erg blij en ook de service in de afgelopen 8 maanden bij kleine (technische) vragen waar ik onzeker over was werd ik snel en goed geholpen. Ook na de aankoop helpt Fonteyn je dus gewoon goed verder en denkt mee!

Top geholpen door Floor

Top geholpen door Floor. Hele fijne Spa. Super service.

Top tevreden

Top tevreden, heel blij met goede en snelle service

Aangenaam verrast door Fonteyn en Thomas

Super geholpen door Thomas, bedankt. Meer dan 5sterren waard! Vriendelijk, wist al onze vragen te beantwoorden en hiermee hebben we onze keuze makkelijk kunnen bepalen. Weet waar hij over spreekt. Aangenaam verrast! Tip: Zeker vragen naar Thomas bij aankoop van een Spa.

Super en echt goed geholpen

Super en echt goed geholpen

nice spas

nice spas, good value, best choise brilliant quality with the amarican balboa equipment .

Thomas rengeteget segitett a spak...

Thomas rengeteget segitett a spak megrendeleseben. Fantasztikus hogy a Fonteynnek van magyarul beszel? kapcsolattart�ja. Cegunk nagyon elegedett.

• Ajánlnál minket? Yes

Thomas heeft ons super goed geholpen

Thomas heeft ons super goed geholpen, alles netjes uitgelegd. Reageert heel snel altijd, echt heel erg tevreden!

Uitstekende service

Een tijd geleden de Spa Wonder gekocht en we zijn er zeer content mee. In de winkel werden we zeer vriendelijk en duidelijk geholpen door Patrice. Hij was behulpzaam en nam alle tijd om onze twijfels weg te nemen over de grootte van de Spa. Nu heerlijk baden en genieten van de geweldige ervaring dankzij de uitstekende service.

Dagelijkse ontspanning.

We hebben nu ruim een half jaar een spa Malta luxury en genieten er vrijwel dagelijks van. Alles is perfect geregeld door Patrice Vacca en we hopen er nog jaren plezier van te hebben. Bedankt voor de goede service. Kim en Johan ter Bruggen

Geweldig.

Wat een super grote en mooie zaak alles overzichtelijk opgesteld en een zeer ruime keuze. En een geweldig goed advies van Stefan van der Werff over de Montego Spa en met een lekker bakje koffie was de koop zo geregeld. Zeker 5 sterren waard.

Beste fonteyn,

Beste fonteyn, Bedankt dat wij bij jullie de bestelling mochten doen van onze jacuzzi. Super geholpen door Mario. Geen onzin verhalen puur het echte verhaal. Nogmaals zeer tevreden. En nu duimen wanneer hij komt.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel