Goed service voor onze levering jacuzzi...

Goed service voor onze levering jacuzzi Prijs kwaliteit uitstekend en direct op voorraad .

Micro heeft mij zeer goed geholpen met...

Micro heeft mij zeer goed geholpen met de aanschaf van de Praise Classic Spa, bovendien was hij zeer vriendelijk. Ook gaat hij alles doen om een snelle levertijd voor ons te regelen! dankjewel Micro!

Professionele uitleg

Enorm goed verder geholpen door Arno, professionele en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende spa-modellen, en dat zijn er wel wat! Enorm tevreden dat we gekozen hebben voor de spa Euphoria, top-massage en een prachtig design!

Arno, vriendelijk en behulpzaam

Vandaag geholpen door Arno. Erg vriendelijk en behulpzaam.

Spa Delight

Mijn favoriete spa is de spa Delight. Prachtige spa met twee ligplaatsen en goede indeling. Arno bedankt dat je altijd voor mij klaar staat.

Krachtige massage

Heel veel gezellige en ontspannen uren al doorgebracht in de Spa Shine. Heerlijke krachtige massage.

Beratung und Kauf am 11.10.21 bei Mirco

Mirco hat uns heute beim Kauf eines Whirlpools sehr freundlich und kompetent beraten. Wir fuhlten uns gut informiert und der angebotene Kaffee war sehr willkommen. Alle unsere Fragen wurden ausfuhrlich beantwortet. Die Auswahl im Verkaufsraum ist riesig, fur jeden Geschmack ist etwas dabei. Sogar die Lieferung nach Deutschland ist kein Problem. Wir freuen uns schon jetzt auf die Lieferung.... Mit freundlichen Grussen, Familie Klausmann

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nous sommes tres content de travailler...

Nous sommes tres content de travailler avec Passion Spa .. Patrice est toujours a lecoute et repond rapidement a nos demandes .! En cette periode compliquee, il a toujours ete la pour maccompagner au mieux . merci a Patrice , stefan et Daly .. bonne equipe !!

Malgre les problemes internationaux

Malgre les problemes internationaux, Fonteyn Spa se coupe en quatre pour nous servir en temps et en heure . Good Job Christian ....

Top Service??

Top Service?? Merci pour le professionnalisme De toute lequipe et Particulierement a Christian.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Goed geholpen door de heer endendijk

Goe geholpen door de heer endendijk Ruime keuze Prijs redelijk Levertijd een beetje lang

Wij hebben met Mario een prima afspraak...

Wij hebben met Mario een prima afspraak kunnen maken voor aankoop van een Spa. Bedankt.

Mirco bedankt

Mirco bedankt voor je duidelijke uitleg en afspraken bij de aankoop van een spa.

Accueil tres chaleureux de la part de...

Accueil tres chaleureux de la part de Stefan, visite interessante et grande ma�trise des produits ! Grand professionnel qui a su nous guider sur nos differents projets. A bient�t !

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Merci a Stefan pour son accueil et son...

Merci a Stefan pour son accueil et son professionnalisme - Excellent conseiller et soutien dans son domaine. a recommander

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Stefan, Un grand merci pour ton accueil chaleureux. Ravi de tavoir rencontre. Un grand merci davoir pris le temps de nous faire visiter cette belle entreprise ??

Service en planning TOP

Enkele weken geleden via Sebastiaan een spa besteld met nog onzekere leverdatum (op ons verzoek). Vriendelijk geholpen, duidelijk verhaal. Toen wij daarna de negatieve reviews lazen, waren we toch wel een beetje huiverig geworden. Maar wat ons betreft kloppen deze niet. Toen wij wisten dat we de spa konden hebben, werd alles super snel geregeld. Helaas hadden wij een fout gemaakt met de maten, dus moest er een oplossing bedacht worden hoe we de spa in onze tuin moesten krijgen. Shannon van de planning heeft ontzettend goed geholpen en meegedacht en uiteindelijk is de levering vorige week donderdag zonder problemen verlopen. De spa werd netjes uitgepakt, er werd uitleg gegeven en hij werd aangesloten, allemaal top! Enige wat ons enorm tegen viel/valt, is de bijpassende cover (die is te groot, flappen te kort en valt niet goed over de spa heen). Daarover ook via de mail contact opgenomen met Sebastian en die belde al snel terug. Hoe dit opgelost gaat worden is op dit moment nog onduidelijk, maar hij was het wel met ons eens dat dit niet echt goed past. Qua bereikbaarheid: de keren dat ik belde, werd er geprobeerd door te verbinden en als dat niet lukte, werd een terugbelverzoek gemaakt en werden we inderdaad ook terug gebeld. Kortom: verkoop door Sebastiaan top, planning door Shannon top en levering door chauffeurs top. Aanvulling: De cover wordt vervangen zodra ze een nieuwe van hun leverancier hebben ontvangen. En nog een klein probleempje: een hoofdsteunhouder is gebroken: Sebastiaan reageert snel, stuurt de service door en ook service reageert snel en gaat het oplossen.

Stefan

Stefan, merci pour ton accueil, tes conseils et service. Sympa de tavoir rencontre pour du vrai :)

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Tres bon contact et tres bon echange

Tres bon contact et tres bon echange Merci Stefan cordialement John

Goeie service vriendelijk personeel

Goeie service vriendelijk personeel

Fijne service van Mario

Fijne service van Mario. Hij weet veel te vertellen over de diverse spa baden en was duidelijk in zijn verhaal. Zijn Italiaanse accent brengt je gelijk in een zonnige stemming!

spa Bliss

In 2017 heb ik een spa Bliss aangeschaft. Vandaag bij Fonteyn geweest omdat ik drie nieuwe jets moest hebben. Hebben ze gewoon op voorraad en kan ik aanschaffen voor nette prijs. Deze continuiteit is erg belangrijk voor mij, zodat ik zekerheid heb dat ik nog lang mijn spa kan gebruiken. Gerwin Bouwmeester bedankt!

Vanmorgen geholpen door Mario

Vanmorgen geholpen door Mario. Veel kennis over de jacuzzis. Geen maniertjes om ons een duurdere jacuzzi aan te smeren. Aankoop verliep fijn. Nu hopen dat de levering net zo soepel gaat!

Goede informatie van Mario gehad

Goede informatie van Mario gehad, bij een 2e bezoek werd er aan de vraag voldaan om 2 verschillende Jacuzzis uit te proberen.

Geweldig goed geholpen door Christian...

Geweldig goed geholpen door Christian Endendijk bij Fonteyn. Antwoord op al onze vragen over de spa en heel goed geadviseerd. Zo fijn om met een echte kenner van zijn vak te kunnen praten. 100% aangeraden! Hartelijk dank!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel