Mario The man has a passion for his...

Mario The man has a passion for his spas!!

• Você nos recomendaria? sim

5 stars sales person!

5 stars sales person!

• Would you recommend us? Yes

We zijn onlangs bij Fonteynspa in...

We zijn onlangs bij Fonteynspa in Uddel geweest om te kijken naar een Spa . We zijn geholpen door Mirco die ons goed alles heeft uitgelegd en ons over de streep heeft getrokken om de spa die we nu hadden uitgezocht om die te kopen. We zien er dan ook na uit om het in het echt te gaan beleven Mirco bedankt??

Topper!

Hele goede ervaring met Edwin gehad! Bedankt!

Goed geholpen door Mirco.Duidelijke...

Goed geholpen door Mirco.Duidelijke uitleg gekregen, nam de tijd om ons te helpen.

Super goede service

Super goede service! Echt blij met de nieuwe jaccuzi. Goed geholpen door Edwin.

Edwin is een geweldig sympathieke...

Edwin is een geweldig sympathieke verkopen. Hij heeft ons super geholpen.

Christian Endendijk heeft ons goed...

Christian Endendijk heeft ons goed geadviseerd bij het kopen van een zwemspa. Het is een deskundige verkoper, weet er veel van en neemt alle tijd voor de klant. Tevens heeft hij ook nog met onze tuinman gesproken over de plaatsing van de zwemspa, dit was erg prettig. Bij de levering waren er problemen , dit heeft hij heel goed voor ons opgelost. Hij is erg klantgericht en we hopen dat we weer een beroep op hem kunnen doen als er problemen ontstaan.

Goed, leuk en professioneel geholpen

We zijn heel leuk en goed geholpen door Edwin. Voorzien van de juiste informatie hebben we een goede keuze kunnen maken uit het grote aanbod jacuzzis.

Tres bonne collaboration avec patrice.

Tres bonne collaboration avec patrice. Reactif et tres competent. A l ecoute de nos demandes,toujours Positif.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Tevreden klant!

Wij waren op zoek naar een jacuzzi en zijn erg goed geholpen door patrice. Hij heeft al onze vragen beantwoord en hij was erg sympathiek en vriendelijk. Hij neemt de tijd dus wij zijn super tevreden naar huis gegaan!

Spa service is dramatisch.

Een drie persoons spa besteld na uitgebreid informatie opgezocht te hebben via de site van fonteyn en filmpjes op YouTube. Het zou een fantastische spa beleving hebben.......(spa tenerife superior). De spa was geleverd, gevuld, opgestart en opgewarmd. �S avonds met zijn tweeen erin, massagepomp aan....... De linkerkant wel massagestralen, de rechterkant niets........ Blijkt er een knop te zijn waarmee je OF de ene OF de andere kant kan voorzien van massagestralen (deze knop wordt nergens besproken op de site of in de filmpjes). De dag erna mijn ervaring gemaild naar Fonteyn met de vraag of ik de spa kan omruilen voor een betere. Je verwacht toch dat als je een drie-persoons spa besteld dat je met drie personen tegelijk kan genieten van een massage? Na een dag bericht terug dat dit mogelijk is voor een betere (met bijbetaling uiteraard) MAAR met extra �servicekosten� van 1000,-voor de omruiling van een duurdere/betere spa! Want de spa was nu niet nieuw meer...(1x gebruikt, 1 dag oud). Toch maar ingestemd want we waren echt niet tevreden. Na bellen over de leveringsdag zei de vrouw wel dat 400,- voor plaatsing toch wat overdreven was en deze kreeg ik wel terug (dus nog wel 600,- �omruilkosten� betaald) Twee weken later werd de nieuwe al geleverd (helemaal smerig van transport op de aanhanger dus ook hier valt nieuwstaat te betwisten) deze aangesloten, gevuld en opgestart. Bij deze werkte de blower (bubbels) en de ledverlichting niet. Ook was er geen juiste handleiding bij geleverd. Na mail naar drie verschillende personen wacht ik nog op antwoord (5dagen later) Zelf maar op onderzoek gegaan en bleek dat de slang voor de bubbels NIET was aangesloten en na veel zoeken vond ik een los stekkertje van de ledverlichting. Het jaar daarvoor een sauna gekocht bij Fonteyn hier was niets op aan te merken ook niet qua service. De spa service is dus echt ver onder niveau en zelfs dramatisch te noemen! Dus na veel zelf speurwerk op google nu wel een goede spa waar we zeker met zijn tweeen heerlijk kunnen relaxen.

wij hebben bij jullie een prachtige...

wij hebben bij jullie een prachtige zwemspa gekocht zijn erg prettig geholpen is een aanrader Christian we hebben goede uitleg gekregen bedankt daarvoor gr fam boonzaaijer

Vandaag geholpen door Patrice

Vandaag geholpen door Patrice. Dit was erg goed. Gaf goede uitleg. Goed gevoel, goed advies.

Donderdag 24 februari hebben wij een...

Donderdag 24 februari hebben wij een bezoek gebracht aan de fa. Fonteyn te Uddel Een overweldigende outdoor zaak met een giga assortiment aan spas ,zwembaden,saunas etc,etc Onder begeleiding van verkoop adviseur Edwin Camminga hebben wij uiteindelijk gekozen voor een Devine Vision spa dit nadat Edwin ons geduldig in spas liet proefzitten en met deskundige argumenten ons overtuigde dat dit voor ons een goede keuze was ondanks dat Edwin nog enigszins zoekende is in de spa materie daar hij nog slechts sedert 3 weken werkzaam is als adviseur echter zijn enthousiasme en vriendelijkheid compenseert dit ruimschoots Als dit de voorbode is van het gebruik van de Devine spa gaan wij nog veel plezier beleven aan deze spa Wij zijn blij dat we de reis van Oss naar Uddel hebben ondernomen ,meer dan de moeite waard wij komen daar zeker nog een keer terug voor iets anders in onze tuin Edwin en Dolf bedankt ! Henriette en Tonnie van den Boogaard Oss ( NB )

Cest toujours un plaisir dechanger...

Cest toujours un plaisir dechanger avec mon interlocuteur Christian. Il sait se montrer rapide et efficace. Toujours avec joie et bonne humeur ! Merci

• Nous recommanderiez-vous? Oui

We zijn uitstekend geholpen door Ahmed

We zijn uitstekend geholpen door Ahmed. Zeer sympathieke adviseur. We wachten met smart op onze spa.

Fonteynstisch geholpen!

Was al eens eerder geadviseerd maar de timing was verkeerd, vandaag geholpen door adviseurs Christian en adviseur Ahmed. Deze 2 heren hebben mij toch weten te overtuigen om voor de ecstatic wave spa te gaan ipv mijn eerdere idee. Ik ben ronduit fantastisch geholpen door deze 2 heren!

Goedemiddag,

Goedemiddag, Ik was op zoek naar een tuinhuisje en een Spa. Ik ben heel prettig geholpen door dhr. Camminga. waardoor ik besloten heb een Spa bij u te kopen. M.Vr.Gr. Nel.

Spa Vision

Spa Vision aangekocht bij Arno van Fonteyn. Ben blij met mijn keus voor deze spa door goede advies, is vorig jaar geleverd en ik heb er al vele uren heerlijk van genoten

Wat een ontzettend graag bedrijf

Wat een ontzettend graag bedrijf! Vorige jaar een spa gekocht en ik ben ontzettend goed door Patrice.

Wat een fijne ervaring was mijn bezoek

Wat een fijne ervaring was mijn bezoek! Geweldig geholpen door Edwin Camminga. Vakkundig en eerlijk advies.

Super goed geholpen door Ricardo

Van de week een bezoek gebracht aan Fonteyn voor het kijken naar een Spa. Super netjes en vakkundig geholpen door Ricardo. :) Hij heeft veel kennis van wat hij verkoopt. Heeft goede uitleg gegeven over de Spa pleasure. Aardige jongen en gezellig praatje mee kunnen maken. Uiteindelijk de koop rond gemaakt! :D

Excellent experience, Excellent products!

I visited Passion spa towards the end of last year and was fortunate enough to deal with Christian, one of the nicest guys I have ever met and his knowledge of the products was incredible, a true reflection on the great products they sell! I look forward to our future dealings!

• Would you recommend us? Yes

Zeer goed geadviseerd door Ricardo

Met 4 weken de spa Monsoon geleverd en vakkundig geplaatst. Erg goed geholpen door Ricardo.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel