Ich habe die Ausstellung in Holland...

Ich habe die Ausstellung in Holland besucht und das Sortiment hat mich echt umgehauen, eine Riesen Auswahl! Die Beratung von Sebastian war super wir haben das richtige fur mich rausgesucht. Ich habe mich dort super inspireren lassen fur mein Projekt und wir haben die Lieferung bereits eingeplant, super schnell! Nochmals vielen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bij de zoektocht naar een sauna kwamen...

Bij de zoektocht naar een sauna kwamen wij uit bij Fonteyn, als je hier geen inspiratie op kan doen dan weet ik het ook niet meer. Cheyenne heeft ons geholpen. Cheyenne was zeer attent en heeft veel kennis, echt duidelijk iemand met veel plezier in haar werk. De uitgekozen sauna bleek ook nog eens op voorraad te zijn, dus we kunnen sneller dan verwacht gaan genieten.

Showroom organizzato molto bene

Showroom organizzato molto bene, prodotti di qualita e fantastico servizio da parte di Mirco, che ci ha consigliato con simpatia e competenza

• Ci consiglieresti? Si

Ga zo door Rowan!

Wat zijn wij fijn geholpen Door Rowan, Wij hebben 6 jaar geleden onze sauna gekocht en nu begon er een lamp te knipperen. Wij hebben contact opgenomen met de Fonteyn werden meteen door ver bonden met Rowan. Ze luisterde goed en om ons helemaal goed te kunnen helpen vroeg ze fotos van de lamp. Ze vertelde ons dat ze deze gewoon op voorraad hebben en dat we dit de volgende dag nog in huis konden hebben. Wie had gedacht dat ze na 6 jaar nog de juiste lampen zouden hebben voor onze sauna. Wij vinden dit echt een top service. Honderdmaaldank Rowan voor de goede service. En Fonteyn voor de ruime voorraad aan onderdelen!

Een prachtig inbouwzwembad in de tuin!

In februari zijn we bij Fonteyn geweest voor de aanschaf van een inbouwzwembad. Hier kwamen we in contact met zwembadspecialist Damian, die letterlijk alles wist. Vanaf het eerste gesprek tot vorige week (de plaatsing) werden we goed op de hoogte gehouden via een app-groep met alle betrokken partijen. Ze hebben ontzettend veel prachtige zwembaden in hun showroom staan. Uiteindelijk zijn we in mei tot de koop over gegaan en drie weken later werd ons zwembad al geinstalleerd! Drie dagen na de plaatsing gaf ons chloorsysteem een storing. Binnen 48 uur was een nieuwe sensor bij ons binnen en de monteur kwam deze de dag erna al installeren. Damian en monteur Lars, niks meer dan lof voor jullie! We komen snel langs voor een nieuwe loungeset.

Thanks Mario

Good afternoon, I went Saturday to visit the show room in Fonteyn , we walked around and it was really really big , people were friendly and we hade a nice experience with all the workers, then we decided to buy a spa , the possibility were a lot , so the advisor mario came to help us , he was really clear in his conversation and giving us tips that brought us to choose the spa praise classic , the spa was also on stock and we agreed to receive in 4 weeks, this is quick and in the middle of the summer!!! Thanks mario for your advises !!

Wat een mooie showroom

Wat een mooie showroom! Enorm veel inspiratie opgedaan en erg fijn geholpen door Sebastiaan! De keuze is gigantisch en alles ziet er daar erg netjes uit! Wij verheugen erg op de levering van de Spa! Nogmaals bedankt!

Zeer slechte service

Wanneer je een jacuzzi aanschaft word je vriendelijk geholpen. Maar wanneer er iets aan gaat mankeren leveren ze zeer slechte service.

Went to Fonteyn with my family

Went to Fonteyn with my family. Its a huge showroom so well organised and very inspiring . I was well helped by Ahmed who has a lot of knowledge :)

• Would you recommend us? Yes

Super geholpen door Mario!!

Super geholpen door Mario!!

Bedankt Arno voor de snelle actie m de...

Bedankt Arno voor de snelle actie m de jet te sturen die ik had laten vallen. Complimenten met de mooie showroom heel veel keuze. Heb er veel ideeen opgedaan

Top Top Top ??

Tolles Geschaft, super Ausstellung, die Fahrt lohnt sich absolut, wir wurden ganz toll beraten durch Mirco und haben uns fur den Kauf eines Jacuzzis entschieden. Grosse Auswahl, jeder ist nett und freundlich und das Preisleistungsverhaltniss stimmt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wat een ongelofelijk grote winkel

Wat een ongelofelijk grote winkel. Zeker de moeite om hier een kijkje te nemen en ook om inspiratie op te doen hoe je de tuin mooi kunt inrichten. Je bent hier in 1 winkel klaar, want je kunt hier alles krijgen voor in je tuin, van borden en bestek, tuinmeubelen, barbecues en sauzen tot aan zwembad, tuinhuis of een Spa. Genoeg informatie dat wij hebben gekregen van de vriendelijke Ahmed over de spas die er staan. Om het helemaal zeker te weten, hebben wij een afspraak gemaakt voor het testen van de Spa. Hoe fijn is dat, dat je het hier gewoon kunt uit proberen hoe de Spa is. Al met al een hele goede eerste indruk en wij zijn erg benieuwd naar het testen en uiteindelijk het plaatsen van de order. Tot snel Fonteyn en Ahmed!

Der schlechteste Kundenservice den man...

Der schlechteste Kundenservice den man sich nur vorstellen kann! Bedient von Mirco. Defekten Swimspas erhalten und keinerlei Ruckmeldung wie die defekten Teile repariert werden. Keine Ruckrufe. Man wird hingehalten und keiner Meldet sich zuruck. Bitte Nichts dort kaufen!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fijn geholpen door Ahmed

Fijn geholpen door Ahmed, goede eerlijke uitleg

Wij zijn super goed geholpen door Annamaria

Wij zijn super goed geholpen door Annamaria! Een goede demonstratie voor een barbecue. Thanks tot de volgende keer. Gr. Uit Deventer

Klantenservice zeer inadequaat

Waren in de finale fase voor het sluiten van de koop toen de betreffende medewerker plotseling niet meer werkzaam was bij Fonteyn. Meerdere keren klantenservice gebeld. Ze staan je vriendelijk te woord maar je komt geen stap verder. Ze geven aan dat alles wordt doorgegeven maar vragen niet je naam of telefoonnummer. Daarna telefoonnummer achtergelaten en werd beloofd dat wij zouden worden teruggebeld. Uiteraard nooit meer wat vernomen van Fonteyn. Had meer het gevoel dat de klantenservice wordt gebruikt om mensen met een kluitje het riet in te sturen. Heb je niets aan. Investeer in een betere klantenservice!

Super ervaring

Super ervaring. Heel vriendelijk.

Thanks Ahmed

If you want to have good information...

If you want to have good information about the product, Mario is the top!

• Would you recommend us? Yes

Mario gave me good advice about the...

Mario gave me good advice about the product

• Ci consiglieresti? Si

Mooie showroom

Erg goed geholpen en duidelijke uitleg van medewerker Ahmed bij het uitzoeken van onze nieuwe jaccuzi!!! Hele mooie showroom!!!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel