Super goed geholpen door merel.

Super goed geholpen door merel. Ruim assortiment en helemaal geslaagd!

Wat een prachtige showroom!

Wat een prachtige showroom!! Bij de jacuzzis aangekomen werden we geholpen door Ahmed en Arno . Super vriendelijk en eerlijk advies gekregen en gekozen voor een prachtig Spa welke over 3 weken komt. Echt een aanrader om eens rond te kijken in de showroom van Fonteyn en voor hulp met betrekking tot een spa naar Ahmed en Arno vragen!!!

Na een leuk bezoek aan fonteyn zaterdag...

Na een leuk bezoek aan fonteyn zaterdag zijn we met een glimlach weer thuis gekomen. We zijn prettig door merel geholpen ondanks de drukte. Merel is zeer vriendelijk en heeft ons alle informatie gegeven die we nodig hadden. Er valt genoeg te zien bij fonteyn en komen zeker terug!

Tevreden vaste klant

Bij fonteyn een super ervaring gehad in de showroom. Er is genoeg aanbod voor ieder zijn wensen. We zijn er al vaker geweest en zijn altijd nog prettig geholpen waardoor wij blijven terugkomen. Afgelopen weekend zijn wij super goed geholpen door merel en zijn wij tevreden naar huis gegaan met een goede aankoop die direct leverbaar was! Nu zijn we dus aan het genieten van onze nieuwe loungeset!

Fijn geholpen door Merel Barmentloo in...

Fijn geholpen door Merel Barmentloo in een mooie grote showroom

Went to Fonteyn with my family

Went to Fonteyn with my family. Its a huge showroom so well organised and very inspiring . I was well helped by Ahmed who has a lot of knowledge :)

Dealing with Christian Endendijk at Passion Spas

Dealing with Christian Endendijk at Passion Spas over the past year has been key to the success of many sales in the UK for us. Christian Endendijkath has provided consistent and reliable backup and assistance on demand while resolving problems quickly and efficiently, over a wide range of products, electrical and mechanical, allowing our business to operate smoothly. He has been a great asset to Home Wellness. His business sales and relationship skills are excellent and we look forward to our continued partnership.

Waanzinnige Showroom en assortiment

Waanzinnige Showroom en assortiment! Adviseur Christian heeft mij begeleid in de reis naar de juiste keuze in Spas!

Christian has been so helpful and a...

Christian has been so helpful and a wealth of spa knowledge, the service and availability of stock and choice is first class, and the showroom is inspirational

• Would you recommend us? Yes

Supergoede samenwerking met Passion...

Supergoede samenwerking met Passion Spas, in het bijzonder met Arno en Christian. Deze deskundige heren zijn communicatief heel sterk. Daarnaast is er een prachtige Showroom met divers assortiment.

Merel en Don, toppers!

Bij Merel in de showroom geweest voor een Lotus-tuinset. Heel goed geholpen door haar met een lekkere fles bubbels aan toe. En wat is de showroom gigantisch! Je verlekkert jezelf aan de enorme aantallen spas, saunas en zwembaden die er ook staan. Samen met Don heb ik de levering ingepland en die kwam netjes, goed verpakt, op tijd binnen, want ze hebben echt een enorme voorraad. Don en Merel, hartelijk bedankt!

Goed geholpen door Christian

Goed geholpen door Christian. Super uitleg en een prachtig assortiment!

Naast een mooi tuinmeubelset gekocht te...

Naast een mooi tuinmeubelset gekocht te hebben, ben ik daarna geholpen voor een prachtige Spa. De charmante jongeman Christian heeft mijn ontzettend goed geattendeerd. Met zijn deskundigheid heeft hij mij begeleid door het enorme assortiment aan Spas waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken!

Vandaag bij Fonteyn geweest

Vandaag bij Fonteyn geweest! Wat een grote winkel, een hele beleving! Veel artikelen in het assortiment dus voor ieder wat wilt!! Merel heeft ons deskundig advies gegeven en wij zijn erg blij met onze set! Omdat het voorradig was konden wij het product direct meenemen! Hij staat prachtig! Merel bedankt!

Huge store with a great selection

Huge store with a great selection. Everyone should find something to their taste and budget. There is also great advice by Ahmed.

• Would you recommend us? Yes

Muy satisfechos con la empresa

Es una empresa con mucha diversidad de productos, Nuestra experiencia en la sala fue muy agradable en cuanto al trato y profesionalidad El comercial que nos atendi�, Cristian Endendijk, fue muy amable y profesional durante toda la visita. Nuestros pedidos han sido muy bien atendidos con rapidez y seguridad.

• ¿Nos recomendarías?

hallo zaterdag waren we in de...

hallo zaterdag waren we in de Fonteyn-showroom, na lang rondgelopen te hebben en de hoeveelheid producten te hebben gezien, heeft MARIO ons veel geholpen bij het kiezen van de spa-klassieker, waarbij de verschillen met de anderen werden uitgelegd dit is een geweldige energiebesparende spa, wat ons het meest verraste is dat de spa binnen 4 weken wordt geleverd! , dus over een maand kunnen we genieten van een lekkere massage!

Net bij de showroom geweest van...

Net bij de showroom geweest van Fonteyn, heel veel leuke ideeen opgedaan, de keuze is reuze. Geslaagd doordat we goed zijn geholpen door Dolf

Vriendelijke en vakkundige hulp

Super geholpen met het maken van de juiste keuze. Merel bedankt! Wij zullen Fonteyn zeker aanbevelen bij vrienden en familie

Goed geholpen door Merel

Goed geholpen door Merel, groot assortiment, mooie winkel! Super! Heel gestructureerd en op een professionele manier ging Merel te werk! Ze gaf een goed vertrouwen bij de aankoop. Dit zorgde ervoor dat ik snel tot aankoop over ging. Merel is een spontane en lieve dame die goed heeft geholpen geen woorden voor, super bedankt.

Snelle en uitstekende service. Ook na een aantal jaren!

Wij zijn snel en adequaat geholpen door Merel Barmentloo. Uitstekende service. Zo vind je het nog maar zelden. Top!

afgelopen vrijdag waren we in de...

afgelopen vrijdag waren we in de Fonteyn showroom, de organisatie en de keuze in de showroom maakte indruk op ons, het personeel is gezellig en we hadden het genoegen om met mario te praten die ons met zijn kennis en zijn Italiaans accent bracht om de juiste spa te kiezen die wordt geleverd in 4 weken

Erg slecht!

Wij hebben in december �21 een gecombineerde zwemspa en jacuzzi gekocht, de Vitality Deep. Er werden geen deugdelijke installatietekeningen opgestuurd om de eenvoudige reden dat die er niet zijn. Onze installateur heeft in maart en april veel telefoontjes gepleegd naar Fonteyn, maar nooit iemand aan de lijn gekregen die iets zinnigs kon zeggen over de installatie. Sinds het bad geinstalleerd is (mei 2022) ervaren wij diverse problemen. En zie dan maar eens om contact te krijgen met de serviceafdeling. Tot 2x toe hebben we lang (minstens 4 weken) moeten wachten op een monteur. Inmiddels is het jacuzzigedeelte niet meer bruikbaar, de aardlekschakelaar klapt er uit. Er zit ergens sluiting. Wij hebben 38.000 betaald voor een product dat niet de helft waard is. Sterker nog, het is niets waard als het niet bruikbaar is. Nog steeds wacht ik op enig teken van leven van de serviceafdeling. Nee, zaken doen met dit bedrijf kan ik niemand aanraden. Wellicht dat dat wijzigt als we uiteindelijk de juiste service gehad hebben.

Misleidend

Vandaag van Noordeloos naar de showroom in Uddel gereden (2 uur heen en weer) omdat het pretendeert de grootste zwembaden showroom in Europa te hebben. de werkelijkheid is dat er 3 inbouwzwembaden in de showroom staan waarvan de een scheef stond de ander vervuild is en de derde leeg... verder wel een aantal opzetzwembaden die je ook bij de blokker kan kopen. dus hoezo kom sfeer proeven en inspiratie opdoen in de grootste zwembaden showroom van Europa. De vraag gesteld of er wellicht op een andere plek in de verder grote showroom nog zwembaden stonden, antwoord: we kunnen niet alles kwijt maar we hebben ook een website! dus, wil je je orienteren en sfeer proeven en denk je serieus over een inbouwzwembad, bespaar je de moeite en sla deze zaak over.

Seit einigen Wochen erfreuen wir uns an...

Seit einigen Wochen erfreuen wir uns an unserem neuen Whirlpool. Zunachst waren wir von dem riesigen Angebot geradezu erschlagen, aber wir wurden gut und ausfuhrlich beraten. Danke nochmal an Mirco. Die Qualitat erfullt unsere Erwartungen voll und ganz. Der zunachst etwas argerliche Transportschaden wurde ausserordentlich schnell und unkompliziert durch einen Ersatz der beschadigten Seitenwand behoben, sodass wir Fonteyn uneingeschrankt weiterempfehlen konnen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Meervelderweg 52