Score:10

Heel tevreden Heel tevreden! Of de isolatie zijn werk doet zal de toekomst uitwijzen maar alle vertrouwen. Heel tevreden over de werkzaamheden van de Vries isolatie techniek. Gedegen en vriendelijk vanaf het allereerste contact, tot het advies gesprek en offerte tot aan uiteindelijk de uitgevoerde werkzaamheden. Dank heren en Laura!

Score:10

Bijzonder vriendelijke en beleefde� Bijzonder vriendelijke en beleefde jongens,die de spouwmuren van mijn huis hebben ge�soleerd en achteraf alles netjes hebben geveegd en schoongemaakt.Top! Richard de Boer Leiden

Score:10

Zeer aan te bevelen bedrijf De mannen werkten zeer hard,goed,snel en netjes. Zeer beleefde en vrolijke mannen. Zeer goed aan te bevelen bedrijf!!

Score:10

Stipt op tijd Stipt op tijd, zorgvuldig, meedenken met de klant, vriendelijk en voorkomend. Alles weer netjes achtergelaten,

Score:10

Erg tevreden Vriendelijk personeel en erg netjes gewerkt. Alles heel schoon achter gelaten. Erg tevreden en raad dit bedrijf zeker aan!

Score:10

Zeer goede totaal ervaring Zeer goede totaal ervaring. Duidelijk advies en goede uitleg. Zeer fijne vaklui.

Score:10

Fijn en duidelijk contact Fijn en duidelijk contact, komt afspraken na en levert goed werk. Aanrader!!

Score:10

In 1 woord, fantastisch! In 1 woord, fantastisch! 2 ontzettend vriendelijke mannen kwamen de spouwmuren isoleren. Alles volgens afspraak. Ze hebben alles netjes gedaan (gaten vullen etc) en de rommel die hierbij komt kijken netjes opgeruimd en schoongeveegd. Ook de communicatie vond ik er fijn. Kortom: aanrader!

Score:10

Heldere communicatie en Top vakmensen! Heldere communicatie en Top vakmensen! Communicatie ging vlot en werkzaamheden waren snel en zorgvuldig uitgevoerd. Bij ons hebben ze spouwmuurisolatie toegepast in een hoekwoning. Al tijdens dat ze bezig waren merkte je dat het stiller werd in huis. De klus was binnen drie uur geklaard, waarbij ze alles netjes achter gelaten hadden. Ook kruipruimte ventilatie hebben ze netjes aangebracht. de Vries Isolatietechniek is ten zeerste aan te raden.

Score:10

Dit isolatiebedrijf heeft alles in� Dit isolatiebedrijf heeft alles in huis, ze communiceren op alle vlakken zeer goed met de klant, geven een nette prijs af, maken goede en duidelijke afspraken en komen die na. Uitvoerders personeel is top, aardige mensen werken het zorgvuldig af en ruimen alles keurig op.Ook de info via het kantoor is super

Score:10

Gevel isolatie verliep soepeltjes Gevel isolatie verliep soepeltjes. Er werd netjes gewerkt en hard doorgewerkt. Binnen de gestelde tijd waren ze alweer klaar en de gaten zijn netjes dichtgemaakt. Een aanrader om over de vloer te krijgen.

Score:10

Prima werk! Heel klantvriendelijk; overleg met ons bij eventuele vragen, netjes, snel en correct werk. Ze wilden zelfs nog even stofzuigen, maar dat vonden we niet nodig...

Score:10

Zeer nette medewerkers en keurig en� Zeer nette medewerkers en keurig en snel geklaarde klus

Score:10

Ouderwets goede service voor een eerlijke prijs Enorm tevreden over zowel de uitvoering van de werkzaamheden, maar ook v.w.b. de communicatie in het algemeen, tijdens het eerste informatieve bezoek, het opmaken van de offerte en tijdens het telefonisch contact. De uitvoerende mannen waren ook opvallend correct trouwens. Bijvoorbeeld toen een geparkeerde auto van een van de buren wat stoffig dreigde te worden belden ze bij hem aan met de belofte de auto achteraf netjes schoon te maken. Dat is toch super!

Score:10

Snelle contacten en keurig werk Snelle contacten en keurig werk. Op afspraak uitgevoerd.

Score:10

TOP BEDIJF Keurig nette jongens, goed en netjes gewerkt. Kantoor is goed telefonisch te bereiken. Overleggen prima met klant.

Score:10

Bodemisolatie. Helder advies en supersnelle levering Advies en offerte gevaagd voor bodem- en muurisolatie Goed advies en heldere offerte gekregen. Besloten tot bodemisolatie. Vanochtend offerte geaccepteerd (telefonisch); vanmiddag zijn de werkzaamheden al uitgevoerd. Sneller kan niet. Erg tevreden, aanrader!

Score:10

Kundig en zeer klantvriendelijk, topbedrijf! Met De Vries Isolatietechniek heb ik enkel goede ervaringen. Ze denken mee, ook vooraf al aan de telefoon, komen hun afspraken na en bovenal zijn het zeer vriendelijke, behulpzame mensen die echt hun best voor je doen. Ze werken netjes en ruimen alle troep op. Ikzelf heb spouwmuurisolatie en bodemisolatie door hen laten doen. Ben zeer tevreden en kan dit bedrijf iedereen aanraden!

Score:10

Puik bedrijf Zorgvuldig en met aandacht werkend. Ook bij wat moeilijke details wordt naar een goede oplossing gezocht. Plezierig om zaken mee te doen.

Score:10

Uitermate professioneel isolatiebedrijf. In September 2021 telefonisch contact opgenomen met de Vries isolatietechniek. Bij de Vries uitgekomen via internet en de lovende reviews. September zijn mijn spouwmuren voor en achter ge�soleerd. Uitermate professioneel en netjes uitgevoerd. Alles schoon achtergelaten. Dit isolatiebedrijf is zeker aan te bevelen. Indien nodig zal ik zeker hun contacteren.

Score:8

Goed werk. Prima verlopen, nette vakmensen, netjes achter gelaten.

Score:10

Uitstekend Uitstekend ! Ons huis in 1 dag vakkundig ge�soleerd; spouwmuur en vloer. Contact verliep ook prima, familiebedrijf met hardwerkende mensen met verstand van zaken !

Score:10

Aanrader, erg tevreden Jeroen is een vriendelijke en eerlijke man die je goed advies geeft en zeker niet het duurste van het duurste wilt verkopen. Ze werken netjes en doen niets zonder overleg. Ik ben erg tevreden en raad het bedrijf aan iedereen aan.

Score:8

Prima uitgevoerd door 2 nette heren en� Prima uitgevoerd door 2 nette heren en alles schoon achter gelaten !!

Score:10

Zeer tevreden Zeer goede, deskundige, vriendelijke en snelle service. Een aanrader!

Houtrakkerweg 60 a

1165MX Halfweg

Over De Vries Isolatie

De Vries Isolatietechniek is jouw betrouwbare partner in duurzaam wonen. Met ruim 10 jaar ervaring helpen wij je om energie te besparen en het comfort van je woning aanzienlijk te verbeteren door slimme, duurzame isolatieoplossingen. Wij kennen huizen van binnen en buiten, begrijpen precies hoe alle onderdelen met elkaar samenhangen en zorgen daarom voor een advies op maat. Onze aanpak gaat verder dan alleen isolatie: wij bieden een compleet verduurzamingsplan waarin jouw wensen centraal staan. Of je nu vooral wilt besparen op energiekosten, je comfort wilt verhogen of graag iets goeds wilt doen voor het milieu, wij zorgen ervoor dat jouw woning duurzamer, comfortabeler en energiezuiniger wordt.