Score:10

Excellent Excellent! First, a very nice consultant showed up and explained what needed to be done, what was not, and what was feasible. Once we accepted the offer, they scheduled an appointment very quickly. Then the impressive part starts. The guys really know what efficiency means! They completed the project in no time and left the house tidy. An extra point for friendliness. Plus, they do speak English. Thank you, de Vries Isolatietechniek-Team!

Score:10

Zeer tevreden Vakkundige mensen, gaan zorgvuldig te werk en vriendelijk, mooi familiebedrijf

Score:10

Topbedrijf Topbedrijf Vakbekwaam, aardige mensen, goede prijs. Biedt naast het isoleren gratis aan om ventilatierooster te plaatsen. Dit zie je maar weinig terug.

Score:10

Snelle service Snelle service, probleemloos geleverd

Score:10

vakkundig werk De heren hebben goed en vakkundig werk afgeleverd. Ze hebben meegedacht met wat vragen die ik had en goed opgelost.

Score:10

De beste in isolatie! De beste in isolatie! Top bedrijf!

Score:10

Heel fijn bedrijf, zeer aan te raden Heel fijn bedrijf, dat ik in mijn vorige huis al bodem- en spouwmuurisolatie had laten aanbrengen; dat beviel zo goed dat ik het in mijn nieuwe huis weer door hen wilde laten doen. De mensen zijn beschaafd, vriendelijk, werken netjes en secuur, houden zich aan afspraken en zijn zeer klant- en servicegericht. Je zou willen dat alle bedrijven zo waren! Ik kan ze alleen maar aanraden dus.

Score:10

Ik kan de Vries Isolatietechniek van harte aanbevelen. We kregen een duidelijke uitleg. Vloerisolatie snel en goed aangebracht. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

Score:10

Ouderwets vakmanschap Wij hebben een heel plezierige ervaring gehad met De Vries Isolatietechniek. Nico, Lauren en Jos hebben keihard gewerkt om onze vloer en onze spouwmuur binnen ��n dag te isoleren. Daarbij hebben ze problemen die ze tegenkwamen (bijvoorbeeld een onverwacht krappe kruipruimte) in goed overleg opgelost en ook heel secuur gewerkt (bijvoorbeeld precies de juiste kleur voeg zodat je de boorgaten in de muur niet ziet). Alles daarna netjes opgeruimd en netjes afgewerkt. Wat ons betreft een absolute aanrader - als we ooit nog meer isolatiewerk aan ons huis zouden hebben dan mag dit team het meteen komen doen.

Score:8

Goede ervaring Goede ervaring. Werken erg netjes en pakken goed door. Na afloop alles weer netjes opgeruimd en aangeveegd. Zelfs binnen stofzuiger gepakt. Top.

Score:10

Van offerte aanvraag tot plaatsing top� Van offerte aanvraag tot plaatsing top communicatie. Alles wordt duidelijk en goed uitgelegd en de uitvoering wordt erg netjes uitgevoerd en de werkplaats netjes achtergelaten. Het duurt nog even, maar je krijgt binnen zin in de winter zo! ;-)

Score:10

Volgens afspraak, kundig en correct. Vanaf "intake" tot offerte naar uitvoering aanbrengen spouwmuurisolatie is tot nu toe allemaal volledig volgens de gemaakte afspraken verlopen. De installateurs deden hun werk met kennis en kunde, werkte netjes en waren uiterst correct en hulvaardig.

Score:10

gewoon prima Prettig contact. Eerlijk. Komen afspraken na. Keurig gewerkt. Aardige isolateurs. Zeker een aanrader, dit bedrijf!

Score:10

Op tijd, beleefd en vriendelijk! Op tijd, beleefd, vriendelijke heren. Hard gewerkt en naar behoren de klus geklaard. Tijd voor een praatje, uitleg en met elkaar een kop thee drinken was er ook. Professionele indruk en oplevering.

Score:10

Heel vriendelijk Heel vriendelijk, hard werkende jongens. Klus was iets meer dan ingeschat, maar ze zijn �s avonds gebleven om het af te maken. Heel blij mee!

Score:10

Heel fijn bedrijf 3 weken geleden hebben we contact opgenomen met verschillende bedrijven ivm het isoleren van de spouwmuren. Dit bedrijf, de vries isolatietechniek sprong er zeker bovenuit. Een goede uitleg en vriendelijke benadering en een gunstige prijsstelling. Ook via de mail goed contact gehad bij wat vragen die we nog hadden. Dus vandaag 2 juni zijn er 2 heren langs geweest. Goede kennis van zaken en heel fijn dat ze al tijd hadden om te isoleren. Hebben goed werk afgeleverd en werkten zorgvuldig en netjes. Alles werd ook weer keurig opgeruimd. Dus voor ons , super.

Score:10

Dit bedrijf komt zijn afspraken goed na� Dit bedrijf komt zijn afspraken goed na en leeft perfect werk af. Zeker een aanrader om een afspraak met dit bedrijf te maken

Score:10

Professionele vakmensen Sympathieke mensen die vakkundig en keurig te werk gaan. Door omstandigheden heb ik de datum van vullen moeten verplaatsen en dit kon al binnen een paar weken zonder problemen. Twee dagen geleden is mijn spouw gevuld, op basis van hun advies hoe ik met de ruimte om moet gaan ga ik ervan uit dat het huis goed ge�soleerd is voor de toekomst.

Score:10

Super service en leveren kwaliteit Super service en leveren kwaliteit. Erg kundige, vriendelijke en betrouwbare mensen waardoor het contact makkelijk werd gemaakt!

Score:10

Snelle reactie op aanvraag Snelle reactie op aanvraag, fijn gesprek en advies, korte opvolging en prima resultaat en oplevering.

Score:10

waterdicht bedrijf ?? volgens afspraak op tijd. snel en professioneel werken, goed advies, aardige man en netjes achtergelaten!

Score:10

Netjes werk en netjes achtergelaten. Afgelopen dinsdag prima ervaring gehad met de Vries isolatietechniek. Medemerkers zijn vriendelijk, werken lekker door en ruimen de gemaakte rommel netjes op. Het is dat ik maar 1 spouwmuur heb anders hadden ze vaker mogen komen.

Score:10

Firma was super netjes aan het werk Firma was super netjes aan het werk. ze hebben de kruipruimte ge�soleerd en na afloop alles netjes opgeruimd. personeel was ook behoorlijk vriendelijk

Score:10

Duidelijke offerte met een re�le prijs Duidelijke offerte met een re�le prijs. Na akkoord offerte werd de volgende dag al contact opgenomen voor een afspraak. Snel en werken netjes.

Score:10

Spouwmuur en vloerisolatie We hebben de spouwmuur en de kruipruimte laten isoleren door de Vries isolatie. De werklieden waren keurig op tijd en hebben hard gewerkt om het hele huis te isoleren. Ze waren beleeft en klantvriendelijk. Daarnaast is alle rommel netjes opgeruimd en aangeveegd na de werkzaamheden. Een tevreden klant uit Hazerswoude dorp!

Houtrakkerweg 60 a

1165MX Halfweg

Over De Vries Isolatie

De Vries Isolatietechniek is jouw betrouwbare partner in duurzaam wonen. Met ruim 10 jaar ervaring helpen wij je om energie te besparen en het comfort van je woning aanzienlijk te verbeteren door slimme, duurzame isolatieoplossingen. Wij kennen huizen van binnen en buiten, begrijpen precies hoe alle onderdelen met elkaar samenhangen en zorgen daarom voor een advies op maat. Onze aanpak gaat verder dan alleen isolatie: wij bieden een compleet verduurzamingsplan waarin jouw wensen centraal staan. Of je nu vooral wilt besparen op energiekosten, je comfort wilt verhogen of graag iets goeds wilt doen voor het milieu, wij zorgen ervoor dat jouw woning duurzamer, comfortabeler en energiezuiniger wordt.