Score:10

Bodemisolatie, wat snel en netjes is aangebracht Tussen offerte en uitvoering zat 2 weken (bodemisolatie). Vriendelijk en deskundig personeel. Goede indruk en werken netjes.

Score:10

Zeer goede voorlichting gekregen voor� Zeer goede voorlichting gekregen voor het plaatsen van de opdracht. Alle gemaakte afspraken zijn keurig en op tijd uitgevoerd. De werkzaamheden zijn zeer nauwgezet en in heel goed onderling overleg uitgevoerd. Werkzaamheden zijn heel netjes en zorgvuldig en vakbekwaam uitgevoerd.

Score:10

Super ervaring hebben wij met de Vries Isolatie Super ervaring hebben wij met de Vries Isolatietechniek, ik belde voor een offerte en ze konden dezelfde dag nog langs komen om te kijken. Gelijk een afspraak gepland voor twee weken later wat al heel snel was maar ik werd na twee dagen gemaild of ze diezelfde dag nog konden komen omdat er een afspraak was uitgevallen. De mannen die kwamen waren heel aardig, netjes en beleefd. Dus zeker een aanrader!

Score:10

Goed, duidelijk, snel! Snel, duidelijk, op tijd, niet duur, fijne mensen! Top!

Score:10

Snel en netjes gedaan De mannen waren stipt op tijd, hebben netjes gewerkt en waren snel klaar! Ze legden goed uit wat ze allemaal deden en lieten de boel netjes achter! Een aanrader!

Score:10

Super bedrijf Super bedrijf! Aardige personen, die weten waar ze over praten en eer behalen uit hun werk. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Score:10

Super goede service Super goede service! Hele vriendelijke Collega�s en alles conform afspraken. Ze gaan netjes te werk en behandelen je huis alsof het hun eigen huis is. En zeer tevreden met het eindresultaat! Bedankt team De Vries Isolatietechniek

Score:10

De communicatie is heel vriendelijk� De communicatie is heel vriendelijk binnen dit bedrijf. Laagdrempelig en ze denken graag mee in oplossingen. Goede service en wij hebben een zeer lekker warm huis door de spouwmuur- en bodemisolatie van De Vries.

Score:10

Spouwmuur isolatie Spouwmuur laten isoleren. Meerdere bedrijven bekeken. Doorslaggevend was de communicatie. Goed werk mannen! Alles ook netjes opgeruimd en achter gelaten.

Score:10

De Vries Isolatietechniek Hoofddorp De Vries Isolatietechniek uitgenodigd voor advies en offerte. Naast De Vries ook een 3-tal andere bedrijven laten komen. Jeroen van De Vries was duidelijk en gaf goed advies. Tevens goed ge�nformeerd over de subsidies. Gisteren is het isolatieteam de hele dag bezig geweest met dak-, vloer- en muurisolatie. Zeer enthousiaste, betrokken mensen die ook de tijd voor je nemen wanneer je vragen hebt. Alles is zeer netjes opgeleverd. Kortom we zijn zeer tevreden. Dat alles voor een scherp tarief!

Score:10

Kruipruimte isolatie topper! Goede communicatie, ook als er iets mis is gegaan in de planning. Vriendelijke en kundige werklui hebben naar tevredenheid de kruipruimte ge�soleerd en netjes foto's gemaakt voor het aanvragen van subsidie. Helemaal top!

Score:10

Zeer professioneel bedrijf Vanaf minuut 1 zeer professioneel, goed geholpen en goed ge�nformeerd. Hele aardige en sociale jongens die kwamen isoleren. Ik kan niets anders zeggen dat ik iedereen de vries kan aanbevelen

Score:10

Top project van A tot Z Duidelijke uitleg over isolatie mogelijkheden en onmogelijkheden. Overzichtelijke offerte daaropvolgend. Opdracht volgens planning uitgevoerd. Top in communicatie en bevestiging van wat wordt uitgevoerd en wanneer, tot op de minuut nauwkeurig. Uitvoering van het werk keurig geheel volgens plan en geen materiaal achtergelaten.

Score:10

Dit bedrijf kan ik aanbevelen. Het ging om het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Een kleine klus voor het bedrijf, maar het werd groots behandeld. Het was niet zeker of de roosters geplaatst konden worden, maar er zou niets in rekening worden gebracht als dit het geval zou zijn. Ze konden snel komen. Zelfs nog even op vrijdagmiddag, terwijl iedereen al aan de borrel zat. 2 super aardige mannen, die de klus keurig hebben geklaard. Ze ruimden ook zelf de rommel op. Dat zie je wel eens anders. En zeker niet onbelangrijk: Voor een hele scherpe prijs.

Score:10

Zeer snel en vakkundig geregeld Zeer snel en vakkundig geregeld, voor een goede prijs. Erg blij met de service van de Vries isolatietechniek!

Score:10

Zeer tevreden Vanaf het telefoontje voor informatie tm het isoleren van de kruipruimte zijn alle afspraken nagekomen. Het bedrijf ( Laura ) is goed bereikbaar en staat je vriendelijk te woord. De afspraak was binnen een week gemaakt, Jeroen gaf goede en eerlijke informatie. Mijn vraag was of er binnen het tijdsbestek van 2 maanden ge�soleerd kon worden, 2 weken later was de kruipruimte ge�soleerd. De mannen die kwamen isoleren waren erg vriendelijk en werkte super netjes.

Score:10

Een aanrader! Niks dan lof over dit bedrijf. Na een zoektocht bij verschillende bedrijven op internet ben ik uitgekomen bij De Vries isolatietechniek. Gellieve niet te verwarren met een gelijknamige fa onder de naam de Vries installatietechniek. Telefonisch waren ze al uitermate vriendelijk. Na uitvoering kan ik niet anders concluderen dat ze zeer netjes en gestructureerd werken. Ze houden zich keurig aan de gemaakte afspraken zijn behulpzaam en punctueel. Verder zijn ze goed bereikbaar. Dit heb ik wel eens anders ervaren. Ze voorzien in een goed advies. Een aanrader! Familie L. Jeukens

Score:10

Zeer tevreden over hun manier van werken Na tel. Contact een inspectie van gevel en vloer laten uitvoeren. Binnen 2 maanden is de gevel ge�soleerd met EPS parels en de vloer met PIF thermokussens. Werkzaamheden zijn binnen een dag uitgevoerd door vakkundige medewerkers. Ik ben hier zeer tevreden over en kan De vries Isolatietechniek dan ook zeker aanbevelen.

Score:10

Goed en betrouwbaar De afspraak om alles te bespreken was snel gemaakt en het verdere contact verliep soepel. Er wordt goed meegedacht en het werd ook eerlijk aangegeven als iets qua isolatie niet nodig was. Uiteindelijk voor vloer- en dakisolatie gegaan. Kort samengevat: prettig contact, betrouwbaar bedrijf en perfect uitgevoerd.

Score:10

Super fijne pragmatische partij. Super fijne pragmatische partij. Onze kruipruimte was eigenlijk te laag volgens de norm om te isoleren maar de vries isolatietechniek heeft hier toch een oplossing voor gevonden. Super nette mensen, fijn contact met de backoffice. Reageren snel en klantvriendelijk

Score:10

Snel en netjes Goede offerte ontvangen, uitgevoerd volgens afspraak en netjes gewerkt en achtergelaten. Dit is precies de reden dat we altijd proberen met lokale ondernemers te werken.

Score:10

Een zeer fijn bedrijf Een zeer fijn bedrijf! De Vries Isolatechniek heeft bij ons de vloer en spouwmuur ge�soleerd. Echt een ontzettend leuk en hardwerkend team. Jeroen geeft duidelijk advies en denkt goed mee, communicatie met Laura verloopt zeer vlot en de jongens zijn vriendelijk en werken netjes! Eerlijke prijs, ook belangrijk. Niet verder zoeken, gewoon doen.

Score:10

Spouwmuurisolatie Van te voren hebben we veel informatie gekregen en zijn we goed geholpen. Tijdens het isoleren is er netjes gewerkt, goed overleg geweest en is er bijna geen overlast geweest (boren moet gebeuren, dus zie ik niet als overlast). Top bedrijf om je isolatie klus door te laten uitvoeren!

Score:10

Heel erg tevreden!!! Ik heb er lang over gedaan om een bedrijf te vinden voor de bodem isolatie en spouwmuur isolatie. Ik had wel 5 verschillende bedrijven gevraagd te komen kijken en een offerte te maken. Daar zat voor dezelfde klus heel veel verschil in. En niet alleen het geld maar ook de manier van benaderen. de Vries gaf me zo goed gevoel, eerlijk en betrouwbaar, dus daarom voor hun gekozen. Laura doet de administratie en is ook makkelijk te bereiken. De jongens die de klus geklaard hebben ook fijne jongens en niets op aan te merken. Kortom gewoon hartstikke tevreden??

Score:8

Vriendelijk Vriendelijk, eerlijk en netjes.

Houtrakkerweg 60 a

1165MX Halfweg

Over De Vries Isolatie

De Vries Isolatietechniek is jouw betrouwbare partner in duurzaam wonen. Met ruim 10 jaar ervaring helpen wij je om energie te besparen en het comfort van je woning aanzienlijk te verbeteren door slimme, duurzame isolatieoplossingen. Wij kennen huizen van binnen en buiten, begrijpen precies hoe alle onderdelen met elkaar samenhangen en zorgen daarom voor een advies op maat. Onze aanpak gaat verder dan alleen isolatie: wij bieden een compleet verduurzamingsplan waarin jouw wensen centraal staan. Of je nu vooral wilt besparen op energiekosten, je comfort wilt verhogen of graag iets goeds wilt doen voor het milieu, wij zorgen ervoor dat jouw woning duurzamer, comfortabeler en energiezuiniger wordt.