Score: 6

goede informatie

Score: 7

Een prettige ervaring, vriendelijke mensen

Score: 8

Snelle service, wel een beetje prijzig.

Score: 10

Goede service. Vriendelijk en behulpzaam.

Score: 10

Vakkundig, snelle service, communicatief prettige installateur.

Score: 10

Voorlichting in de winkel vriendelijk en goed

Score: 10

klein probleem wat bleef aanhouden,maar super opgelost .chappeau

Super service.

Score: 6

goede service, redelijke prijs. Echter monteur die wasmachine kwam repareren, vond het nodig om te controleren of het filter van de wasdroger schoon gemaakt was, ondanks dat we vertelden, dat dat na ieder gebruik werd gedaan. Ik vind dat hij over de grens van fatsoen heen ging. Jammer.

Zeer betrouwbaar

Positief

Score: 8

De installatie is keurig verlopen. Jammer dat het RVS van de kap niet zonder strepen schoon is. Het gebruik van het apparaat mag wel wat uitgebreider worden uitgelegd worden door de monteur .

Score: 10

snelle en prettige service!!

Gewoon goed

Top !!

Score: 9

Vriendelijk, toegankelijk, adequaat en behulpzaam!

Score: 9

Heel tevreden over het advies, bezorgd zoals afgesproken, perfect aangesloten. Kortom zeer tevreden)

Vriendelijk en behulpzaam.

Zeer correct geholpen

Score: 10

Er is een vaatwasser bij mij geplaatst. Een klein probleempje met het plaatsen. We zijn er Samen goed uitgekomen!! Alle lof voor deze monteur.

Score: 9

Vriendelijk personeel, uitgebreide uitleg en goede service.

Score: 10

service is goed en klantvriendelijk

Score: 8

Luisteren goed naar wensen, denken mee en prima service!

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.