We zijn zeer tevreden

Score: 9

Top bedrijf met goede service

Snel, vriendelijk

TOP

Score: 7

Ik ben heel tevreden over Van De Weijer. Ik ben ook van mening dat deze service geld mag kosten en weet dus ook dat dit niet het goedkoopste adres is. Het was echter wel even slikken toen op de dag dat de wasmachine werd afgeleverd een reclamefolder van een concurrent (Expert) in de bus viel waarin dezelfde wasmachine werd aangeboden met 20 % korting. Dan kost de service plotseling wel � 200,- en wordt daarmee wel erg prijzig.

Score: 8

beleefd ,to the point en correct

Goede service, vriendelijke mensen

Score: 8

eerlijk advies, ook tijdens slecht nieuws gesprek

Score: 10

ben op een zeer nette en proficnale wijze geholpen

Score: 10

Tevreden en we zullen vaker bij jullie kopen

GOED

Score: 9

Van de Weijer geeft niet alleen goede service en advies maar ook nog een nette prijzen!

prima advies en aervice

Score: 10

Perfect geholpen en van advies voorzien door de reparatie-monteur en servicedienst bij het plaatsen van de nieuwe vaatwasser. Hierdoor hoefden wij niet naar de winkel om de vaatwasser uit te zoeken.

Servicegericht

Score: 8

leuke,vlotte monteur. Wachttijd in de winkel erg lang.

uitstekend

Score: 9

Wegens drukte toch redelijk snelle reparatie

Score: 8

Vd Weijer gevonden op Google, een vestiging dichtbij gekozen die 5 sterren had maar toen zij belden bleek dat ze me niet mochten helpen omdat er een ander iets dichterbij was. Foutcode doorgegeven, uitgelegd welk onderdeel kapot was, afspraak gemaakt. Hele ochtend voor niks zitten wachten omdat de monteur aan het einde van de ochtend belde dat hij niet kwam omdat het onderdeel niet op voorraad was. Op woensdag dan eindelijk na 2 weken zonder wasmachine geholpen. Binnen 10 minuten was het gefixt, nu wassen we weer lekker.

Score: 10

Goed advies over welke wasmachine bij mij zou passen. Prettig en snel geplaatst op een locatie die een tikkie onhandig te bereiken was. Netjes de oude wasmachine weggehaald. Excellente uitleg over de functies, het onderhoud en gebruik.

Duidelijk en correct

Score: 8

Professioneel en geeft goede adviezen

Score: 10

Goede uitleg, snelle en goede service

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.