Score: 9

Score: 10

Reparatie Miele oven uitstekend opgelost.

snelle service

Score: 10

Kundig en vriendelijk personeel. Ze snappen wat service is.

Goede uitleg en service

topper

Score: 10

Alles liep precies volgens afspraak.

Score: 10

Goede voorlichting. Geweldige ervaring met installatiemonteur. Kortom top!

Goede sevice

Score: 8

Fijn geholpen en een goed advies

Score: 10

Suoer goede info en service

Score: 6

Goed geholpen en werk geleverd

Prima goede service

Score: 8

Op en top klantgericht! Met vertrouwen weer nieuwe machines gekocht�

Score: 10

Netjes geholpen en goed advies.

Score: 8

Winkelcontact was prima, levering ook. Hoewel de verkeerde koelkast geleverd werd, werd dit onmiddellijk recht gezet.

Score: 10

Alles was goed geregeld de inbouw en uitleg waren zeer goed ik heb niks verkeerds ervaren ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden

Goede service vriendelijk personeel

Score: 10

Attent, behulpzaam, en mooie producten.

Score: 9

We had a broken dishwasher and got recommended by a friend to contact them. The technician (Bas) has to come 4 times to fix it and everything worked out in the end (broken engine and control board)

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.