Score: 10

Deskundig, eerlijk en goed advies. Nemen alle tijd voor je.

Alles prima

Score: 8

Deskundige verkoopster. Goed advies.

Score: 9

Wij hebben deskundige hulp gehad bij de reparatie van onze Atag gaskookplaat.

Score: 9

Prima advies van Mark Bonte over de aankoop van een nieuwe vaatwasser. Daarna snel ge�nstalleerd door monteur Joost, vriendelijk, snel en kundig. Naar tevredenheid vaatwasser ge�nstalleerd.

Score: 10

Zeer deskundige monteurs. Bij het plaatsen van een inductiekookplaat moest een bestaande kabel vervangen worden voor een nieuwe. Het was op voorhand niet zeker of dat mogelijk was. Na demontage van de vaatwasser moest daarachter nog wat kapwerkwerk verricht worden voordat er beweging kwam in de kabel. Uiteindelijk is het gelukt en een nieuwe kabel kon getrokken worden om de kookplaats aan te sluiten. De monteur gaf het niet gauw op en dat was TOP voor ons.

zeer goed

Score: 8

Met mevr. Vlemmix die we in de winkel gesproken hebben A. voor vaatwasser op 11 maart j.l. en op B voor koel/ vrieskast op november j.l. , 2 prettige gesprekken. we hebben daarna nog diverse telefonische contacten gehad met Johan. De monteur Jos die de vaatwasser op 3 november heeft geinstalleerd was zeer vakbekwaam en benaderbaar. Wij hopen dat hij weer komt om de koel/vrieskast volgende week ook te installeren.

Score: 10

Heel deskundig en nauwgezet werkende installatie-monteurs. Keurig op tijd. Echt geweldig.

zeer goede service

Correcte behandeling .

Vakkundig en snel.

Score: 9

Zeer prettig en vakkundig personeel/monteurs.

Vriendelijke monteur

Score: 9

Jammer dat het plaatsen van inductie kookplaat zo lang duurde. Ik had 'm in juli besteld en uiteindelijk (nadat ik in de winkel langs ging) werd ie in november geplaatst. maar al met al ben ik reuze tevreden.

Score: 10

Een goede bedrijf en werknemers!

Score: 10

Fantastisch bedrijf. werken hartstikke netjes en zijn erg vriendelijk. Misschien is het product iets duurder dan bij b.v. de Mediamarkt, maar dat weegt echt niet op bij de service en de snelle reactie bij problemen. Fantastisch bedrijf

Score: 10

Diepvries/koelcombinatie storing/stuk.3 jaar oud.Met een nieuw onderdeel vakkundig gemaakt voor een mooie prijs.Wat een service,geweldig! Maar wij weten dit natuurlijk al heel lang. Jan en Ria Habraken

Score: 10

Snelle levering, goede service en klantvriendelijk

Score: 10

Steeds positieve ervaring, zowel bij kopen als ook service voor reparaties, zelfs adviezen om reparatie-ingrepen te voorkomen.

Score: 10

Goed advies en fijne levering

Score: 9

Verkoop en td nemen ruim de tijd en zijn zeer vtiendelijk

Score: 9

Vriendelijke en behulpzame verkoopster/verkoper tijdens en na de aankoop. Perfecte en kundige service aan te bevelen aan iedereen men staat meteen klaar.

Score: 10

Super bedrijf met super personeel.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.