Score: 9

Na telefonisch contact zou de TD misschien 's middags komen of anders zou er een afspaak gemaakt worden. Beide niet gebeurd. 2 dagen later zelf weer gebeld en toen werd alles prima geregeld.

Score: 8

Ik keek op de website en wilde technische informatie over diverse apparaten( hxbxd verbruik etc) maar kreeg alleen maar reviews van klanten bij de leverancier. Na installatie van onze vaatwasser kregen we goede uitleg maar bij het eerste gebruik begon deze te piepen konden niet direct vinden wat er aan de hand was bij controle bleek de waterslang aansluiting te lekken. Ik heb deze verder aangedraaid en moest de spanning eraf halen om een reset te krijgen, sindsdien werkt de vaatwasser goed.

Score: 10

Super service! Goede uitleg in de winkel, snelle bezorging en vriendelijke bezorgers!

Goed advies

Score: 10

We zijn heel goed geholpen door vriendelijk personeel. Als het goed is kunnen we er zeker 10 jaar tegenaan.

Score: 10

Goede uitleg en goede monteurs

Score: 10

Mijn ervaring is goed. Moet alleen zeggen op de dag van levering geprobeerd om contact te nemen maar telefonisch niet bereikbaar, dat vond ik wat minder verder alles top geregeld en gegaan

Prima!

Score: 10

Mijn wasmachine is snel gemaakt door een vriendelijke en nette monteur. Die netjes te werk ging.

Prima!!!!

Score: 10

altijd goede service en advies

Klantvriendelijk

Score: 10

Vriendelijk en behulpzaam, goede service

Duidelijk en eerlijk advies

Score: 10

Erg tevreden. Prima advies. Houden zich aan afspraken. Deskundig personeel. Prettig bedrijf waar je van op aan kunt.

Score: 8

Prima geholpen alleen een beetje jammer dat ik lang moest wachten met een kapotte afzuigkap. Ook nog toen de onderdelen binnen waren.

Goed en snel geholpen

Score: 10

Vriendelijk netjes technisch uitstekend geholpen

Erg tevreden

Score: 10

Degene die ons hielp, Bas Dirkx, had kennis van zaken, gaf uitleg en dacht met ons mee m.b.t. onze toekomstige wensen....kortom een topreparateur!!!

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.