Score: 10

Snelle levering en deskundige plaatsing van apparatuur.

Score: 10

Van begin tot eind snel en goed geholpen. Wij zijn van gas naar inductie gegaan. Alles verzorgt, uitleg heel goed, installatie soepel en netjes. Leuke medewerkers, bedankt!

doen wat ze beloven

Score: 10

vlotte service, goede uitleg en super personeel

Score: 8

Ben erg tevreden de deur van de inbouwkoelkast is keurig netjes terug gehangen.

Prettige behandeling in winkel

Score: 10

Fijne ervaring. Goede service en juist advies.

Score: 9

Verkoopster met kennis van zaken. Dit maakte de keuze gemakkelijker. Inbouw-inductiekookplaat uitstekend geplaatst. Vriendelijke monteurs die alles netjes achterlieten.

Prima!

Score: 10

Wasmachine zeer snel en netjes afgeleverd, en naar de zolder gebracht. Erg vriendelijke medewerkers.

Score: 9

Na problemen met de inductie kookplaat een mail gestuurd. Binnen een paar dagen een keurig nette monteur langs geweest. Geen rouwdouwer. Alles keurig netjes gefixt onder de garantie.

Gewoon goed

Score: 10

Zeer vriendelijke en kundige monteurs, heel netjes gewerkt en keurig aangepast met respect voor mijn eiken keuken, heel blij ermee.

zeer goed en kundig

Goede uitleg

Prima zaak

Score: 10

Snelle service en eigen installeurs, goede uitleg/info

Fijn bedrijf aardige mensen

Score: 9

Goede service, zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Houden zich aan afspraken.

Score: 9

Uitstekend advies, neemt ruim de tijd voor zijn klanten. Het installeren van de kraan gebeurde door een leuke zorgvuldige technicus.

Score: 10

Super geholpen op een rot moment, net voor Kerst. Heel.blij met De nieuwe koel vries combinatie. Heel veel dank voor de hulp!!

Score: 9

Heldere informatie en prima monteurs om aankoop te installeren!

Prima!

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.