Score: 10

Goed advies, vriendelijk, snelle levering. Top!!!

Score: 10

Denken perfect mee en nemen alle tijd

Vriendelijk en netjes

Score: 10

Snel en vriendelijke monteur ook winkel prettig en goed advies

Score: 10

Good advise, fast and reliable service!

Dik tevreden

Score: 10

Altijd correcte behandeling met vriendelijk personeel.

Score: 10

Very helpful, the engineer did a perfect job!!

Score: 9

Fijne winkel en leuke verkoper. Komen zeker terug.

Score: 9

ik wist al wat ik wilde en op moest letten . maar werdt hier zeker nogmaals door hun bevestigd zonder dat ik iets had gezegt .

Score: 9

Goede service en meedenken. Top!

Goede service en levering

Snelle en goede service

Geweldige service Fijne medewerkers Geweldige en deskundige monteur

Score: 7

prettig contact met de verkoper Johan, alles na afspraak goed geregeld.

top service

Klantvriendelijk

Netjes, komen afspraken na

Score: 8

Website en td niet gebruikt daarom niet beoordeeld. Gekochte product kon dezelfde dag geleverd worden. Zeer tevreden klant.

Score: 8

Jammer dat bij de aankoop van de cooker vergeten werd om de ring die oneffenheden in het aanrecht wegwerkt en de stand van de cooker verstevigt te vermelden.Daardoor moest de rekening weer verhoogd worden.

Score: 10

ik ga graag naar een winkel waar ik nog persoonlijk geholpen word.

Score: 10

goede voorlichting, heel prettig geholpen, goede service

Nvt

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.