Score: 10

Altijd prettig en vriendelijk contact. Zowel in de winkel als telefonisch.

Score: 9

Prima, geen stadse fratsen, maar het vriendelijk dorpsgevoel.

Score: 10

Wij zijn zeer tevreden over de ontvangen aandacht en o ver de vervolgstappen na het plaatsen van de order voor onze nieuwe diepvries.

Score: 9

Top bedrijf, meedenkend en super advies. Doen wat ze zeggen

prima service plus goed advies plus vriendelijkheid = 5 sterren

we zijn uitstekend geholpen

Score: 10

Snelle levering en perfecte kealiteit

Score: 10

Super goede service en kundige specialist

Score: 8

Zeer prettig en onderscheidend.

Score: 10

Goed en uitgebreid advies in de winkel en netjes thuis geleverd

betrouwbaar en goed bedrijf

Meer dan goed .

Score: 10

Oplossing via de telefoon zonder enige kosten! Puur ervaring dat telt en natuurlijk klantvriendelijkheid is 100%.

Score: 10

De monteur die langskwam, Hans, was uitstekend in zijn vak. Hij heeft het probleem opgelost en het was geen makkelijke puzzel in dit geval. Top! Wat absoluut genoemd moet worden is dat hij geen enkel moment aangreep om mij ervan te overtuigen dat ik een nieuwe aankoop moest doen. Ik kan daarom Vandeweijer alleen maar aanbevelen voor hun goede service. Ikzelf zal zeker bij hun een volgende aankoop doen.

Score: 10

prettige professionele voorlichting bij aankoop en product geplaatst door vakman die ook nog leerling monteur opleid/begeleid wat ik als zeer positief ervaar

Score: 10

Vriendelijk en deskundig personeel en goede service.

Score: 10

Heel fijn bedrijf, persoonlijk contact en super service!

Score: 10

Prima service en fijn personeel

Score: 10

Heel fijn bedrijf. Super geholpen in de winkel. Uitleg en advies was perfect. Meedenken met de klant. Alles zoals afgesproken geleverd en ge�nstalleerd.

Erg fijn geholpen

Super service

Score: 10

zeer goede informatie over alle apparaten gekregen en heel goede service

Zeer vlotte service

Score: 7

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.