Score: 7

Zeer behulpzaam aan alle kanten

Score: 10

Altijd goed advies en geweldige service!

Score: 9

Heel fijn geholpen in de winkel en de droger stond heel snel bij ons thuis. Een puntje wat misschien fijn is; het tijdvenster tussen 12 en 17 bezorgen wat specifieker maken

Goede service en voorlicht

Score: 10

Vriendelijk en correct zeer nette bezorgers

Score: 10

Fantastische winkel goede service waar de klant nog koning is!

Score: 8

goede service, ze weten waar ze het over hebben

Score: 10

Hele vriendelijke en precieze werk mensen

Score: 7

Score: 10

Zoals gewoonlijk weer super geholpen en netjes volgens afspraak geinstaleerd

Score: 10

Er werd geluisterd. Helder advies. Goede scherpe prijs. Afgeleverd op tijd en goed aangesloten. Daarbij zeer vriendelijke bejegening. Wat wil je nog meer

Goed advies Vriendelijke kundige personeel

Score: 10

De aangekochte inductiekookplaat en quooker zijn naar tevredenheid ge�nstalleerd door de technische dienst. Ze hebben alles netjes achtergelaten de zelfs het verpakkingsmateriaal meegenomen.

Score: 8

altijd een goede en fijn advies met een goede montage afhandeling en after sales

Score: 9

Fijn telefonisch contact gehad en daarna goede service bij het leveren en aansluiten van de afwasmachine.

Score: 6

Ik ben heel tevreden over service, afspraken en het inbouwen. Alleen ben ontevreden over de vaatwasser met name het interieur de korven en de bestekbak vind ik slecht. Ik wil de volgende keer het apparaat zelf zien en uitkiezen en niet op de monteur afgaan.

Correct personeel en vriendelijk

Score: 6

Service is ok� maar vond de kosten relatief hoog voor de verrichtingen die zijn gedaan.

Score: 10

Heel vriendelijke mensen, zowel in de winkel als bij heg plaatsen thuis.

Deskundig, accuraat en vriendelijk

Heel betrouwbaar

Geweldige service!

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.