goede service

Score: 10

Goede service. Behulpzame bezorgers.

Score: 10

Na de afwas automaat levering en montage was de koelkast plaatsing ook een succes ,bedankt voor de correcte afwerking

Score: 10

Altijd een eerlijk, professioneel en goed advies. En het persoonlijk contact is altijd goed.

Score: 10

Prima persoonlijke sevice en aandacht

Score: 10

Na de installatie lekte de nieuwe Quooker kraan wat water. Na een belletje (op zaterdag) stond er binnen een uur een monteur om het te fixen.

Score: 10

Vriendelijk monteur heeft de wasmachine gerepareerd. Vriendelijk en hulpvaardige mevrouw aan de telefoon .

Score: 9

Vriendelijke snelle en deskundige service. Zowel bij aankoop als bij reparatie. Top

Score: 8

Goed geholpen met advies over een vrieskast. Was een fijn gesprek!

Score: 10

Buitengewoon...Ben zeer dankbaar en zal reclame voor jullie maken!!!

Score: 10

Goed advies. Fijne communicatie!

Score: 10

Goede service aanvraag en uitleg

Eerlijk en duidelijk.

Score: 10

Goed geadviseerd bij verkoop per telefoon en keurige plaatsing van de gekochte koelkast. Dankjewel

Probleem ter plekke opgelost

Score: 10

Inbouw koelkast zeer vakkundig geplaatst, goed gewerkt.

Score: 10

Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid, deskundigheid en behulpzame houding. Er wordt eerlijk en goed meegedacht.

Betrouwbaar en vriendelijk

Score: 10

superfijn geholpen en bezorgd / geinstalleerd

Score: 10

Zeer kundige mensen die de tijd voor je nemen en die je kunt vertrouwen.

Score: 10

Altijd goed en professioneel advies. Goed personeel.

Score: 8

Heel goed

Nvt

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.