Score: 9

Fijn geholpen in de winkel en hele prettige service wat betreft het leveren van de wasmachine. Oude mee, nieuwe erin. :)

Snel en vakkundig!

Score: 10

Wordt goed advies gegeven en hebben alle tijd voor je.

Score: 7

Ze lossen de problemen - in dit geval de ovens - snel op en daar zijn we tevreden over. Echter 2 aandachtspuntjes: 1. Als er wordt gezegd tussen 8.30 en 9.00 komen ze pas om 11.40. 2. Ik was uiterst gedetailleerd in wat er kapot was. Dat er vervolgens een onderdeel niet meegenomen was, maakte dat we een nieuwe afspraak moesten maken en weer een halve dag thuis moesten blijven. Geen ramp allebei en we zijn blij dat het is gefixed, maar dit kan natuurlijk wel iets beter.

Score: 10

Deskundig bedrijf met advies op maat. Eerlijk en betrouwbaar. Ze nemen alle tijd voor je om samen een gepast product te vinden. Super!

Score: 8

Overall een super fijne ervaring. Van hulp in de winkel tot aan de installatie monteur. Enige kleine (echte kleine) puntje van feedback: de informatie in de winkel ging heel snel waardoor we het gevoel hadden dat niet alles gevraagd is en getoond is. Wellicht is dat alleen een gevoel maar ietwat "vertraging" in uitleg en hulp in het advies gesprek zou helpend zijn.

Score: 9

Zeer goede service en vriendelijk personeel.

Score: 10

Goed kontakt en uitleg in de winkel Vaatwasser keurig ge�nstalleerd En voldoende uitleg.

Score: 6

Score: 8

Vakkundige bezorgers! Op tijd en kundig

Score: 9

Goede service, zowel thuis als in de winkel.

Score: 9

Prettig contact in de winkel en de monteur die de koelkast plaatste deed zorgvuldig zijn werk

Score: 8

Een goede ervaring, ik heb goed advies gekregen.

Score: 7

Score: 10

Goede uitleg van het verschil tussen de diverse drogers, keurig op de hoogte gehouden van de levertijd van het product, dat op moment van aankoop niet op voorraad was. Bij plaatsing goede uitleg door de monteurs.

Score: 8

Goede service. Komt afspraken na.

In een woord geweldig.

Score: 10

Goede info, service, uitvoering van levering goederen. Vakmensen ??

Score: 8

De website hebben wij niet bekeken. De verkoper heeft ons prettig en zeer naar tevredenheid behandeld. Ook nadat er problemen ontstonden bij het plaatsen van de apparatuur. Twee maal is de technische dienst geweest voor plaatsing waarbij de eerste keer bij ons wat twijfel ontstond betreffende de deskundigheid. De tweede maal kwam een monteur die zeer naar tevredenheid werkte. Zelfs een klein probleem, dat was ontstaan door de plaatsing van het keukenblok (dus niet door Van de Weijer) loste hij zowel naar onze maar ook zijn eigen tevredenheid op. Wij zijn tevreden.

Prima geholpen

zeer goed behandeld

Score: 9

Online is moeilijk voor ons, maar jullie hebben ons daarbij prima geholpen

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.