Score: 8

Keurig op afgesproken tijd geleverd. Door monteur keurig ge�nformeerd over nieuw wasmachine. Ben een tevreden klant

Score: 10

Alle lof voor jullie zaak en vooral de jullie klantvriendelijkheid en service!

Score: 8

alles is volgens plan verlopen bedankt hiervoor.

Geen

Score: 10

Prima geholpen en de levering was correct

Score: 10

Super servive en duidelijk advies

Score: 8

goede en vriendelijke uitleg door de verkoper. Snel en op tijd bezorgd door bekwame monteur!

Score: 9

de keuze voor mij om aankopen bij van de Weijer te doen, is dat de service heel erg goed is en men denkt met je mee. Heb al mijn apparaten gekocht en ook mijn zoon heeft bij v.d. Weijer aankopen gedaan.

Score: 8

Geen opmerkingen. We zijn echt als klant behandeld met daarbij ouderwets goede service. Tot een volgende keer.

Score: 8

Prima service, duidelijke uitleg en heldere afspraken.

Score: 7

Jammer dat de monteur het apparaat niet direct helemaal doorgemeten heeft. De reparatie komt achteraf ongeveer op het dubbele!! Bedrag waarvoor we m dus niet laten maken. Ik ga er vanuit dat dit bij aanschaf van een nieuwe netjes verwerkt wordt Eigenlijk is het moment voor 'beoordeling' dus nog te vroeg

Score: 9

Goede nette monteurs en deskundig personeel in de winkel.Hou dit niveau !

Perfecte behandeling en service

Score: 9

Een opmerking:Ik bestelde mijn wasmaschine op dinsdag 9 mei,ik kreeg te horen dat deze,vanwege de drukte pas maandag 22 mei bezorgt kon worden.Nu was ik op vrijdag 19 mei bij U in de zaak om een besteld artikel op te halen. Er was op dat moment een dame die een droger kocht en deze kon op de dag erna dus zaterdag bezorgt worden.Ik vond dat raar,waarom mijn wasmachine pas op maandag terwijl deze eerder gekocht was. ook moest ik betalen voor een blokje op de wasmachine wat nodig was omdat deze direct op een schakelaar aan gesloten moest worden.Bij mij is alleen een contrastekker aan gesloten,wat voor mij de prijs wel erg duur maakt.namelijk 19.95.Dit wou ik even kwijt.

Score: 10

Hans is een super fijne, gezellige en zeer bekwame monteur . Grtjes Ron en Anja van Sambeeck

Score: 10

Super service en vriendelijk personeel

Goede, vriendelijke service!

Alles is goed

Score: 9

Goed bedrijf, vriendelijk personeel een aanradertje!!!

Score: 9

Vakkundig en persoonlijk advies. Snelle levering. Nette installatie door vriendelijke, meedenkende medewerkers. Kortom: een heel fijne, positieve indruk gekregen van het bedrijf!

erg tevreden over alles.

Score: 9

Fijne en goede service in de winkel door (een) super hulpvaardige en ervaren werknemer(s). Nette, vriendelijke en deskundige monteur, alles mega goed besteld, ge�nstalleerd en zelfs na de "vertraging" ook nog een kadootje op de koop toe! Wat een topservice. Hartstikke bedankt voor het meedenken, leveren en installeren! Dankzij jullie hebben wij weer een fantastische keuken!

Score: 9

Vriendelijk, zakelijk en deskundigheid gaan hand in hand!

Goed advies

Goede en snelle service.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.