Score: 9

Prima service, ze wist meteen wat voor mij een goed apparaat zou zijn. levering ook prima gegaan en geinstalleerd.

Score: 9

netjes gewerkt, goed op de hoogte gesteld van de kosten Alleen de tijd die je thuis moet zijn (hele voormiddag of hele namiddag) is lastig te combineren met werk.

Score: 10

Zeer goede service zowel in de winkel als bij de bezorg en installatiedienst. Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar jouw wensen.

Score: 9

Prima zaak , en ga zo door .!

Score: 10

Prima service. Verkopers weten waar ze over praten.

Score: 8

Bezorgdienst vind ik slecht. Ik wil graag een vaste tijd van aflevering . Installatie is prima maar weer die vervelende tijd tussen 1 en 5 of zo iets

Score: 10

Geweldige aardige, beleefde en vakbekwame medewerkers. Prima service

Score: 9

Goede snelle service binnen de prijs die afgesproken is.

Score: 10

Zeer deskundige en nette monteur Bas heeft zijn werkzaamheden perfect en netjes uitgevoerd

Score: 9

Heel mooi op tijd volgens afspraak. Alles keurig aangesloten. Goed uitgelegd hoe de machine werkt. Heel tevreden over. Ook met de verkoop keurig geholpen en zoals beloofd was snelle levering.

Geen idee hoe lang wij klant zijn maar tussen 15 en 20 jaar

Score: 9

Goede voorlichting in de winkel. Snelle bezorging. Aardige monteurs, die snel en netjes werkten. Ook namen ze de tijd alles goed uit te leggen.

Score: 9

Zowel in de winkel als bij de bezorging/installatie prima voorlichting van vriendelijke medewerkers

Score: 9

Snelle en vakkundige hulp bij mankementen.

Score: 8

Digitale nota nog niet ontvangen.

Score: 9

De bezorgers, van de koelkast waren heel correct en vriendelijk. Bij vragen gaven ze een begrijpelijke uitleg. Zeer tevreden.

Score: 10

Zeer deskundige voorlichting bij orientatie. Daarnaast bij definitieve bestelling open oog en oor voor signalen uit de markt. Correcte afspraken over installatie en nakoming hiervan.

Score: 9

Een probleem met een koelkast is door een montuur van jullie goed opgelost en op een klant vriendelijke manier

Score: 7

U vraagt al mijn mening nog voor het gekochte product is afgeleverd dus dat id niet erg slim van u

Ik was al klant voordat de Weijer in Veldhoven zat nl bij Bolte hapert

Geen

Score: 9

Gewoon een fijne bedrijf, doorgaan jongens service telt altijd!

Prima service!!

Score: 6

Ik kan geen beoordelijnggeven voor het be drijf,daar de balk niet reageerde. Maar had gevraagd of jullie de koelkast even kwamen op meten. De dame die ik aan de telefoon had wilde daar niets van weten en zij dat ik het moest meten. Ik moest naar de winkel komen met de maten. Baalde daar wel van.

Score: 9

Goed geholpen, zowel in de winkel als bij de installatie.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.