Score: 10

Bezoek aan zaak + service is prima.

Score: 8

Installateur werkte keurig netjes, legde alles goed uit en was uitermate beleefd en vriendelijk.

Score: 9

Prettige zaak. Zeer goede bediening. Goede voorlichting . Uitstekende service. Aan te bevelen.

Score: 9

Goede service. Duidelijke uitleg. Vriendelijk. Meedenkend. Adviserend. Ik ben dus zeer tevreden over dit bedrijf en haar medewerkers.

Score: 9

Vriendelijke deskundige monteur voor mijn wasdroger.

Perfect service

Altyd vriendelyk

Score: 10

Keurige snelle plaatsing van onze vaatwasser.

Goed bedrijf!

S U P E R Z A A K

Score: 9

ga zo door nette voorzichtige vakmensen, wat vroeger zo gewoon was

Score: 9

Prima uitleg bij installatie. Erg vriendelijke monteur.

Score: 8

Ik baalde wel dat jullie zo laat pas er waren tussen 12 en 17.00 en om 17.05 was de bezorgen er pas gewoon ��n hele middag thuis zitten wachten . lijkt mij dat het anders kan

Score: 9

info verstrekking tijdens verkoopgesprek was prima met aandacht voor klantenwensen info verstrekking tijdens installatie appartuur was eveneens prima

Score: 10

Correcte snelle afhandeling onder de garantie termijn.

Score: 9

Zeer te spreken over de service.

100% service

Score: 9

Vaatwasser is 4 jaar geleden vervangen en nu ging er iets mis. Binnen een paar dagen een monteur op bezoek, diagnose, onderdeel besteld en de week erop gerepareerd. Tevens kostenverrekening met Bosch geregeld. Het zelf moeten afwassen in de tussentijd was niet altijd leuk (went nooit...) maar de service en afwikkeling van het euvel was top! Zonder meer aan te bevelen wanneer je zorgeloos van je apparatuur wil genieten!

Score: 10

Beste mensen, Geweldig twee zo'n jonge jongens die hun werk zo netjes uitvoeren, en een monteur die komt er wel. Daar kunnen jullie trots op zijn. Als ik weer iets nodig heb kom ik er voor naar Veldhoven. Met vriendelijke groeten, Ineke Colen.

Score: 9

Blijf de telefoon opnemen. Ik heb een bloedhekel aan het indien dit toets een 1 etc.

Score: 9

Snelle service en goede reparateur

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Score: 10

Tot op heden het adres waar we graag terugkomen vanwege de klantbehandeling in de winkel, het bekwame bezorg/installatie personeel die ook nog eens de moeite nemen voor een vakkundige installatie en gedegen uitleg.

Score: 9

Vriendelijk, goed advies, goede service.

Score: 9

Prima service, ze wist meteen wat voor mij een goed apparaat zou zijn. levering ook prima gegaan en geinstalleerd.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.