X

Score: 8

De heren hebben afgelopen zaterdag de wasmachine gebracht en van tevoren even gebeld dat ze er over een kwartier zijn. Het plaatsen ging wat lastiger, er moest een gat gezaagd worden in een aanrechtblad om het waterslot te plaatsen. Maar met 2 verschillende apparaten en vereende krachten is het prima gelukt. Ik zou daar zelf veel meer moeite mee gehad hebben.

Score: 8

Het is een fijn bedrijf met vertrouwd en vakkundig personeel.

Score: 9

Zeer ervaren en leuk personeel. Bezorgdienst en monteurs, helemaal top. Goed advies in de winkel, alles is mogelijk. Kortom... 100% tevreden

Score: 8

fijne, nuttige en persoon gerichte adviezen

Prima service!

Score: 9

Goede service en klantvriendelijk. Daarnaast ruime keuze.

Score: 8

Krijgt goede uitleg en je wordt netjes geholpen

Score: 10

Fijne winkel wordt er goed geholpen

Score: 8

Installatie-technikus kon alleen volgens de brochure de afzuiger aanbrengen. Pasmaken in de bestaande keuken lukte niet erg. Afgesproken is met Femke, dat vrijdag 5-01-2018 een andere monteur komt om een en ander op te lossen.

Score: 10

Goed, snel en vriendelijk. Top service van winkel tot bezorging.

Score: 10

snelle correcte service, vlotte monteurs die netjes werken!

Score: 9

wij komen graag in de zaak in Veldhoven,worden altijd heel prettig geholpen.Wij wensen jullie een goed en succesvol 2018

Score: 8

Toen we jullie factuur voor een reparatie aan onze koffiezetmachine per e-mail ontvingen constateerden we tot onze verrassing dat blijkbaar ? 30,25 aan voorrijkosten in rekening waren gebracht, terwijl we vlakbij jullie winkel in dezelfde straat wonen, maar wellicht staat die kostenpost ergens anders voor dan wij denken? Verder waren we bijzonder tevreden over de wijze waarop jullie de reparatie hebben verzorgd.

Score: 8

Jammer dat de gekregen info niet strookte met de werkelijkheid

Een goede service.

geen

Score: 8

gevraagd naar een eerlijke mening ivm niet goed werkende magnetron. deze heb ik gekregen en apparaat snel is gerepareerd voor een schappelijke prijs, ipv een nieuwe magnetron te willen verkopen.

Score: 8

Garantietermijn staat nergens vermeld. Zet dit standaard op de factuur.

Score: 9

Prima bedrijf, waar jullie trots op kunnen zijn!

Score: 9

Marieke bedankt voor je tijd en uitleg. Service geweldig want kon de vloerbedekking mondstuk omruilen voor een parket mondstuk. Geweldig bedankt! Fijne feestdagen.

Score: 10

In de winkel goed en vriendelijk geholpen

Score: 8

Snelle service en goed werk met vriendelijke mannen

Score: 8

alles prima verlopen. Afspraak zou iets sneller mogen.

Score: 9

Nette lui om te werken. Vlugge bezorging. Netjes achterlaten.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.