Score: 10

Telefonisch goed geholpen en de man die het werk kwam voorbereiden zeer klant vriendelijk dit was zeker niet mijn eerste en laatste aankoop.

Score: 8

Ondanks dat de ( ruim een jaar oude) koelkast niet door jullie gerepareerd kon worden, toch prima service door de opdracht door te zetten maar Samsung

Score: 10

Fijn, eerlijk advies en goede service

aangename en deskundige communicatie

Goed en kundig advies

fijne bezorging

Score: 10

Persoonlijk en professioneel contact.

Score: 10

Mijn ervaring is heel goed vriendelijk geholpen en een goed advies.

Score: 10

Prima service en heel goede monteurs met een primauitleg

Score: 10

Hele vakkundige monteur die duidelijke afspraken maakt.

Score: 7

`Deskundig personeel

Score: 10

Ik ben tevreden over het aankoop gesprek ,van wasmachines. Wij zijn zeer tevreden over de jongens, die de machine kwamen plaatsen. Zij waren zeer correct en gaven ook nog goede uitleg .

Score: 10

Prima service en vriendelijke mensen

Score: 9

goed geholpen vriendelijk personeel, dank aan marieke en monteur jos

Score: 9

Gewoon goede service en coulance bij storing aan Miele toestel.

Score: 10

Goede uitleg over de apparaten. Vriendelijk. Meedenken met de acties die er lopen.

Score: 10

altijd behulpzaam en vriendelijk goed advies

Score: 8

Goed advies, ze vinden het niet vervelend als ik 2 keer bel over een kapotte wasmachine die ik daar niet gekocht heb. Krijg geen callcentre medewerker aan de lijn maar iemand met verstand van zaken. Nemen rustig de tijd. Installeren van de nieuwe wasmachine ging soepel.

Score: 10

Zeer tevreden over totale afhandeling!

Score: 10

Heel goed, geven goede adviezen en zijn vriendelijk. ??

Great service

Score: 10

Eerlijkheid en geduld zo blij met deze winkel!

Score: 7

Vriendelijk

Score: 10

Kundige en uitgebreide uitleg en service. Chapeau

Score: 10

Servicemonteur 2x in huis geweest ivm defecte vaatwasser. Eerlijk advies gekregen en probleem heel secuur verholpen. Uitmuntende service, heel erg tevreden.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.