Score: 9

Fijne service en goed advies. Nemen de tijd voor je.

Werden zeer goed geholpen

Score: 9

Ik heb geen opmerking , zou het zeker bij andere aanbevelen.

Score: 8

Tip.. als men een nieuwe vaatwasser installeerd altijd controleren of dat de vaatwasser echt werkt voordat men weggaat. Nu alleen gecontroleerd of er stroom op stond. Echter startte het geen programma omdat de inbouwklep niet goed sloot waar er geen contact gemaakt kon worden. Dus moest men de volgende dag terug komen. Nu werkt het prima!

Score: 8

helemaal tevreden met verleende service

Score: 10

Wat een super service Zo zie je het tegenwoordig maar weinig Wij zijn zeer tevreden en komen in de toekomst zeker terug

Score: 7

Tot nu toe loopt alles zoals we het willen; snelle levering en keurige verkoopbegeleiding!

Score: 9

Superfijn geholpen, zowel telefonisch als in de winkel zelf. Kundig personeel en op alle vragen werd uitgebreid geantwoord, zodat je uiteindelijk bij het juiste apparaat van jouw keuze uitkomt, dat ook binnen jouw budget past! De installateurs zijn beleefd en vakkundig, kortom: dankjewel voor de goede service!

Score: 9

Prima geholpen door Bas! Bas was zelfs bereid om rechtsomkeer te maken toe hij naar huis ging om ongeveer 17.30: er was kortsluiting onstaan na reparatie thuis. Heeft vaatwasser naar van de Weijer gebracht om uit te testen/repareren. De vaatwasser draait als een tierelier. Ook gaat dank naar Mark (planning).

Score: 9

betrouwbaar, accuraat, behulpzaam en meedenkend

Score: 9

Voor ons in een woord GEWELDIG.

Score: 8

Goede uitleg werd alle tijd voor genomen

Score: 10

Zeer goede service en beloofd is beloofd!

Score: 10

geweldige bezorgers zeer vriendelijk en behulpzaam . Ook het personeel.in de winkel fantastisch Een dikke pluim

Geen

Tevreden klant

Score: 9

Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Hier kom ik graag terug

Score: 10

Goede uitleg in de zaak en service

Goede voorlichting en service. Klantvriendelijk, meedenken. Vakkundig

Beter kan niet

Score: 8

vriendelijke mensen goede service en duidelijke uitleg over het aan te schaffen product

Score: 9

perfecte afhandeling en voorlichting.

Prettige en deskundige behandeling

Score: 9

goede service bij nieuw gekocht apparaat

Score: 10

In de winkel super behulpzaam! Ik word goed geholpen en wordt goed geluisterd naar wat ik wil. Altijkd snel effivient en vriendelijk geholpen. De installatie en borgging was zeer goed. De tijdstippen van aflevering hadden rekeningg gehoiuden met mijn beschikbaarheid en de dringende verzoek voor een koelkast!! De monteur kwam heel snel na de aan gegeven tijdd en heeft zorgvuldig zijn werk gedaan.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.