Score: 8

Degene die mijn spullen kwam bezorgen moest het alleen doen omdat zijn collega die dag ziek was. Dit was eigenlijk niet goed te doen met de magnetron en uiteindelijk kwam er nog iemand bij. Ik had te doen met deze jongen want eigenlijk had hij te veel opdrachten die dag en te weinig tijd om dit allemaal alleen te doen. Hierdoor was er helaas ook geen tijd om aan mij de apparaten goed uit te leggen. Heel jammer.

Score: 10

Ben tevreden over de service en de vakkennis en de persoonlijke omgang met de klanten!

Score: 9

iemand die zich aan afspraken houd, en meedenkt............ vroeger normaal nu een verademing dat het bestaat

Score: 10

Wij zijn heel fijn geholpen .Zowel als in de winkel,als door de telefoon . Onze Hartelijke Dank daar voor.

Score: 8

Betere voorlichting geven over de apparatuur. Nu verwachte ik andere dingen van het apparaat dan werkelijk gegeven kon/kan worden.

Score: 9

Mijn indruk als nieuwe klant is zeer positief

GEEN

ben zeer tevreden

Score: 10

Heel mooi meegedacht met de keuken apparatuur en maatwerk

Goede service. meedenkend

Score: 8

Goed geholpen in de winkel ,en wasmachine prima aangesloten

goede service

Gewoon heel goed

Score: 8

Monteur doet vreselijk zijn best. Maar is geen keukenspecialist mag je ook niet verwachten. De koelvriescombinaties staat nog niet zoals het moet. Maar dat komt goed denk ik. Nog eens overleggen.

Ga zo door

Score: 8

Uiteindelijk goed geholpen met een bijdrage vanuit het bedrijf bij een veel te vroege mankement aan onze droger. Service op maat, de reden waarom wij destijds voor een persoonlijke en kleinere witgoed specialist gekozen hebben.

Score: 8

voorheen al klant bij Bolte!Goede service,snel en adequaat, dus waard om ook de verkoop te gunnen!

Goede service gekregen!

goede service

Score: 10

Prettige en beleefde bediening ,lk heb jullie al bij andere aan bevolen

Score: 10

Bij aankoop goede argumenten hoe waar en waarom er werd de tijd voorgenomen, geen opdringen van merken maar goede argumenten

Score: 8

De informatie en uitleg in de winkel vond ik erg goed. Installatie van mijn vaatwasser is opzich prima gegaan, het ging snel, monteurs waren op tijd, vriendelijke jongens. Wat ik wel jammer vind is dat het zeil in mijn keuken niet goed terug is gelegd waardoor ik nu een bobbel in mijn zeil heb. Ik zag dit al aan het eind van de installatie en heb er iets van gezegd. De monteur heeft daarna aangegeven dat het opgelost was en omdat ik op dat moment bij de andere monteur aan het afrekenen was heb ik het niet meer gecontroleerd (niet handig vanuit mij). Toen ze weg waren zag ik dat het nog steeds niet netjes is achtergelaten en dat ik nog steeds met een bobbel in het keukenzeil zit. Verder had ��n monteur waarschijnlijk een drinkglas laten vallen waardoor het kapot was (geen probleem, kan gebeuren) maar dit niet even gezegd en het gewoon kapot op mijn aanrecht gezet. Wel jammer dat hij dit niet gewoon even heeft gezegd, het was ook verder geen probleem geweest. Verder geen uitleg over het apparaat (wat wel in de winkel werd gezegd).

Score: 9

Wij worden altijd heel goed behandeld bij jullie

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.