Score: 10

Deskundige medewerker die ons heeft geholpen. De installateurs hebben ook goed werk geleverd.

Score: 10

Professionele partij waar wij fijn mee samenwerken.

Score: 9

Goede service en vriendelijke monteur

Score: 9

Snelle en uitstekende oplossing van koelkast probleem.

Alles geweldig verlopen.

Score: 7

Er moest een slang vervangen worden aan de wasmachine Doorgegeven nummer van de slang Maar eenmaal hier aangekomen monteur Steeds naar de wagen lopen voor te kijken Welke slang Hierna pinautomaat Maar dit kost mij wel jullie arbeidsloon in feite ruim genomen 15 min. Bezig maar schrijft 30 minuten Ok� wel getekend dacht naderhand wel als de slang meegenomen was en pinautomaat had ik toch iets goedkoper uit geweest Want schrok Van de prijs slang voorrijkosten uurloon pff 84,00

Eerlijk vriendelijk en meedenkend

Score: 10

Reparatie snel, netjes en deskundig uitgevoerd!

Score: 9

Uitstekende benadering. Zeer tevreden over product.

Score: 9

Alles is volgens afspraak gegaan. Complimenten

Score: 9

Fijne winkel /bedrijf. Ga zo door!

Score: 9

Gewoon duidelijk in informatie en levering.

Score: 8

Onder mijn naam ben ik een klein jaar klant bij u, maar voor mijn scheiding heb ik ook producten bij u gekocht (florapark 37).

Score: 10

Super service! Men denkt mee in oplossingen, Dringen niks op! Zeer klantvriendelijk!

ga zoo door

Score: 10

Geweldig , altijd vriendelijk, niks aansmeren,, maar eerlijk en oprechte verkoop , prijs kwaliteit super, aanbiedingen worden duidelijk kenbaar gemaakt! We komen niet voor niets al 30 jaar heel graag !

Score: 9

Jammer dat het eerst bestelde niet leverbaar was daardoor over moeten gaan op een ander type.

Score: 10

Wij kwamen eerst op de vestiging in Geldrop en toen Ron van de Weijer zelf in Veldhoven begon met hem meegegaan. Waarom: omdat Van de Weijer Witgoed Veldhoven een goede- en betrouwbare onderneming is die ook zeer snelle- en goede service verleent.

Score: 6

Erg jammer dat de bezorgjongens niet 5 min langer konden blijven zodat ze de wasmachine aan konden sluiten nadat onze hulpkrachten hem de vlizotrap op getild hadden. Misschien eventueel nog wat overige informatie geven zoals de wasmachine voor het eerst gebruiken e.d. was ook overbodig blijkbaar. Als ik een slechte service wil dan ga ik de volgende keer wel naar de Mediamarkt.

Score: 9

Proffessionele aanpak en oplossing van probleem , via it.

Goede service en afhandeling

Score: 10

In de winkel zijn we bijzonder prettig en vakkundig geholpen door de heer Paul Treurniet. Ook bij het bezorgen en installeren van de apparatuur niets anders dan lof voor de 3 monteurs, uitermate vriendelijk en correct en keurig gewerkt!

Score: 10

Geen top bedrijf vriendelijk, goed niks op aan te merken

Geen, alles in orde !

Score: 9

Tijdstip van reparatie werd aangegeven tussen 8 en 13 uur. Een verbetering zou zijn als er van te voren wordt gebeld dat de monteur er aan komt, zodat je niet het hele dagdeel in huis hoeft te wachten.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.