Score: 6

Score: 9

Prima geholpen, service gericht

Score: 8

Tot op heden goed en keurig geholpen.

Score: 9

Goede service met vakkennis!! Super goed geholpen ook de aansluiting Top !!

Score: 8

Voor aankoop van een product was de informatie vooraf goed. Snelle levering. We hopen ( hadden reeds wat gehoord ) op een prima service, reden waarvoor we gekozen hebben voor van de Weijer.

Score: 7

Afwasmachine gekocht. Toen we thuis kwamen stond er een advertentie in de krant van de zelfde automaat. Met de weijer witgoed gebeld. Ze deden er � 100,= af. Het verschil van � 29,= hebben we voor lief genomen gun kwestie. Plaatsing was super goed afwasmachine heeft er nooit zo mooi strak i gezeten. Compliment voor de monteurs

Score: 10

goede voorlichting. Prettig geholpen met deskundigheid.

Score: 7

Goed geholpen en goede service

Score: 10

Vriendelijk en goede service. Gaven ons de tijd om een beslissing te nemen!!

Goed advies, goede service

Score: 10

Veel witgoed gekocht en prima service! Zeer tevreden!

Score: 10

We werden correct en vriendelijk geholpen, met passend advies zonder drammerig te worden. We hebben precies wat we wilden hebben voor een mooie prijs.

Score: 10

Prima meedenken en zorg die niet stopt bij de deur. Snelle hulp bij kalamiteiten

Ik ben erg tevreden.

Score: 10

Top service en altijd goed advies.

Score: 10

Ik ben al klant vanaf dat Van de Weijer zich in Veldhoven vestigde. Dat er heel veel technische vakmensen in de zaak waren, sprak mij erg aan! Doordat het erg persoonlijk is en men elkaars namen kent is er geen enkele drempel.

Score: 8

Erg fijn bedrijf goed advies en snelle levering

Score: 10

Goeie service en je hoeft niet lang op je spullen te wachten

Snelheid en vakmanschap

Score: 10

Ervaring is zeer positief, vriendelijk personeel zowel in winkel als reparatie en installatie medewerkers

Score: 10

Zeer fijne en prettige contacten

Snelle en eerlijke advies

Score: 10

Goede voorlichting. Voldoende keus. Snelle en goede installatie.

Goed advies , vriendelijk personeel,

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.