Score: 9

Er moest iets gerepareerd worden ,en dat werd netjes gedaan.

Keurig personeel Keurige bezorgers Afspraak is afspraak

Prima geholpen !!

Score: 10

Vriendelijk en praktisch advies, prettige aflevering

Goede persoonlijke service

Score: 9

Goed geholpen bij het maken van de keuze van mijn aankoop. Ook de service bij reparatie�s is prima. Helemaal top

Score: 9

2 jaar geleden heb ik een Miele wasmachine bij jullie gekocht en was kapot. Er bleken 2 printplaatjes kapot te zijn. Dit bleek niet meteen duidelijk te zijn waardoor ik bijna 2 weken mijn wasmachine kwijt was. Heel vervelend allemaal maar jullie boden aan, om zolang een wasmachine te plaatsen zodat ik toch mijn was kon doen. Verder ben ik vriendelijk en goed geadviseerd door de monteur. Iemand die meedenkt. Top service en goed, vriendelijk advies!

Score: 10

Altijd vriendelijk geholpen. Men neemt de tijd voor je om een passend advies te geven. Ook de jongens van de lever service top

Goede informatie, goede service

Prima advies, service

Score: 10

Advies, inbouw, of reparatie: Van de Weijer gaat net een stapje verder in hun service.

Score: 10

Buiten de garantie om hebben ze ons prima geholpen met onze Miele wasmachine.

Score: 7

Prima advies, naar mijn wensen geluisterd en daar in tegemoed gekomen.

op tijd en goed

Score: 10

uitleg tijdens aankoop goed service bij levering uitstekend ik kan jullie overal aanbevelen

Score: 10

deskundig, goed advies naar aanleiding van de vragen.

Score: 10

Uitstekende service en erg vriendelijk. Top!

Score: 10

Wij kopen al vele jaren apparatuur bij jullie en zijn zeer tevreden over de service, deskundigheid en klantvriendelijkheid van zowel de verkopers in de zaak als wel de monteurs. . Ook bij telefonisch contact is de service uitstekend.

Score: 7

Goede voorlichting gekregen.

Prima service en advies.

Score: 9

Perfecte en snelle service. Al ruim 35 jaar zowel zakelijk als priv� zaken gedaan met Van de Weijer.

Goede eerlijke adviezen

Score: 10

Bij reparatiewerkzaamheden wasdroger bleken kosten te hoog gezien leeftijd wasdroger. Kregen ter plekke toelichting waarom en advies voor mogelijkheden vervanging. Zelfde dag nog in de winkel in Veldhoven opgevolgd. Uitleg over gebruik en verbruik. Oog voor details m.b.t. installatie. Plaatsing nieuwe wasdroger en weghalen oude wasdroger op eerste verdieping woning snel en netjes. Kortom, zeer professionele dienstverlening.

Score: 9

Goed advies en persoonlijk contact zonder iets op te dringen

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.