Score: 10

Er werd tijd genomen voor een uitgebreide uitleg van de diverse machines, op basis daarvan aankoop gedaan. Service bij aflevering was ook super.

Score: 10

Goede informatie voor aankoop. Vriendelijk en deskundig. Goede service.

Score: 7

prima , correct, duidelijk

Score: 9

super goede service goed opgeleide monteurs

Score: 10

Zeer tevreden. Goed geholpen. Goed advies. Vriendelijk personeel en snelle levering

Score: 9

Extra service voor verhuizing ik blijf zeker komen als we iets nodig hebben

Prima!

Score: 10

In de winkel vriendelijk en deskundig advies verkregen. Thuis de inbouwvaatwasmachine en de wasmachine door hele vakkundige mensen geplaatst. De oude spullen mee retour genomen. Was een lastige klus, maar het wordt gewoon gedaan. Echt top service.

Score: 8

Gewoon goed. Je kunt er van binnen niet buiten �..

Score: 10

Goede kwaliteit, voorlichting ,en serviceen nemen het oude witgoed allemaal mee!

Helemaal top!

Score: 8

complimenten voor deskundigheid en persoonlijk advies. Hopelijk gaan we nog veel plezier van onze wasmachine en droger hebben maar hebben ook 100% vertrouwen in jullie service mocht er toch iets mis gaan.

Score: 10

Denken met je mee, geven goed advies z�jn terzake kundig en zeer vriendelijk.

We zijn prima geholpen

Score: 9

Ze staan voor kwaliteit, leveren kwaliteit en hebben er nog verstand van ook.

Score: 9

Goed advies gekregen over de aankoop van een kookplaat en wasdroger

Score: 10

Altijd snelle prima nette levering. Zeer goede aftersales. En service.

Score: 10

Je wordt heel goed ge�nformeerd en laten je verschillende mogelijkheden zien

Score: 10

Nadat mijn diepvries niet naar behoren functioneerde werd dit netjes opgelost

Score: 10

In de loop der jaren al diverse aankopen gedaan via deze zaak. Zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan altijd. Advies op basis van behoefte. Niet het onderste uit de kan willen halen. Aflevering en monteurs altijd keurig netjes en behulpzaam.

Score: 8

Ervaren team, veel kennis van actuele producten, snelle service. Je betaald misschien ietsje meer dan bv bij reguliere webwinkels... maar wij kiezen dan toch liever voor de service en garantie van de Witgoed Specialist.

Score: 10

Gewoon perfect gegaan , goed advies over welk apparaat te kopen , in overleg een plaatsingsafspraak gemaakt ( kon na anderhalve week , in de vakantie periode ! dus prima ) en keurig en zeer netjes door de zoon van de eigenaar bij ons in de keuken geplaatst Al 2de apparaat en beide keuren ; Foutloos en toppie ! Ik ga nergens anders meer heen . Ook keurige prijzen in vergelijk met internet ; ietsjes meer maar goed daarvoor koop je ook in een winkel met advies .

Score: 9

Prima Service, zowel in de winkel als bij de installatie

Score: 10

Goed geregeld; alles volgens afspraak

Score: 10

Gewoon een super fijn bedrijf

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.