Score: 9

Vervangen van scharnieren van koelkast verliep snel en effici�nt

Score: 10

We zijn in de winkel geweest ter advies. Goed en gedegen advies van de verkoper. Afspraken gemaakt die zijn nagekomen. Uitermate tevreden over het gehele plaatje.

Prima geholpen. Goede communicatie. Aflevering en plaatsing volgens afspraak

Prettig en vakkundig geholpen

Vakbekwaam en vriendelijke monteur

Score: 9

wat voor assortiment had uw monteur bij zich toen hij de vaatwasser aansloot op de elektriciteit? Overigens was het een heel goede monteur, die ons perfect en zeer vriendelijk geholpen heeft.

Score: 8

Goede service en vriendelijk personeel.

Score: 10

Prima winkel. Behulpzaam personeel. Goede service!

Score: 10

Er werd tijd genomen voor een uitgebreide uitleg van de diverse machines, op basis daarvan aankoop gedaan. Service bij aflevering was ook super.

Score: 10

Goede informatie voor aankoop. Vriendelijk en deskundig. Goede service.

Score: 7

prima , correct, duidelijk

Score: 9

super goede service goed opgeleide monteurs

Score: 10

Zeer tevreden. Goed geholpen. Goed advies. Vriendelijk personeel en snelle levering

Score: 9

Extra service voor verhuizing ik blijf zeker komen als we iets nodig hebben

Prima!

Score: 10

In de winkel vriendelijk en deskundig advies verkregen. Thuis de inbouwvaatwasmachine en de wasmachine door hele vakkundige mensen geplaatst. De oude spullen mee retour genomen. Was een lastige klus, maar het wordt gewoon gedaan. Echt top service.

Score: 8

Gewoon goed. Je kunt er van binnen niet buiten �..

Score: 10

Goede kwaliteit, voorlichting ,en serviceen nemen het oude witgoed allemaal mee!

Helemaal top!

Score: 8

complimenten voor deskundigheid en persoonlijk advies. Hopelijk gaan we nog veel plezier van onze wasmachine en droger hebben maar hebben ook 100% vertrouwen in jullie service mocht er toch iets mis gaan.

Score: 10

Denken met je mee, geven goed advies z�jn terzake kundig en zeer vriendelijk.

We zijn prima geholpen

Score: 9

Ze staan voor kwaliteit, leveren kwaliteit en hebben er nog verstand van ook.

Score: 9

Goed advies gekregen over de aankoop van een kookplaat en wasdroger

Score: 10

Altijd snelle prima nette levering. Zeer goede aftersales. En service.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.