Alles prima geregeld!

Score: 10

Hele fijne winkel met personeel dat weet waarover ze praten. Helpen je met alle mogelijkheden die er zijn en proberen overal het maximale eruit te halen zodat de klant tevreden is.

Duidelijk en snel.

Score: 9

Fijne winkel, goed personeel en redelijke prijs!

Score: 10

Snelle levering, goede uitleg van apparatuur

Score: 10

Goed advies in de winkel. Snelle levering. Ter plekke bij de plaatsing van de apparaten oplossingen voor problemen waar we tegenaan liepen.

Kundige mensen

Score: 9

Goede ervaring: specialist en werkt fijner dan de grote ketens.

Score: 8

uw bedrijf vind ik erg goed , goede voorlichting en goede service en ook groot assortiment . Afgelopen week een monteur in huis gehad omdat de deur van de koelkast niet goed dicht ging deze klacht was snel en deskundig verholpen. wel vond ik het duur

Score: 10

gedegen advies gekregen en keurig netjes thuis ge�nstalleerd. Wat wil een mens nog meer?

Score: 10

Goed advies, alles volgens afspraak.

Score: 8

Goede voorlichting, monteur op tijd en snel

Score: 8

Bij het afleveren van onze droger had er iets niet op de bon gestaan waardoor de monteurs het niet aan konden sluiten zoals wij wilden. Monteur belde naar de zaak en ze kwamen het meteen brengen, binnen 45 minuten alles gepiept!

Score: 8

Prettige en goede voorlichting.

Goed advies en Service

Score: 10

In eerste instantie een afspraak voor de reparatie van een 28 jaar oude Miele wasmachine. Kon de dag van te voren nog afgezegd worden en omgezet in de levering van een nieuwe automaat. Alles keurig ge�nstalleerd en de boel netjes achter gelaten. Zeer tevreden.

Score: 8

prettige ervaring om er te kopen. De plaatsing van de kookplaat ook prima en snel.

Score: 8

Alles prima geregeld. Goede uitleg. Jammer dat de monteur het onderdeel dat vervangen moest worden niet bij zich had

Score: 10

Komen afspraken na en geven een gedegen advies.

Ouderwetse Vakkundige voorlichting en service. TOP

Score: 8

Goed advies. Lang wachten op reparatie.

Score: 8

Heel tevreden. Persoonlijke aandacht en fijne service!

Score: 9

Fijn bedrijf, geeft goed advies en komt afspraken na.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.