Score: 10

Goede uitleg producten, beleefd, goede service

positief

Score: 6

over het telefonische contact was ik zeker niet tevreden! en daardoor stond ik ook echt op het punt om voor `n andere partij te kiezen: over de technische service ben ik zeker wel tevreden!

zeer goed aan uitleg

Score: 8

Een bedrijf die betrokken is wat de client wil en een goede klantbeleving nastreeft.

Deskundig, vriendelijk

Score: 7

Goede en duidelijke uitleg op onze vragen. Prima mensen die de inductieplaat aangebracht hebben. Vriendelijk en correct, ondanks de corrona. Alles werd keurig, na kleine schade, weer in orde gebracht

Wederom Top!

Score: 10

Super service! Snel, duidelijk en met een glimlach.

Zeer prettig,vriendelijk en deskundig

Super service

Score: 10

Prima sdvies in de winkel, alles prima afgehandeld.

Top service

Score: 9

prima geholpen en de monteur heeft zijn uiterste best gedaan om in deze moeilijke tijd(corona) veilig te werken

Score: 10

Wij zijn bij de aanschaf van een nieuwe vaatwasser vriendelijk en deskundig geholpen. De plaatsing was eveneens snel, vakkundig en het contact met de medewerker hebben wij als zeer prettig ervaren.

Score: 9

Top gedaan Wist niet zeker of de inductieplaat zou passen. Maar jullie kwamen het gewoon proberen. Top. Gelukkig past hij wel precies. Ook nog de service om een krabbertje op te sturen. Zeker is witgoedspecialist De Weijer aan te bevelen.

Score: 10

Ben zeer tevreden zoals ik telefonisch ben geholpen.

Score: 10

Zeer goed klant vriendelijk in de winkel en aan de telefoon en de mensen en monteurs die iets komen leveren super vriendelijk

Score: 10

Aardig personeel bekwaam super goede service

goede en vlotte service

Score: 10

Via telefoon goed aankoopadvies gekregen voor wasmachine. Dat krijg je niet bij Bol.com of Coolbleu!

Score: 10

Toppp,zeer vriendelijk/klantgericht. Ontzettend goede uitleg,en laten je zien,wat je wensen zijn,geven daarbij ook nog extra informatie waar je beter nog op kan letten. Bij vragen directe antwoorden,zeer veel kundigheid aanwezig. Ze geven je een vertrouwd gevoel. Maar ook bij aflevering,correcte jongens Alles netjes in orde geplaatst. Altijd mag je bellen voor service.

Vriendelijke en behulpzaam

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.