Goede service bij aflevering

TOP BEDRIJF HEEL GOEDE SERVICE HELEMAAL TOP

Score: 10

Goede bediening en vlotte aflevering

Score: 10

Altijd alles kundig geinstalleerd, ook aanpassing aan de bestaande keukenkast gedaan. Top vakmensen!

Super geweldige service

goed en snel geholpen

Vriendelijk. Duidelijk uitleg.

Score: 8

Goed advies en dito service.

Score: 8

correcte behandeling. Duidelijk in communicatie. Komt afspraken na. Vriendelijk personeel.

Score: 10

Super goed geadviseerd en goed en snel geholpen ?

Score: 10

Kundig, vriendelijk, meedenkend personeel.

Goede en snelle service

Score: 8

Erg klantvriendelijk, nemen de tijd en geven goed uitleg.

Score: 10

Goede ervaring! Echter met de laatste aankoop een beetje verdrietig m.b.t. de installatie!!! Eind vorig jaar hebben we een wasdroger AEG gekocht en afgelopen week is een bijpassende wasmachine AEG erbij gekocht met origineel tussenstuk van AEG en ook nog een Miele stofzuiger. Nu bleek bij installatie op 3 juni jl. dat het handiger is om de deur van de wasdroger om te zetten. En dat wordt dan in rekening gebracht en wel ten bedrage van 19,95, terwijl dat voor het personeel nog geen 10 minuten werk is. Daar wordt ik dan wel een beetje verdrietig van........

Score: 9

Eerlijk advies en goede service

Score: 9

komt afspraken na

Score: 10

Zeer vriendelijk en Correct geholpen.

Top bedrijf

Score: 7

Deskundig

perfect tevreden

Score: 8

Vakkennis, eerlijkheid en realisme. Toen ik onlangs opbelde om info in te winnen over een nieuwe wasmachine wisten ze me met goede argumenten te overtuigen dat hun advies beter was dan de wasmachines die ikzelf voor ogen had. En toen ze op internet zagen dat al hun concurrenten deze wasmachine veel lager geprijsd hadden heb ik een zeer goede offerte gehad. Ook levering en installatie is professioneel uitgevoerd. Tenslotte, betreffende de vermeende oxidatie op een pijpje (van een koel/vriescombinatie) waar koelmiddel doorheen stroomt kreeg ik van een een van de medewerkers te horen dat dit geen oxidatie is maar een soldeerplek en dat daar dan ook geen zwarte lak zit. Dit werd ondersteund met een foto van een identiek model uit de winkel. Heldere uitleg !!!

Score: 10

Goede service op alle gebied.

Score: 10

Ik heb een vrieskast gekocht, daarbij heb ik een goede uitleg gekregen. In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen en bij de bezorging, door 2 vriendelijke jonge mannen, is ook alles goed verlopen

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.