Score: 10

Zeer vriendelijk geholpen en zeer goed en eerlijk advies.

Score: 10

Super fijne winkel met goed personeel!

Score: 9

Goede uitleg, service en flexibiliteit

Deskundige uitleg

Score: 10

Erg vriendelijk en deskundig personeel. Absolute aanrader!!

aangenaam no nonsens advies

Score: 9

Een ding vond ik jammer dat ik geen trouwe klant korting kreeg bij mijn laatste aankoop

Vriendelijk deskundig puur

Score: 10

Goede uitleg en service. Netjes gemonteerd en geen troep achter gelaten.

Score: 9

Goed advies en netjes geplaatste wasmachine.

Score: 10

In de winkel, die monteur die naar de problemen kwam kijken en diegenen die de machine aan kwamen sluiten allemaal zeer goed verlopen

Fijn persoonlijk bedrijf

Score: 10

Het winkelpersoneel is zeer vriendelijk en halen alles uit de kast om te zorgen dat je met een goed product naar buiten loopt. De 2 jongens die het hebben bezorgd waren zeer vriendelijk, behulpzaam en vond het fantastisch dat ze even het hoekje hebben schoongemaakt, omdat ik zelf niet kan bukken. Chapeau.

Score: 7

In de winkel werd ik goed geadviseerd, echter in de offerte werd het verkeerde type wasmachine vermeld, maar dat werd snel opgelost, maar niet meer over ge�nformeerd, daar moest ik zelf naar vragen. Bij het plaatsen van de wasmachine werd er onvoldoende meegedacht over de praktische plaatsing en strikt vastgehouden aan de eigen mening. Bovendien werd ik niet ge�nformeerd over het programma dat werd opgestart, ook daar moest ik zelf naar vragen. Kortom, de service viel ietwat tegen.

Score: 8

Kennis van zaken en betrouwbaar

Score: 7

Altijd goede service en vriendelijk

Score: 10

Vriendelijk personeel. Volop aandacht voor de klant. Kennis van zaken van alle producten. Kortom AANRADER

Score: 8

Is tot op heden goed. Gavzo door.

Score: 10

Ben al jaren uiterst tevreden dus blijf terugkomen.... Vooral zo doorgaan!!!!

Score: 10

goede uitleg en service( allen had de monteur de kabel afgeknipt vanmijn oude kookplaat en die moet bewaard blijven ik hoop dat hij nu nog past )

prima service

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.