Score: 9

Netjes geholpen,goede uitleg. Wasdroger netjes afgeleverd,2 trappen op,geen probleem

goede service

Mooi bedrijf

Behulpzaam,vriendelijk en deskundig personeel

Klasse !

Score: 8

Goede service en mee denken met klant

Score: 10

Superfijne zaak. Altijd correct geholpen. Vriendelijke medewerkers. Alleen maar lof!

Score: 10

Vriendelijke, deskundige, servicegerichte medewerkers.

Score: 10

prima bedrijf. Ik ben netjes behandeld in de winkel en ook door de monteur bij het afleven en later bij het afstellen van van de deur

Uitgebreid en duidelijk advies

Score: 10

Prettig bedrijf met goede service. We voelen ons hier thuis.

Score: 10

Goede service en duidelijke uitleg na installatie

Score: 9

Nieuwe koelkast nodig, want na 11 jaar hield de mijne ermee op. Zelfs volledig telefonisch prima geholpen en ook het meedenken en het advies waren goed. Wat later, omdat een eerdere klus die dag uitliep is mijn inbouw koelkast van liebherr perfect geplaatst, aangesloten en zelfs de lades en de kast opnieuw gesteld zodat alles netjes recht zou zijn. Ik volledig rolstoel afhankelijk hoefde niets te doen, mijn vragen zijn perfect beantwoord ik heb met mobiele pin betaald en ben na een week zonder koelkast super blij met het eerlijke, vakkundige en goede handelen van iedereen die me geholpen heeft. Kortom een echte aanrader. Zeer goede service

Score: 10

Klantvriendelijk, gastvrij, deskundig en hier voel je nog dat je als klant gewaardeerd wordt. En dit geld ook voor het personeel wat de goederen thuis brengt en tijdens het installeren mee denkt en voor de oplossing(en) zorgt.

Score: 9

Zeer tevreden over de wijze waarop de reparatie is uitgevoerd door de servicemedewerker. Bovendien denkt de servicemedewerker mee naar oplossingen.

Score: 10

Heb dit als tevreden ervaren

Score: 10

Altijd vriendelijk personeel. Personeel heeft kennis van zaken. Heb je een item dat thuis bezorgd of gerepareerd wordt zorgen ze ervoor dat altijd dezelfde monteur langskomt. Die weet wat jij wil en in huis hebt en jij weet wie er komt. Kortom TOPBEDRIJF!!!

Score: 8

Goede advies

Score: 7

goede technische uitleg. nog geen ervaring met service

Goede service. Nette aflevering

Score: 10

Direkt gereageerd op een storing van mijn machine en verholpen

Score: 10

zowel vakkundig geholpen in de winkel, door de monteur bij inmeten etc en bij de installering van inductiekookplaat, qooker en koelkast

vriendelijk

Score: 10

Prima bedrijf, zeer nette mensen. Houden zich aan afspraken. Kundig personeel in buitendienst. En als er regelmatig activiteiten zijn zoals reparatie of nieuwplaatsing regelen ze het zo dat als het even kan dezelfde monteur telkens langs komt. Zo kent de klant de monteur en de monteur de wensen van de klant. Ze werken altijd netjes en verpakkingsmateriaal gaat altijd mee terug naar de zaak. Kortom TOPBEDRIJF

10 jaar

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.