Score: 10

Geweldig geholpen met onze verhuizing en advies.

Score: 10

Altijd vriendelijk, snel en goede service met levering en plaatsing van apparatuur.

Goede ervaring.

Score: 8

Goed advies en snelle service

Score: 10

Keurige monteur, dacht goed mee. Alles volgend afspraak.

goede service

Score: 10

Heel fijn geholpen ,eegedacht advies en heel vriendelijk

Score: 10

Ik ga het liefst naar jullie voor huishoudelijke appatatuur omdat jullie service heel goed is. Een "fiets" verkopen is niet zo moeilijk maar service verlenen bij problemen vind ik veel belangrijker en dat vind ik de sterke kant van vd weijer

Score: 9

Erg tevreden. Kan niet klagen !

Gewoon goed witgoed

Score: 8

Prima ontvangst n de winkel, deskundig personeel, goede service

Score: 8

Vriendelijke bediening, aangenaam in prijs

Prettig !!!

Score: 10

Snel, beleefd, goed gedaan!

Ik ben zeer tevreden

Score: 7

Prima geholpen en ook met het inplannen van de afspraak om langs te komen was de medewerker proactief door met afspraken te schuiven. Fijn geholpen! Bravo.

Score: 8

Heel fijn bedrijf. Door verschillende familieleden aanbevolen.

Zie eindoordeel.

Score: 10

Vriendelijke jongen die de installatie verzorgde en hij ruimde alles ook netjes op. Daarnaast belde hij een half uurtje van te voren dat hij onderweg was.

Score: 10

Marieke heeft ons top geholpen!

Score: 10

Goede uitleg in de winkel. Goede service, vriendelijk

Score: 10

Vriendelijke en deskundige mensen.

Score: 10

Gewoon goed. Alles vlot en volgens afspraak

Degelijk en goed

Score: 9

Goed advies en snelle levering en installatie

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.