Score: 10

Voel me klant en er word mee gedacht

Score: 7

afspraken zijn na gekomen.

Persoonlijk en snelle service

Score: 8

Wasmachine gekocht na telefonisch advies van Uw medewerkster, vanwege corona-gebeuren. Konden ons niet in de winkel laten informeren daardoor. Dat ondervonden wij als een gemis.

Klantvriendelijk

Score: 10

Super klantvriendelijk bedrijf die nog de ouderwetse service bied, ik heb 28 december om 13.00 uur gebeld voor een nieuwe vaatwasmachine en om 13.30 uur stond hij binnen, toppers stuk voor stuk, voor ons niemand anders ga zo door

aardig vriendelijk en correct

Score: 9

Super goede, snelle en correcte service

Vriendelijk personeel

Prima bedrijf

uitstekend

Vlotte service

Score: 9

Prima bedrijf, die goed advies combineert met nette prijzen. Service is top

Score: 10

Na een uitgebreide uitleg via de telefoon al binnen een uur een nieuwe combi oven aan huis geleverd gekregen. En dat 2 dagen voor de kerst!! Top service tegen een scherpe prijs????

Goede service klant vriendelijk

Deskundig advies...goede service.

Score: 10

Altijd goed en vertrouwd!!

Score: 10

We zijn vriendelijk geholpen ,en goed advies gekregen

Score: 10

Ik word prettig geholpen, men heeft de tijd voor je.

Score: 10

bna overleg met monteur niet overgegaan tot reparatie maar tot vervanging Zeer snelle service

Score: 10

Erg hulpvaardig. Deskundig advies.

Top super uitleg

Score: 9

Heel goed,voor herhaling vatbaar.

Score: 10

Wordt altijd fijn vriendelijk en goed geholpen, goede uitleg en service

Altijd goed. Erg tevreden

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.