Score: 10

Kapotte oven was snel gerepareerd

Score: 8

Moet nog ge�nstalleerd worden dus afwachten

Goed en netjes.

Score: 9

Het instaleren van nieuwe apparaten gebeurt heel zorgvuldig. Ook voldoende uitleg. Vlug hulp bij problemen.

Score: 9

Persoonlijk contact. Meedenkend en kennis van de producten. De afspraak tot levering is keurig nagekomen.

Score: 10

Goede leverancier met flexibele service en goed advies

Score: 10

vriendelijk, netjes en snelle reparatie en niet duur.

Score: 10

Fijne verkopers met verstand van zaken

Goede service en vertrouwd

Score: 10

Vriendelijk, keurig, goed gerepareerd en niet duur.

Score: 10

Vriendelijk en deskundig advies. Denken goed mee en geven genoeg suggesties zodat je niet zomaar het eerste beste koopt, maar weloverwogen een keuze kunt maken. Top, ik ga alleen nog daar mijn apparatuur kopen.

Score: 8

Uitstekende service. En goede prijs kwaliteit verhouding

Score: 7

Prima geholpen

Score: 10

Het was fijn om advies te krijgen bij de aanschaf van een droger.

Score: 10

Nieuwe wasdroger keurig op tijd geleverd en ge�nstalleerd

Score: 9

In het verleden in de winkel goed advies over de diverse apparaten. Nu 2 keer een servicemonteur op bezoek gehad. Snelle diagnose em het probleem beide keren goed opgelost

Prima bedrijf

Score: 10

Goed advies in de winkel, prima service, dus ik blijf klant

Score: 8

We kregen uitstekende informatie in de winkel, zodat we ook snel tot de aankoop kwamen. We kregen na de eerste reiniging de deur niet open, na een goede telefonische uitleg, was het zo opgelost. De wasmachine werd vrij laat geleverd. We hadden de indruk dat er veel haast was, maar het kan ook door de corona-maatregelen zijn.

Veel tevreden!

Positief

Vriendelijke. service gericht, meedenken

Score: 9

Klantvriendelijk en service gericht.

Score: 10

Fijne service, goede uitleg!

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.