Niets op aan te merken.

Vriendelijk deskundige medewerkers .

Gewoon goed

Goed advies, snelle levering en perfecte service. Doen niet moeilijk, leveren wasmachine, retour oude, aansluiten, testen Bovendien de deur van de droger omgehangen zodat draairichting tov wasmachine klopte. Bedankt.

vakkundige monteurs

Monteurs zijn vriendelijk en hebben de inductiekookplaat goed gemonteerd en uitleg gegeven.

Goede ervaring

Ik heb goede ervaring bij Witgoedspecialist Veldhoven want ik had een oude 25-jarige Miele wasmachine die defect was en de reparatie heel duur zou zijn. Er was door de Witgoed specialist gezocht naar een soort gelijke wasmachine. De nieuwe wasmachine bevalt heel goed. De oude wasmachine is meegenomen en de nieuwe is netjes geïnstalleerd. Dit is snel en professioneel gedaan.

Wat fijn dat dit soort bedrijven er nog zijn!

Na 25 jaar veel gebruikt te zijn hield mijn hetelucht oven ermee op. Aangezien mijn gasplaat gekoppeld was aan mijn oven (tegenwoordig is dit niet meer toegestaan) had ik dus een probleem. Maar gelukkig was dit geen probleem voor Van de Weijer! Na enkele dagen werd alles geïnstalleerd en uitgetest. Dank voor deze voortreffelijke service!

Kei goed

Super personeel

Monteur netjes en op tijd

Uitstekende uitleg

uitstekende hulp bij de aankoop

Erg goed, zoals altijd!

Goed advies, nette installatie en service

Fijn geholpen en snel.

Nieuwe wasmachine gekocht ,zeer tevreden en fijn snel en goed geleverd.

Heel klantvriendelijk. Je krijgt duidelijke uitleg over de mogelijke defecte onderdelen en de opties worden besproken. Na de gestelde diagnose wordt de offerte, de dag en tijd van reparatie per mail bevestigd. Een prettige manier van werken.

Gewoon goed.

vens

Als er 6 sterren waren kregen jullie die.

Ik belde s morgens en eigenlijk moest ik 1 week wachten voordat mijn vaatwasser gemaakt kon worden en wat schets mijn verbazing : ze stonden al om 17:00 uur voor de deur . De vaatwasser werd gemaakt en ik kreeg vooraf netjes een prijsopgave ( nog nooit meegemaakt) en omdat hij minder lang aan de vaatwasser gewerkt had als dat hij dacht werd ook de prijs nog eens aangepast. In 1 woord TOP . FAN JULLIE WEL VOOR DE SNELLE EN ZEER PROFESSIONELE SERVICE !!!!!!!!

Prettig

vanwege: snel, vakkundig en beschaafd

xxx

Fijne bezorger! En een super klantenservice.

Ze denken mee en ik werd vriendelijke geholpen. Ik ben ook super tevreden over de wasmachine. Top!

Van aankoop tot installatie perfect.

Goed advies bij de aankoop. De installateur was op tijd volgens afspraak. De installatie verliep soepel en netjes ondanks de enigszins moeilijke situatie in mijn keuken. Allemaal klantvriendelijke mensen. Kortom: ik ben zeer tevreden over van de Weijer.

Kundige mensen

Fijne ervaring

Gewoon perfect

Makelijk over de telefoon besteld, goed geadviseerd en mooi optijd geleverd.

Goede service.

Een prettige en fijne zaak. Fantastische service en prettig personeel.b

Vriendelijk personeel

Probleem snei opgelost!

De monteur kwam op tijd en heeft het probleem keurig opgelost!

Inmiddels al verschillende apparaten gekocht . De service is goed deskundig personeel Wordt prima geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden.

Super klantvriendelijk

Goede heldere informatie zowel aan de telefoon als in de zaak. Bij het plaatsen van het product attente medewerkers

Prima nette en goede service!

Uitstekend geholpen en deskundig en netjes geplaatst.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.