Goede aflevering, goede uitleg !

Kregen in de zaak goede uitleg over de AEG wasmachine, maar thuis werkt hij toch heel anders . Stelt hem in op n programma geeft de tijd aan en opeens duurt het zeker n uur langer !

zeer klantvriendelijk en goede service

afwasmachine gekocht bleek bij aanzetten niet helemaal goed te werken gebeld en het werdt de zelfde dag opgelost prima service wij zijn zeer tevreden.

Goede voorlichting en service

De verkoper was heel duidelijk en de jongens die de wasdroger plaatste waren heel vriendelijk en correct. Ze legde de werking heel goed en rustig uit aan mijn vader, zodat hij het goed kon verstaan en begreep hoe de filters moeten worden gereinigd enzovoort.

Netjes en goed geholpen

De volgende keer als er iets stuk is ga ik gewoon terug naar de weijer ben tevreden over deze zaak.

snel, adequaat en meedenkend

zeer prettige medewerkers, die ook in het belang van de klant meedenken en reageren!

prima voorlichting en levering

Ik ben tevreden

goede service

goed geholpen.

prettige,vriendelijke en klantgerichte ervaring

erg fijn te zien hoe mijn probleem vd afzuigkap op werd gelost door na te denken waar de disfunctie zou kunnen liggen. Niet meteen op het vervangen vd afzuigkap,maar in te zien waar het probleem vandaan kwam. Ook leuk te zien hoe de “ leerling-monteur” mee werd genomen in ‘t proces. Meetwerk werd tevens gedaan voor evt nieuwe afzuigkap in de toekomt. Prima service in alle opzichten.

Heel goed

Goede uitleg in de winkel, prima service

Goeie gast, die Hans

Die kan wel wat opslag krijgen........ Gr Jolanda van Hoof

Er wordt met je mee gedacht en opgelost

Zoals hier boven omschreven.

In 1 woord top

onze ervaring is gewoon top. Goede verkoop en goede technische kennis en een snelle levering. Daarnaast goede monteurs die het product goed plaatsten zo hoe wij het wilden.

Betrouwbaar

We zijn super tevreden over jullie. Alles is volgens afspraak geleverd en het item dat we mistten, werd meteen nabezorgd.

ZEER KLANT VRIENDELIJK

VRIENDELIJKE ONTVANGST, GOEDE SERVICE,

Goed en snel geholpen

Ik heb al een aantal keren aankopen van witgoed gedaan bij Vd Weijer. Ik werd telkens snel en goed geholpen. Zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten.

Hoogwaardige apparatuur, professionele en accurate service

Supervriendelijke medewerkers die meedenken.

Goede service, vriendelijk peet verstand van zaken

Top bedrijf!!

Snelle én klantvriendelijke service.

net en corect behandelt

goede service en snel werk

Service en kwaliteit

Onlangs apparatuur door hen laten vervangen in onze keuken. Goed en eerlijk advies en goede service.

Goede service, vakbekwame installatie en snelle levering

Onze eerste ervaring met van de weijer is goed

goede uitleg

snelle levering vriendelijke monteurs

Zeer deskundig komen afspraken na

Heb in de winkel een nieuwe koelkast uitgezocht. Ben prima geholpen in de winkel en de koelkast is netjes geplaatst bij me thuis. Helemaal tevreden.

Super goed geholpen

De jongeman heeft ons goed geholpen. Even iets opgezocht. Allemaal geen probleem. Binnen 10 minuten lopen we naar buiten met ons nieuwe koffieapparaat Dit is een fijne zaak Met hele vriendelijke personeel Tot een volgende keer

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.