Wat een fantastische camping en vakantie!

Met wat gemengde gevoelens had ik deze vakantie een paar maanden geleden geboekt en op pad gegaan met mijn twee kids, maar direct bij aankomst viel alles op zijn plek. De hartelijke ontvangst door de eigenaren Monique ennChristiaan allereerst, de prachtige locatie aan het riviertje de Ourthe (geweldig voor de kids om on te spelen) en het onverwacht snelle en leuke contact met de reeds aanwezige campinggasten. Vanaf het eerste moment veel onverwacht en ongedwongen contact en ontzettend mooie mensen leren kennen. Soms werd het dan iets later dan 23.00 bij het kampvuur met veel mensen, maar hoirt er ook wel weer bij natuurlijk op vakantie. De faciliteiten zijn super en compleet, alles kan gevraagd en veel kan. De eigenaren faciliteren dan ook nog in veelal kosteloze activiteiten, ook om het contact tussen alleennalndenkids wat te vergemakkelijken; mijn dochter deed mee aan een heel leuke tocht per step bijvoorbeeld. Maar ook het klimmen in een oude mijn is een absolute must!) De week vloog voorbij, de kids en ik hebben enorm genoten. Een groot compliment aan het team, maar ook aan de gasten. Mooie vriendschappen ontstaan. Je zou haast hopen volgend jaar weer te mogen boeken ;)

Leuke vakantie gehad

Fijne eenoudervakantie gehad met mijn 2 kinderen (3 en 6 jaar), hele mooie tent, hele fijne omgeving en gezellige sfeer op de camping. Worden leuke dingen gedaan, het zwembad is fijn. De camping is dusdanig klein en compact dat je nooit ver hoeft voor toilet, zwembad en restaurant, met kleine kinderen heel fijn. Ik kon de kinderen zelf over de camping laten lopen. Miste nog wat speelgelegenheid voor kleine kinderen, speeltuin oid. Verder veel uitjes gedaan in de omgeving, het aanbod daarin is groot. Sanitair verdient nog wat verbetering.

Leuk initiatief

Leuk initiatief, zo voor alleenstaande ouders en fijn dat er een zwembad is, en propere , mooie tenten. Alleen wat veel lawaai en nog wat mogelijkheden tot verbetering.

Prima week gehad

Mooie tenten en een prima zwembad/bar gedeelte wat schoon en verzorgd is. De excursies waren ook leuk. De badkamer in de safaritent was abosuluut top. Heerlijke douche en goede matrassen. (in de bell tent wat minder). Het is fijn om snel contact te leggen met de andere ouders in de tenten om je heen. De vrijblijvendheid om aan te sluiten in de avond of bij activiteiten was ook heel fijn. Verbeterpunten: * Kookplaten in de safari tent was niet geschikt om te koken. Hooguit opwarmen * Verlichting in de tent mist. * Opbergrruimte in de tent mist. * Naleving van de stilte uren op de camping. Elke nacht tot zeker 12 uur snachts schreeuwende kinderen rennend tussen de tenten door (omdat er geen apart speelveld was oid) was wel echt een minpunt. * Toegankelijk trappetje naar de rivier gemist. * Jammer dat de activiteiten met de kids op de camping veelal niet doorgingen vanwege te weinig kinderen. Er had ook iets leuks gedaan kunnen worden met de paar die er wel waren.

Prima camping, leuke tijd gehad.

Nieuwe mooie camping. Leuke eigenaar. Ik had een mooie plek voor mij tent aan de rivier. Omdat de camping nog maar 3 dagen open was toen ik aankwam waren er nog wat kinderziektes, maar die zullen wel verholpen worden. Ik miste wel een stukje animatie voor de kinderen in leeftijd van 5 tot 10. Maar ik denk dat ik volgend jaar wel weer terug kom.

Hele fijne camping met fijn personeel en leuke activiteiten

Samen met mijn 3 kinderen heb ik genoten van de fijne, relaxte sfeer op de camping en van de mooie omgeving. De camping is met veel zorg ingericht en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en denkt graag mee in de mogelijkheden. De activiteiten die aangeboden worden maken het makkelijk voor de kinderen om contacten te leggen en leuke ervaringen op te doen. Dit alles voor een fijne prijs, wat heel prettig is.

Bizarre ervaring!

Helaas was onze ervaring echt vreselijk. We kwamen vanaf Luxemburg. Rond 2 uur kwamen we aan bij de camping. Inchecken vanaf 3. Ik hoopte dat de kampeerplaats eerder zou kunnen, of dat we in elk geval alvast iets zouden kunnen drinken. Mijn dochter(4)en ik liepen de camping op. we liepen naar een mevrouw met een grasmaaier en werden gelijk heel onaardig te woord gestaan. De mevrouw kwam erg overspannen en gestresst op mij over. We mochten pas om 3 uur komen en we moesten maar een rondje in het dorp gaan lopen op een onvriendelijke toon. We hebben op de parkeerplaats maar staan wachten. We stonden te wachten om 15;00. Mijn dochter die heel direct is, zei tegen de mevrouw dat ze niet zo lief tegen mama had gedaan waarop de mevrouw naar mij toekwam om te zeggen dat ze dat zei. Dus ik gaf aan dat wij ons inderdaad niet erg welkom voelden hierdoor. Dat ze ook had kunnen zeggen van “welkom” hier zijn de toiletten en daar is de bar. Neem lekker plaats en wacht tot 3 uur. Mevrouw werd boos en zei dat ze dat niet doen en dat normaal de poort dicht zit en we helemaal niet mochten komen. Waarop ik aangaf dat natuurlijk niet te weten. Ze begon over ons eraf te gaan zetten. Dus ik gaf aan: jeetje laten we het gezellig houden. En ik moest wachten om in te checken. Toen ik aan de beurt was liep de mevrouw weg en werd ik door meneer met mijn dochter van 4 de camping af gezet. Alleen omdat wij dus aan hebben gegeven ons niet welkom te voelen door hoe ze reageerde! Op de parkeerplaats stond ik te trillen en te huilen. Mijn dochter was ook gevallen onderweg naar de uitgang. Hij kwam weer dreigend op ons af dat hij de politie ging bellen als we niet weg gingen. Ik gaf aan even te willen bijkomen voordat ik met een kind in de auto stap. Hierop belde meneer de politie en zei hij dat ik dan in de cel zou slapen!!! Bizar!!! Stond dus eind van de dag met een kind in België zonder slaapplaats. Blijf hier weg als je je gevoel uitspreekt! De camping zag er best gezellig uit.

Zeer aangename ervaring.

Het was voor ons een aangename ervaring bij Friends2camp. Het eenouderconcept maakt het echt wel veel gemakkelijker om contacten te leggen. Het betreft ook een mooie kleinschalige camping waar alles netjes en mooi voorzien was. Het animatieprogramma dat voorzien werd was ook erg leuk. Mooi zwembad met mooie bar en heel erg leuke inrichting.

Fijne vakantie gehad!

Fijne vakantie gehad in een safaritent met mijn zoontje van 3. We werden bij aankomst heel hartelijk ontvangen door Christiaan en Monique dus meteen een warm welkom. Leuk contact met andere ouders met gezellige borrelavonden :-) Mijn zoontje heeft zich goed vermaakt op de camping en in het zwembad. We hadden een safaritent die wat hoger stond dus dat was af en toe wel wat behelpen met een kleiner kind omdat hij van de vlonder naast het tentzeil kon vallen en 1x zelfs is gevallen. De stoelen die bij de tent staan zien er leuk uit maar zitten niet lekker. Een kleding/opbergkast in de tent zou geen overbodige luxe zijn. Nu weinig plek om wat spullen op te bergen. Maar voor de rest een prima tent om een weekje in te vertoeven :-) Ook het sanitair gebouw kan nog wat meer aandacht gebruiken omdat het water niet goed wegliep tijdens het douchen.

Fijne camping met veel leuke activiteiten in de buurt. Monique, Summer en Christiaan doen er alles aan iedereen happy te houden. Het is ons ontzettend goed bevallen en veel leuke ouders en kinderen ontmoet. Top vakantie gehad.

Fijne plek en safaritent, wel nog punten van aandacht op de camping

Fijne week gehad in een safaritent. Het afdak/de luifel was fijn, zeker met de buien die regelmatig zijn gevallen. Leuke activiteiten en het contact met andere ouders en kinderen was snel gemaakt. De kampvuur plek maakt het extra leuk. Wel nog wat tips/aandachtspunten om mee te geven: - Het sanitair (te weinig wc's en het toiletgebouw en buitenruimte wat steeds blank stond ivm verkeerde afvoer van de douches. - De beschreven inventaris en foto's op de website is in realiteit anders; karig serviesgoed, geen nachtkastje of kasten. Geen houten meubilair. Alleen metalen meubilair (3 stoelen) wat niet lekker zat en een te klein tafeltje. - Een trapje oid naar de rivier toe zou fijn zijn, zodat het voor iedereen veilig(er) is om.af te dalen - Er was ook geen verlichting in de safaritent zoals wel op de website stond, dat was onhandig. - we misten een sportveld, hier was weinig ruimte voor (voetbal, volley bal enz) - een kennismakingsspel bij aankomst zou als animatie ook nog leuk zijn

Heel gezellig!

Mijn zoontje van 11 en ik (man) hebben een hele leuke week gehad. We hadden een safari tent midden op de camping die van bijna alle (tent-)gemakken was voorzien. De aanwezige stoeltjes waren echter verschrikkelijk om in te zitten. Ik had een lekkere ligstoel gelukkig in de auto gegooid. Al heel snel en makkelijk had ik contact met andere ouders. Er hangt een leuke en gemoedelijke sfeer. Je merkt dat mensen in zijn voor een praatje aan het zwembad, de afwas of het kampvuur. Contacten worden makkelijk gelegd. De camping regelt een aantal leuke uitjes (zoals klimmen), maar je kunt ook zelf op pad (Monde Sauvage (dierentuin) of de grotten van Remouchamps. Tip: kijk even op social deal of tripper voor korting. De rivier is ook leuk om aan of in te vertoeven. Je merkt hier en daar nog wel wat kleine opstartproblemen, maar de eigenaren doen er alles aan om het naar de zin te maken en zijn heel enthousiast, evenals het andere personeel. Natuurlijk vond ik het spannend om alleen met mijn zoontje op vakantie gaan. Maar als je er bent, merk je dat het juist heel leuk is met allemaal gelijkgestemden. Mijn tips aan de camping: - betere stoelen bij de (safari) tent - een lampje in de tent - iets van haken om kleding aan te hangen of een kastje - waslijntje - boekje/gids met activiteiten in de omgeving

Prima voor een paar dagen

De bell-tent was prima. De gezamenlijke keuken was prima. Alles wat je nodig had aanwezig. Mooie omgeving en leuke dingen te doen in de omgeving. De camping vind ik meer gericht op wat oudere kinderen. De gezamenlijke eetavonden begonnen vaak later dan aangegeven en dat was met mijn dochter van 5 niet heel handig. Er is geen speeltuin. Gelukkig vermaakte wij ons prima bij het zwembad en het riviertje. Onze tent stond bij het riviertje en daar was schaduw en voldoende ruimte en rust maar ik vond het midden gedeelte camping erg dicht op elkaar staan (echt festival stijl). In de nacht best vaak last gehad van dronken ouders die tot diep in de nacht door gingen en dan lallend over de camping liepen. Ik hoopte op een community vibe en dat ontstond ook wel een beetje maar de datingvibe overheerste wat meer. Toen ik op de camping aan kwam stond er heel groot SingleCamps op het hek. Dat klinkt toch net iets anders dan eenoudercamping.

Genoten!

Heerlijke vakantie gehad.

Heerlijk genieten voor ouder en kind(eten)!

Vanaf minuut 1 merk je de heerlijke ontspannen sfeer. Meteen contact met andere ouders en kids. Goede opzet van de camping, druk maar gezellig druk. Prima faciliteiten, lekker zwembad en een goeie bar. Het team wil er alles aan doen om je vakantie een geweldige ervaring te maken. Volgens jaar waarschijnlijk weer!

Rue de Rivage 57

4140 Rivage (Sprimont) – België

020 – 895 06 20

Over Friends2Camp

Friends²Camp biedt eenouder vakanties die helemaal passen bij jouw leven en wensen! Je kiest zelf de gewenste duur, het type verblijf en activiteiten die jij en jouw kinderen willen. En je viert jouw gezinsvakantie samen met andere eenouders! Ideaal toch!? Een uniek aanbod helemaal op maat voor jou! Aan het riviertje de Ourthe in het hart van de Belgische Ardennen, op slechts een half uurtje rijden van Maastricht, ontmoet jij allemaal hele leuke single ouders met kinderen! Op deze locatie zijn in de zomer alleen maar single parents. Dus zeker weten dat jij en je kinderen heel veel leuke mensen gaan ontmoeten.