een negatieve reactie

Oplichting

Zeer slecht

Goed 👍

zeer tevreden

aanvraag en afwikkeling met huidige energie leverancier. 350€ restitutie na 1 jaar contract maakt het ook aantrekkelijk als nieuw klant.

Slechte bedrijf

Zeer slechte

Inzicht verbruik

Duidelijkheid in de informatie

Kastje naar de muur

Wij, bewoners van de nieuwe Wonderwoods toren te Utrecht, vragen al een jaar lang om inzicht in onze slimme warmte meters. Deze gegevens zijn niet in de app te zien, alleen gebruik warm water. Tot 3 keer toe contact opgenomen met Eneco hierover, waarna ik te horen kreeg dat er een storing is waar zij aan werken en waar de komende week echt een oplossing voor zou komen. Dit duurt inmiddels al maanden en er is geen oplossing in zicht. Tot slot werd mij afgelopen week doodleuk gevraagd zelf mijn meterstanden door te geven, omdat Eneco deze niet kan inzien. Goh.

De app werkt niet meer zoals voorheen

Sinds kort kun je in de app niet meer het verbruik per maand zien. Dan bedoel ik dat je van alle dagen in de maand her verbruik zag. Om onduidelijke redenen is die optie verwijderd.

Energie-fiscus

Eneco levert on gas en stroom. Op de continuiteit van levering is weinig aan te merken behalve dat het voltage doorgaans dicht bij de 240 volt zit. Eneco levert bij haar rekeningen een statistisch overzicht van wat het gemiddelde gebruik van ons formaat huishouden en soort woning is. Die statistieken zijn (on)redelijk zinloos. Ze tonen geen relaties tot de leeftijd en het inkomen van de bewoners, en ook niets t.o.v. de leeftijd, omvang en energielabel van het pand.

nvt

nvt

Super contract

Goede uitleg

Tijd voor andere energie leverancier

Ook wij zijn getroffen. Door spook chabot. Waar je geen normale vragen kan stellen. Persoonlijk contact is weg. Chabot weet geen antwoorden op vragen die je stelde Ben al 35 jaar klant bij Eneco. Wordt nu tijd voor andere energieleverancier Een met echte antwoorden

goede leverancier

heldere en duidelijke overzichten van verbruik in app en mail

Overgestapt naar Eneco

Ben over gestapt naar erecode, en de overstap is duidelijk en voor geregeld. Wat erecode bied krijg je ook

Het is dat je niet zonder kan

Ik ervaar altijd veel onduidelijkheid, gedraai en fouten in de communicatie met Eneco. Erg jammer dat we voor stadswarmte geen andere keuze hebben.

Ja prima

Is prima

dfghjkl;'

asdfghjkl

Duidelijk en goed overzicht in energie verbruik

Gemakkelijk in gebruik.

Wees wijs met overstappen!

Zie de antwoorden op de vragen in deze vragenlijst!

Overstap

Heel goed

Eneco raad ik iedereen aan

Ben tevreden met eneco

Vlekkeloos

De overstap verliep zeer soepel.

Zorgeloos overgestapt

Na 5 minuten de overstap aangevraagd te hebben op de site van de consumentenbond werd alles automatisch verder geregeld waarbij ik update mails van de voortgang kreeg. Is letterlijk vlekkeloos verlopen

Waardeloos bedrijf

Ben 8 maanden bezig met slimme meter aansluiten Word behandeld als een mafkees Kan niet veranderen van aanbieder zie met stads verwarming Anders was ik al lang weg geweest

Ook wel gebruik gemaakt van andere leveranciers maar altijd weer terug naar eneco