zonneplan.

ik heb geen ervaring met zonnepanelen.

Niet tevreden

Afspraak niet nakomen

e

geen

Duidelijk en klant vriendelijk

Zijn heel duidelijk en denken mee over besparing en verbruik

duidelijk en overzichtelijk

super handig

Komen afspraken niet na

Ik heb in november 2025 een onderhoudscontract afgesloten voor mijn cv ketel . Na 5 maanden nog niemand gezien. Na 4 telefoon gesprekken veel beloftes maar telkens sorry sorry we doen ons best maar geen gevolg. Eneco schaam je diep. Zo ga je niet met je klanten om.

m

m

Eneco kan geen antwoordt geven op mijn vraag.Geef mij een over

Geef mij een overzicht van het dagelijks gebruik over de periode van af de start van stadsverwarming. Jammer zegt ENECO, dat kan ik niet. Dus bij de concurent proberen dan maar.

zeer tevreden over Eneco

Ik ben eerder klant geweest bij Eneco. Na een (relatief) kort uitstapje naar een andere energieleverancier, voelt het als "thuiskomen". naar een

Wat goed is !

Al decennia lid/klant van Eneco en altijd vertrouwen gehad dat het voor ons de beste leverancier is.

Contract

Belachelijk duur en niet eerlijk

In 1 zin..slecht te bereiken geen professionele hulp, en vreselijk duur.

Duidelijk

Eneco overzichtelijk

Eneco is overzichtelijk in app en toon

Verschuilen zich achter klantenservice

Zolang het goed gaat en je alleen GL nodig hebt prima, maar zodra er problemen zijn verschuilen ze zich achter de muur van de klantenservice en is het onmogelijk om iemand te pakken te krijgen die je daadwerkelijk kan helpen. Ik ben meer dan een half jaar bezig geweest met een klacht en in die tijd ben ik geen een keer door Eneco zelf gecontacteerd ondanks meerdere beloftes. Daarnaast moet je ook echt ver wegblijven van hun ketel comfort service.

oke

oke

Heel goed

Een tevreden Eneco klant

Al jaren tevreden ervaringen met Eneco

Misleidend

Ene Zara aan telefoon gehad met het verhaal dat waar ik nu bij zit veel duurder is dan Eneco en dat er heel veel klachten zijn bij mijn provider ,en dat er veel mensen nu overstappen . Achteraf klopt dat niet

Onjuiste info gekregen

Ik was eerder klant bij Eneco en had toen 1 uur per week gratis stroom. Er is mij verteld dat ik dat weer zou krijgen. Maar dat is blijkbaar onjuiste info.

Eneco de beste en goedkoopste

De beste ervaring

Geduld met ouderen!

Open antwoorden!Carry

Prima werkende app, met veel gegevens.