Vreselijke klantenservice

tientallen keren contact fout op fout klantenservice medewerkers zijn slecht opgeleid om hun werk te doen

Eneco review

Goede ervaring goed en snel geholpen

TROUW aan Eneco

heb ik hierboven al gedaan

De app van Eneco

De app van Eneco vind ik perfect. Alles kun je hierop terug vinden wat je verbruik betreft en wat je kosten zijn tot wel per dag bijgewerkt.

niet blij

Niet alleen zij ze duur maar ze maken ooknog fouten

Ik ben klanten voor airco bijna 17 jaar. Ik ben echt blij.

Eneko is de beste

Goedendag tot nu toe

weet miet

Bekend reclame

Afspraak well done

Het echte kostenplaatje.

Sinds 24 jaar klant bij Eneco en haar voorlopers.Ze zijn goed in het overzicht van de app. en de jaarrekening

uitstekend en duidelijk

snel en goed

Corrie

Prima verzorgd

Duidelijkheid

De gang van zaken i.v.m. aflopen van contract en nieuw contract sluiten allemaal prettig verlopen.

Perfect geregeld, korte lijntjes

Ik had zelf iets niet helemaal goed doorgegeven, perfect opgelost.

Verder ontwikkelen

Graag contract aangeboden

Zet het terug zoals het was³

Ging altijd goed voor jullie verandering

Geen keuzebutton om een datum te bepalen

Ik mis in zowel de app als in mijn Eneco een button die een begin en einddatum jaaroverzicht van he verbruik kan geven. Reden omdat iedere klant een andere begin datum heeft. Nu alleen van bijvoorbeeld 1-1-25 tot 1-5-26

Eneco een goede energiepartner

Alles is prima in orde gebracht

Energie check

Ik ben blij met de app en toon van eneco. Zie wat ik verbruik en of ikntermijn bedrag moet verhogen of verlagen.

Klopt niets van

Slechte ervaring

Jaarnota klopt niet

Jaarnota klopt niet. Eneco vraagt meterstanden voor jaarnota op en deze moeten voor 28 maart 2026 worden doorgegeven. Meterstanden op 26 maart 2026 doorgegeven (contract liep op 27 maart 2026 af) en vervolgens nemen ze de stand van 1 maart 2026 om de jaarnota op te maken. Hierdoor is er te weinig gefactureerd. Helaas inmiddels contract al verlengd en zit er dus nog een jaar aan vast. Ongetwijfeld zal het verschil op de volgende jaarnota staan, maar dan wel tegen hogere tarieven. Leuk verdienmodel, maar voel me hierdoor wel belazerd. Uiteraard ga ik na afloop van het huidige contract op zoek naar een andere energieleverancier. Inmiddels zelf het verschil maar berekend en toegevoegd aan het maandelijks voorschot om bij de volgende jaarnota niet te hoeven bijbetalen. Zelf corrigeren van gefactureerde meterstanden is helaas niet mogelijk en klanten"service" reageert niet op ingediend correctieverzoek.

Blije klant

Alles goed