Licht onduidelijk

het zou fijn zijn eenmalig telefonisch contact te hebben na afsluiten van energie contact om alles te doorlopen. Wat er van mij nog wordt verwacht, en wat er aan de andere kant al is geregeld. Zodat er geen onduidelijkheid is. Zo ben ik nog steeds een beetje ongerust over meterstanden doorgeven

Nabeschouwing

Ben pas lid

Overzichtelijk

Overzichtelijk contract snelle service

Mening

Is prima

Compleetheid inzicht

Op dit moment is (nog) niet helemaal inzichtelijk hoe de energie componenten in elkaar grijpen. Cv, zonnepanelen, hybride warmtepomp, pomp vloerverwarming, thuisbatterij. Dit zou een verbetering van de dienstverlening kunnen zijn

Net bij Eneco en nu werkt het dashboard al niet

slechte start. Net nieuw bij Eneco maar kan nog geen data zien omdat het dashboard niet werkt

Leuk

Tevredenheid over Eneco

Geen

Slecht bereikbaar, informatie niet compleet.

zonneplan.

ik heb geen ervaring met zonnepanelen.

Niet tevreden

Afspraak niet nakomen

e

geen

Duidelijk en klant vriendelijk

Zijn heel duidelijk en denken mee over besparing en verbruik

duidelijk en overzichtelijk

super handig

Komen afspraken niet na

Ik heb in november 2025 een onderhoudscontract afgesloten voor mijn cv ketel . Na 5 maanden nog niemand gezien. Na 4 telefoon gesprekken veel beloftes maar telkens sorry sorry we doen ons best maar geen gevolg. Eneco schaam je diep. Zo ga je niet met je klanten om.

m

m

Eneco kan geen antwoordt geven op mijn vraag.Geef mij een over

Geef mij een overzicht van het dagelijks gebruik over de periode van af de start van stadsverwarming. Jammer zegt ENECO, dat kan ik niet. Dus bij de concurent proberen dan maar.

zeer tevreden over Eneco

Ik ben eerder klant geweest bij Eneco. Na een (relatief) kort uitstapje naar een andere energieleverancier, voelt het als "thuiskomen". naar een

Wat goed is !

Al decennia lid/klant van Eneco en altijd vertrouwen gehad dat het voor ons de beste leverancier is.

Contract

Belachelijk duur en niet eerlijk

In 1 zin..slecht te bereiken geen professionele hulp, en vreselijk duur.

Duidelijk

Eneco overzichtelijk

Eneco is overzichtelijk in app en toon