Erg tevreden

Fijne ervaring met eneco!

klantvriendelijk geholpen bij overname.

elke vraag onmiddelijk beantwoord.

Verschikkelijk.

Ik moest klant worden door monopolie, zal in een andere situatie nooit voor Eneco kiezen. De klantenservice is onmogelijk om mee te communiceren en gebruiken een script.

Betrouwbaar

Ik vind dat de manier waarop jullie met klanten omgaan betrouwbaar overkomt.

Eneco

Goed.

Okw

Geen

altijd up2date en super betrouwbaar en inzichtelijk

Ben al jaren bij Eneco, kan van harte aanbevelen, betrouwbaar, denken mee, goed bereikbaar en geen verborgen addertjes etc, ik krijg veel aanbiedingen, maar ik ga nergens op in

Storingen met de Toon maar Eneco is op zich goed.

e verbinding met Toon laat al vanaf het begin veel te wensen over. Soms meer dan een week geen contact met de server van Toon. Een erg onbetrouwbaar product. Niemand bereikbaar en dus wordt er niets opgelost maar ik betaal er wel elke maand voor

Weer klant bij Eneco

Bonus reden om terug te gaan naar Eneco

Voor goed inzicht in je verbruik ga naar een andere energieleverancier

Er wordt totaal niet naar een oploygezocht

Tevredenheid

Gaat goed

Tevreden

Snelle, aardige en met kwaliteit.

Nieuwe klant hoopt tevreden te zijn tot eind contract

Hopelijk geen problemen op het eind van het contract . Want dat wil nog weleens gebeuren . Bij Essent altijd flinke problemen omdat hun de Facturatie niet op orde hebben

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over Eneco omdat je via de Eneco app duidelijk inzicht hebt over de kosten en je je maandelijkse afschrijving steeds zou kunnen aanpassen indien dat nodig blijkt. Zo kom je aan het eind van de rit niet voor verrassingen te staan.

Overzichtelijk

Overzichtelijk

Hoge jaarrekening en slechte monitoring

Te hoge bijbetaling op jaarrekening na constant inzicht

Een topper in de prijs 🏆 klasse

Fijne eneco

Altijd netjes

web eneco

goede ervaring , maar er zijn andere bedrijven die lagere prijzen hanteren . ik zie echter geen reden om naar andere bedrijven over te stappen

Helder overzicht energiehuishouding

Ben al jaren een zeer tevreden klant van Eneco want die weten wat belangrijk is voor een goede en heldere dienstverlening op energiegebied.