Graag contract aangeboden

Zet het terug zoals het was³

Ging altijd goed voor jullie verandering

Geen keuzebutton om een datum te bepalen

Ik mis in zowel de app als in mijn Eneco een button die een begin en einddatum jaaroverzicht van he verbruik kan geven. Reden omdat iedere klant een andere begin datum heeft. Nu alleen van bijvoorbeeld 1-1-25 tot 1-5-26

Eneco een goede energiepartner

Alles is prima in orde gebracht

Energie check

Ik ben blij met de app en toon van eneco. Zie wat ik verbruik en of ikntermijn bedrag moet verhogen of verlagen.

Klopt niets van

Slechte ervaring

Jaarnota klopt niet

Jaarnota klopt niet. Eneco vraagt meterstanden voor jaarnota op en deze moeten voor 28 maart 2026 worden doorgegeven. Meterstanden op 26 maart 2026 doorgegeven (contract liep op 27 maart 2026 af) en vervolgens nemen ze de stand van 1 maart 2026 om de jaarnota op te maken. Hierdoor is er te weinig gefactureerd. Helaas inmiddels contract al verlengd en zit er dus nog een jaar aan vast. Ongetwijfeld zal het verschil op de volgende jaarnota staan, maar dan wel tegen hogere tarieven. Leuk verdienmodel, maar voel me hierdoor wel belazerd. Uiteraard ga ik na afloop van het huidige contract op zoek naar een andere energieleverancier. Inmiddels zelf het verschil maar berekend en toegevoegd aan het maandelijks voorschot om bij de volgende jaarnota niet te hoeven bijbetalen. Zelf corrigeren van gefactureerde meterstanden is helaas niet mogelijk en klanten"service" reageert niet op ingediend correctieverzoek.

Blije klant

Alles goed

Alles goed

op weg naar andere energieleverancier

na enige twijfel en vergelijking toch besloten om met eneco in zee te gaan wat tot nu toe geen windeieren heeft gelegd

Tevreden klant van Eneco, je wordt goed op de hoogte gehouden van je verbruik en kosten.

Goede ervaring met Eneco, geen klachten , een tevreden Klant.

Spijt vd overstap

Er zijn valse voorwaarden beloofd, ik ben zo snel mogelijk weer weg

Vreselijk gewoon niet doen!!

Nadat de meterstanden die ik goed heb doorgegeven maar door Eneco foutief zijn verwerkt zit ik met omgedraaide meterstanden opgescheept. Dit krijg ik met geen mogelijkheid gecorrigeerd. Al sinds ik op dag 1 klant ben geworden speelt dit probleem. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd door Eneco. Het is verschrikkelijk. Ik sta bijna op het punt een nieuwe meter te laten plaatsen hierdoor. Ik zou Eneco aan zelfs m'n ex niet willen aanraden. Meterstanden noteren is te moeilijk voor Eneco als je géén slimme meter hebt.

Tevreden klant.

Tot nu toe, alleen goede ervaringen

Overzichten

Alles is goed verzorgd en de maandenlijkse verbruiks kosten staan netjes op een rij. Zo heb je goed zicht op je gas en stroom

Is redelijk

Veel verbruikers zien door de bomen het bos niet meer wat verduurzamen aangaat

Een goede beoordeling

Ben goed te woord gestaan.

Misleiding

Een gladde verkoper beweert dat wij de boete bij voortijdig verlaten Vandebron vergoed krijgen blijkt een leugen

Priema in Orde zo

Alles naar wens bij Eneco

Zie boven

Lagere bedragen

Zo als ik lk reeds schreef

Goed benaderbaar