Weer terug
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 423 beoordelingen met een gemiddelde score van 7
Review overzicht
De meeste reviews geven Eneco een positieve beoordeling door de duidelijke app en heldere kostenoverzicht. Klanten waarderen een soepele overstap en duidelijke communicatie. Enkele klachten gaan over facturatie en klantenservice, maar over het algemeen blijven de ervaringen positief met focus op bruikbaarheid en transparantie. Daarnaast zien klanten een helder beeld van verbruik en kosten in de app.
Voor mijn gevoel zat ik niet de juiste leverancier
Francien
Sint-Michielsgestel
Very bad
Reyhaneh
Denhaag
Dagelijks krijg ik info wat de kosten zijn van elektriciteit, wij hebben dynamisch contract, dat is dus heel fijn. Ik gebruik alle apparaten zoals vaatwasmachine, wasmachine en strijkbout tijdens de goedkope uren en dan ook icm de zonnepanelen
25 September 2026
Jet
Sassenheim
De vaste kosten zijn te hoog bij stadsverwarming in vergelijking met een contract naar vrije keuze
25 September 2026
Anno van der Borg
Rotterdam
Tevreden klant. Handige app waarin je alles kunt regelen
21 September 2026
Esther
Apeldoorn
Warmte en energie om te wassen , koken , muziek maken, klussen en wat al meer , het lijkt vanzelfsprekend , het is dat niet. Een ciontract met een betrouwbare partner is in de huidige mondiale situatie een rustpunt. Geen zorgen of je morgen wel energie hebt geen zorgen dat je niet meer dat kunt doen wat je moet of wilt doen. Energie is vanzelfsprekend , net als water uit de kraan. Daarvoor heb je betrouwbaarheid nodig , en een contract ..... Een contract afsluiten is niet moeilijk, snappen wat erin staat is al wat lastiger. Bij Eneco is dat snel geregled en kun je alle dingen gewoon doen zonder zorgen en doorgaan met je lefven met in ieder geval een zorg minder.
20 September 2026
Sytze Waltje
Wehe-den Hoorn.
Ja
Bep littig
Zwijndrecht
Nee,ik bedoeldr dat ik later bdreid zou xijn om een review te schtijven, u ben ik pas sinds een psar weken klant en heb ik nog werkelijk geen ervaring wsar ik een zinnig woird over kan zeggen dan dat alles tot nu toe cptobleemloos verliep.
I.Cappon
AMSTRRDAM
Ik wil dat jullie de prijs zo laag mogelijk houden!!
Henk
ZUIDWOLDE DR
Wij zitten momenteel echt met onze handen in het haar. Van Stedin hebben wij een brief gekregen waarin staat dat wij geen energiecontract hebben en dat zij zaterdag onze energie gaan afsluiten. Volgens Stedin heeft Eneco ons contract niet aangemeld in het Centraal Aansluitingenregister. Eneco zegt dat alles goed staat, maar weigert dit per e-mail aan ons te bevestigen. Daardoor kunnen wij richting Stedin niets aantonen. Als de fout bij Stedin ligt, begrijpen wij niet waarom Eneco dit niet schriftelijk wil bevestigen of bewijs kan leveren dat de registratie correct is. Daarnaast vragen wij ons af of de klantenservice überhaupt toegang heeft tot dit register. Wij worden ondertussen al meerdere dagen van Eneco naar Stedin en weer terug verwezen, terwijl er een daadwerkelijke afsluiting dreigt. Dit zorgt voor enorm veel stress en onzekerheid. Eneco, help ons alstublieft. Bevestig schriftelijk dat ons contract correct is aangemeld en neem contact op met Stedin om dit vóór zaterdag op te lossen.
11 September 2026
Lisa Groeneveld
Rotterdam
Ondanks het salderen rekent Eneco 14cent per kWh dus kun je het dan nog salderen noemen? Nee!
Rick
Zwolle
Niet positief.
Philip
Breda
De app laat het verbruik niet zien.
Jan
Delft
Was goed
Willems
Den Haag
De klantenservice mag wat mij betreft wel wat meer kennis van zaken hebben. Niet alleen kijken hoe je een klant een contract kan aansmeren, maar gewoon eerlijk meedenken: wat is voor deze klant nou echt het beste? Zeker als iemand al jaren klant is.
Ibbo
Utrecht
Very Good..!
Super Good Job..!
The Hague
Zie alle antwoorden die ik NET gegeven heb.
Tonka
Brabant
Aziz
Rotterdam
Zwaar ***, werken alleen maar asociale hersenloze *****en!
Zeeeeer ontevreden klant!
Oude-Tonge