Laden reviews...
342 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews geven Eneco een positieve beoordeling door de duidelijke app en heldere kostenoverzicht. Klanten waarderen een soepele overstap en duidelijke communicatie. Enkele klachten gaan over facturatie en klantenservice, maar over het algemeen blijven de ervaringen positief met focus op bruikbaarheid en transparantie. Daarnaast zien klanten een helder beeld van verbruik en kosten in de app.
mensen hebben verstand van alles van gas tot ellectra en een boiler
Sebastiaan
Zeist
Als je Eneco nodig heb staan ze zeer vriendelijk voor je klaar er wordt geluisterd
Annelies
Den Haag
Een gemiddelde burger gaat vanaf 1-1-2027 300 tot 700 euro meer betalen voor energie ondanks allerlei verduurzamingen. Energiemaatschappijen gaan aan de haal met de winst. Eigenlijk een vorm van oplichting/diefstal. Waar blijft het fatsoen, waar is de schaamte?
Murko Greidanus
oud gastel
Snel en duidelijk geholpen
Floortje
Den haag
Energie moet er zijn. Dit moet goed en secuur gaan. Daarnaast overzichtelijk qua verbruik en kosten. Eneco heeft dit keurig voor elkaar
Arjan
Dordrecht
GOED
C G VAV DER MEER
MAARSSENBROEK
Klanten van Eneco met zonnepanelen worden door Eneco structureel misleid. In de Eneco app’s kunnen ze dagelijks hun energieverbruik volgen, het gasverbruik, het elektraverbruik en de terugleveropbrengsten. Op de jaarlijkse eindafrekening worden de terugleveropbrengsten echter niet als aparte post toegelicht en niet transparant samengevoegd met de elektrakosten.
Ton Siemerink
Delft
Wij zijn nu in middels weer terug bij Eneco. Eneco is duidelijk, houdt zich aan afspraken. Wij stappen niet meer over! Drie keer is scheepsrecht gaat hier op.
Ilse
Oldenzaal
***
Ik
Hier
Goed maar niet geheel duidelijk
Ellen van der Waart
Zutphen
Onduidelijk
Vogels
Best
Ik ben sinds het ontstaan van Eneco klant en ben altijd erg tevreden geweest. Ik heb via de site en app gevraagd om een adequate aanbieding voor het nieuw contract op te stellen, maar helaas. Ik heb gebeld met de klantenservice en dan verneem ik wat ik voor de stroom van mijn zonnepanelen terug krijg en voor de levering moet betalen, ben ik genoodzaakt over te stappen naar een andere leverancier. Eens kijken of Eneco zelf hierop terugkomt!
Bernard
Ridderkerk
De eneco app is zelfs voor een leek, goed te begrijpen zeer goed inzichtelijk.
Jan van der Zwan
Scheveningen
Energie besparing voor minder geld.
Ronny
جيد
Abdulkder karakhaled
Eibergen
Kan niet beter volgens mij,
jill
Oud-Beijerland
Het geeft mij rust dat het goed geregeld is
Yvonne Wiskie
Rotterdam
Ik werd snel geholpen, fijn contact en goede tarieven.
Annick
Yousef
Steenbergen
Fijn dat je weet hoeveel je verbruik is
15 June 2026
S.roemen @ ziggo.nl
Montfort
Beste, Ik belde vandaag rond 10h30 om te kijken hoe het stond met mijn eenergiecontract dat ik op 3 juni vroeg. De eerste call agent was zeer vriendelijk, maar daarna doorverbonde met een heer en die was echt onvriendelijk, geirriteerd en op het randje af van zeer onbeleefd. Ik ben een nieuwe klant en dit was zeer oaangenaam. groeten Ines
15 June 2026
ines van obbergen
Liedekerke
een van de weinige die PV, thuisbatterij en warmtepomp combineren
13 June 2026
mart coenen