Fijne ervaring

Zij komt heel eerlijk, transparant over. Goed bereikbaar en beantwoorde mijn vragen duidelijk. Ik zou haar aanraden aan mij vrienden.

Wij zijn vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe auto.

Zeer goed geholpen door Harold van Asselt

Prima service, vriendelijke verkopers

Je wordt vriendelijk ontvangen en geholpen. Weer goed geholpen

Top!

Na een lange rit fijn ontvangen door Robert Jan. Tijdens een kopje koffie uitleg gekregen over hun werkwijze en daarna een proefrit gemaakt in de occasion. Na de proefrit werden mijn vragen duidelijk beantwoord. Ondanks een kleine twijfel over de bagageruimte, later besloten de auto te kopen. De aflevering was zoals besproken, netjes verzorgd!

Goede ontvangst, prima geregeld en alles stond klaar

Goede ontvangst, prima geregeld en alles stond klaar!

Soepen en Vriendelijk

Tijdens de aflevering van de auto is alles soepel en professioneel verlopen, De medewerkers zijn vriendelijk en geduldig.

Heel netjes geholpen!

Emanuelle heeft ons ontzettend goed geholpen! Vriendelijk en volledige informatie ontvangen.

Top service!

Auto gekocht bij Pon op locatie Zeist. Robert-Jan heeft ons goed geholpen, klantvriendelijk en erg behulpzaam (ook in de voor en nazorg)!

Helemaal goed

Klant vriendelijk, behulpzaam.

Voortreffelijk

Eerste oriëntatie gesprek met Saar liep goed, erg betrokken meedenkend en behulpzaam. Ophalen van de Taigo liep vlot en zonder enig probleem wederom was Saar erg behulpzaam en ook oog voor detail, auto was vanuit werkplaats niet afgetank maar Saar ging dat even gauw regelen. Alles Top geregeld. Deze recentie mag je ook persoonlijk met Saar delen. PON staat voor hun kwaliteit en gastvrijheid.

Great

We bought an Audi A3. First we came for another car, but we found something that works better for us. Robert Jan is a great person, he guided us with the patient about the car.

Zeer goed geholpen

We zijn heel goed en netjes geholpen bij Saar.

Prettig geholpen en meedenkend

We hebben de service als erg prettig ervaren. Er werd goed meegedacht en actie ondernomen. Een fijne eerste ervaring.

Fijne en duidelijke ervaring gehad.

Duidelijke antwoorden en fijne service. Meedenkend met de mogelijkheden.

We waren zeer tevreden. Mooie auto gekocht bij Robert Jan !

Zeer goed geholpen en prima service

Prettig geholpen en klantgericht. Nemen de tijd.

Harold is een vriendelijke en pragmatische verkoopadviseur. Dat zorgt voor duidelijkheid in het gesprek. Fijn

PON Zeist is een topbesrijf

Zeer ervaren mensgerichte benadering Hartelijk dank Tianca en Paul

Zeer professioneel geholpen

Erg goede ervaring met de PON dealer. Vriendelijke verkoper, die rustig en bekwaam ons te woord heeft gestaan. Geen vervelende onderhandeling gehad voor de occasion. Na ervaring met KIA dealer aangenaam verrast door de manier waarop we nu behandeld zijn. Fijne ervaring!

Goed en professioneel geholpen.

Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar

Onze ervaring met PonCenter is uitstekend. Deskundige en vriendelijke medewerkers. Betrouwbaar adres in de autowereld.

Prima service!

Vriendelijk en klantgericht

Leuk

Het was leuk

Industrieweg 11

3812 RX Amersfoort

Over Pon Center

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Over PonCenter