Verkoop vriendelijk en meedenkend.

De receptioniste van de zaterdag was minder vriendelijk en kortaf. Nonchalant

Uitstekend!

Super vriendelijk en professioneel begeleid door Harold bij de aankoop van onze Volkswagen Taigo. Wij bevelen Pon Barneveld van harte aan!

Goed geholpen

Verkoper met kennis. Goed bereikbaar telefonisch en via de mail. Klantgericht. Vriendelijk

Top ervaring en service

Goede service en prijs kwaliteit met inruilen van de auto. Van begin tot eind goede service verleend

In één woord fantastisch

Emanuelle heeft ons vanaf het eerste moment fantastisch geholpen. We waren in eerste instantie om te kijken maar er stonden een paar mooie auto’s in de showroom. Mede door haar enthousiasme zijn we erg goed geslaagd. Helemaal blij mee.

Duidelijk, vlot en netjes

Zag de auto online, maakte een afspraak voor een proefritje en werd heel goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik ben tevreden.

Voldoet aan de verwachtingen

Duidelijk, helder en geen poespas.

Goed advies gehad over 2 verschillende auto’s. Met uiteindelijk een mooi voorstel. Blij met de nieuwe auto.

Uitstekend en vlot geholpen

Vriendelijke verkoper en fijne service

Prima snelle en correcte behandeling.

Vanaf eerste contact een zeer snelle en duidelijke communicatie. Ook met de oplevering goede afhandeling. De vragen die er leefden werden duidelijk beantwoord. Ik ben uitermate tevreden.

Tevreden met onze aankoop

Jarno heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Hij gaf advies en nam de tijd om al onze vragen te kunnen beantwoorden. We zijn tevreden met onze aankoop en kijken met een goed gevoel terug op het hele proces.

Helemaal prima!

Zeer uitstekend geholpen door Emanuelle!! Dikke pluim!

Lara, super vriendelijk denkt met je mee.

Lara heeft ons heel goed geholpen. Tijdens de proefrit ook super fijne service. Wij zijn blij met onze keuze ! Dankjewel Lara

Ik ben heel netjes geholpen door Lara Borges, leuke ontvangst bij het ophalen. Prachtig bedrijf, en ben dik tevreden over de auto Audi Q2. Fijne auto, en heb er nu al veel plezier van. Al met al. Top!

Zeer prettige ervaring met verkoper Harold van Asselt!

Prettige ervaring! Duidelijke uitleg en alle tijd voor de uitlevering.

Fantastisch

Super geholpen door Marnik Franke

Prettige en goede service

Alles goed en duidelijk uitgelegd. Prettige en ongedwongen sfeer.

Prima en vlot geholpen

Fijne ontvangst en fijne afhandeling.

Vriendelijke service en goed aanbod

Na een wat langere zoektocht zijn we bij PON terecht gekomen en goed gelopen met de aankoop van Seat Ibiza. Hopelijk komende jaren geen zorgen.

Super service

Very professional and client oriented

Vriendelijk en informatief

Mooie auto, verkoper vriendelijk en behulpzaam. Tip: schoonmaak kan iets beter.

Super verzorging!

Vanaf moment 1 werden we uitstekend geholpen door Luuk Jansen. Goede voorlichting op een onafhankelijke en objectieve manier. Hij vertelt een eerlijk verhaal en we voelen ons comfortabel bij hem. Dank voor het contact.

Industrieweg 11

3812 RX Amersfoort

Over Pon Center

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Over PonCenter