Persoonlijke en vakkundige benadering door Lara

Heel vriendelijk Portugese , super goed Nederlands sprekende dame , zonder enig accent met enorme vakkennis . Ook van andere merken ! Is ook heel trots op Volkswagen !!

Top service!

Voor de tweede keer jonge tweedehands auto gekocht! Goed geholpen, duidelijke informatie.

Goed en makkelijk

Goede attente hulp, het kan snel en langzaam gaan hoe je het wenst. Op alle vragen hebben ze een antwoord.

Plezierig en duidelijke toelichting

Duidelijke toelichting en uitleg van het proces.

Prima ervaring

Vlotte snelle afhandeling van aankoop van een auto.

Super ervaring

Heel goed en fijn geholpen!

Soepel en Vlekkeloos

Vanaf het begin tot eind heel vriendelijk en professioneel geholpen. Communicatie heel duidelijk en helder, aan alles werd gedacht (tot aan advies voor de beste route om te rijden met een proefrit).

Prettige ervaring met goede service en duidelijke afspraken, ondanks enkele kleine verbeterpunten.

Mijn ervaring met dit bedrijf is positief: het contact verliep zakelijk maar professioneel, wat je mag verwachten van een dealer. Afspraken zijn netjes nagekomen, vooral wat betreft de reparatie van enkele punten aan de auto. De aflevering had qua afwerking aan de buitenkant iets netter gekund, en tijdens het verkoopproces miste ik soms wat transparantie. Toch ben ik tot nu toe tevreden: ze zijn goed bereikbaar en betrokken.

Super fijne ervaring gehad!

Saar heeft ons ontzettend goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Heel professioneel, kundig en vriendelijk. Kan het aan iedereen aanraden!

Prima. Snel geholpen met voldoende uitleg. Aanpassingen waren mogelijk.

Top!!

Ik heb een hele goede ervaring met Pon Center, ben goed geholpen en alles je naar wens!

Correct afgehandeld

Gewoon goed

Betrouwbaar en houden zich aan de afspraken

Deze auto kopen, was een hele vriendelijke ervaring. Lara heeft mij heel goed geholpen. Er was een probleem met mijn oude auto. Lara heeft, dat prima opgelost, voor mij. Over de nieuwe auto, ben ik zeer tevreden. Bij aflevering kreeg ik een complete uitleg, hoe alles werkt.

Goed geholpen

Goed geholpen met de keuze voor mijn nieuwe auto

Keurig en prettig te woord gestaan

Keurig bedrijf en prettig geholpen, auto gekocht voor veel veilige kilometers..

Super fijne ervaring en een goede service!

Heel prettig geholpen

Goede service en prettig contact

We zijn goed geholpen met de aankoop van een auto. Snel antwoord op onze vragen en vriendelijk contact met deskundig personeel. We zijn tevreden over de goede ontvangst en goede afhandeling van de koopovereenkomst.

Goede en snelle service!

Hele fijne, goede en snelle service! Alles netjes afgehandeld en opgeleverd zoals besproken! Dank je wel!

Vriendelijk en duidelijk

Duidelijke comminucatie

Goede snelle service

Goed geholpen, snelle service

Goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe 2ehands volkswagen

Aankoop occasion prima geregeld

Goede persoonlijke service en nette aflevering.

Industrieweg 11

3812 RX Amersfoort

Over Pon Center

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Lease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Over PonCenter